Dagens ord: trött.

Jag har sovit två och en halv timme, jag känner mig fan på fyllan... Fryser och har konstiga skakningar.. Dessutom kalla händer, jag har aldrig kalla händer. Det kommer bli fucking lövli att jobba inatt direkt efter uppvisningen. Kommer nog vara pigg mot småtimmarna:P 


Jag är trött. Trött på mycket. Tegan and Sara får inleda dagen. Aja, på med rosetten..

See yah.

Mot schtan.


Gick och la mig före kl 2 igår, vilken bedrift:P Nu ska jag in till stan och fixa det sista inför imorgon, uppvisningen, och söndagens julfest. Måste köpa strumpbyxor, lite tantvarning på det. Men jag kommer vara sexyyy. Ännu mer än förra året :)

Mitt handsfree är borta och det stör mig som fan.
Nu drar jag.
Gudsfrid.


I'm gonna win the endless war over who kills the last koala bear, and who in death will love him more.


Idag var jag ledig och det var tänkt att jag skulle hinna med en massa saker, men jag orkade inte. Jag bäddade sängen och that's it. Fika har jag dock gjort, sen svängde jag förbi jobbet och hann med lite tjöt med Otto och Linda, plus lite gratiskäk of course. Strömen hade tydligen gått på restaurangen och det var bara 4 tjejer där så dom fick panik och rignde ner en karl från K17. My gooood.

Igår gjorde jag nått jag inte gjort förr.. Jag köpte kläder på nätet. Köpte en aaaaasfin klänning som jag tittat på ett bra tag, och nu har dom äntligen den i min strl. Så jag slog till och blev 600 kr fattigare, men det var den värd. Bilder kommer upp när den har anlänt.

Imorgon ska jag jobba natt och det känns förjävligt.
Pusshej.

Back in the days.. Dvs. några månader sen.

Idag var det sista träningen med Cougars innan juluppvisningen på lördag, ni hade väl inte glömt den? 16.00 i Aktiviteten i Mölndal, tha place where it's gonna happen. Insläpp 15.30 och det kostar hela 20 riksdaler. Be there or be fyrkant. Anyhoo.. Träningen gick jävligt bra och det känns top noch inför lördag. Nu ska jag ju bara klara av att prestera själv också, det däremot är jag mer nervös för.

Samtalade med min kära vän Stina igår om träning och liknande, och kom då osökt in på mina forna muskler, och jag föll in i nån slags djup sorg och saknad över min förlorade biffighet. Nu är jag bara tunn och klen.. Jag får skärpa mig. Fast å andra sidan kostade biffen 8 timmar i veckan och det är rätt saftigt. In loving memory lägger jag upp två bilder, checka in mina monstruösa axlar och aaabbss. Det var tider det...

Absen i all sin prakt.

Bicepsen kunde spräcka vad som helst. Nåja, det var då :) Man ska inte gråta över spild mjölk.

Imorgon är jag ledig. Det blir en fika, annars inget planerat.
Aja, hare fett.
Smell yah.

Dreggel.

My good. Har kvinnan någonsin gjort något dåligt? Jag har aldrig varit crazy över någon artist i mitt liv, men Rihanna, wtf have you done to me? Jag får fortfarande kåtslag när jag hör Umbrella, (sorry mami om du läste detta). Rihanna måste vara den enda i världen som kan göra en cover på übertönt-låten maya hee och göra det bra.


Har pratat med bror ikväll också, det var kul för det var ett tag sen.

Idag dök det upp en mkt smickrande bild på mig på Facebook. Bakom den står allas vår Jannika, min arbetskollega samt trogna bloggläsare. Idag skulle jag skulle berätta för henne att jag hade julpyntat hemma, men jag hinner komma till "Janne, vet du vad jag gjorde igår, jag julp...." när hon säger "Johanna, jag vet allt som du gör, jag läser ju bloggen!". Jag kan fan aldrig berätta nått kul på jobbet nu för tiden, meeen det är väl tha backside of beeing famous 8-). Och eftersom jag är så generös och bjuder på mig själv för er, kära läsare, lägger jag även upp den här.

Sängen it is.
Guds frid.

Hur kunde jag lämna henne? I'm such a fool.

Idag insåg jag en sak, att jag har varit en idiot. Jag gick ifrån något som verkligen var bra, för något som visade sig vara skit. Förlåt mig Vega, nu är jag tillbaka och jag kommer inte lämna dig igen. Men som min kloka vän Stina sa, man måste prova sig fram innan man hittar den rätta.
Jag och Vega hade en väldigt bra relation, tills jag lämnade henne för Open Sun vid Vasaplatsen. Det solariet låg bättre till och hade bättre öppettider. Dessutom lät jag mig charmas av den otroligt trevliga ägaren, och det gjorde att jag ignorerade det faktum att man knappt blev brun. Idag besökte jag Vega igen iaf, och insåg att man blir dubbelt så brun, på hälten så kort tid till hälften av priset på open sun. Hur kunde jag lämna henne? Donno.

Idag har det varit en najjs dag på jobbet, assmöte dvs. kaffe och bullar i två timmar, var klart välkommet. Snack om julfesten har det också hunnits med och fördojjan, kära vänner, blir hos mig. Alla får plats, jag bjuder på glögg, välkommen in i värmen.

Nu ska jag ämmässänna vidare.
Pussokjam.


Sunny side up.

Lyckades pallra mig in till Vasa och solade. Dagens bedrift. I helgen stundar ju som sagt en massa aktiviteter. Juluppvisning på lördag och den omtalade julfesten på söndag, så då måste man ju vara toppfräsch. Klänningen fick btw klart godkännt av Sanna så det känns riktigt bra. När Sanna säger något, vet man att hon speaks the truth, good or bad haha.

Sov gott fans.
Smell yah.

Julmys.

Frukost på lussebullar var det bästa, spec med sällskap. Hemma-hos-fika är klart underskattat, dessutom ett bra alternativ dagen före lön:) Väldigt mysigt indeed.

Det har ju tom snöat idag, så jag spann vidare på julstämningen och julpyntade här hemma. Gardiner,tomtar och dukar blev det, och jag vet att det inte ens är december än, men jag orkar inte vänta längre :)

Dagens fråga är vad man ska äta till middag. Det löser sig.

Peace ouut.

Tagen på sängen.

Sanna är påväg hit, hon ringde och väckte mig och sa att hon var påväg med lussebullar. Hennes "vafaan sover du?" skapade lite ångest eftersom jag hade ställt klockan på 10 och inte riktigt hade tänkt sova till halv 1. Jag klev upp och satte på en tvätt, så nu känner jag mig lite duktig iaf.

Glömde ju berätta om en rolig incident som hände igår. Jag hade några timmar mellan träning 1 och 2 så jag åkte in till stan för lunch med Marie, Jonas och Sanna.. Efteråt gick jag och Sanna på Gina och Sanna hittade en jättefin handväska, ni vet en sån där liten sak med rosett och guldkedja, och jag (vet inte vad som flög i mig) utbrister, högt och tydligt, "ÅÅÅÅÅÅH MAJJ GAAAAAAAD!!". Sanna tittar på mig som om jag är en total idiot och säger: "Hej, jag heter Johanna och är 14 år". På andra sidan bordet står ett butiksbiträde som fullkomligt exploderar i skratt, vilket såklart vi också gör. Sanna köpte den.

Nu är sanna här.
Smell yah!

Träningssöndag.

Träning var ordet idag. 9.30 hade Cougars sin första träning i Berghalla. Jag var trött och det var kallt. Vi var dock peppade, brudarna och jag och resultatet av 4 timmarsträningen blev över förväntan. Örat var som ni ser vid gott mod, trots att hon hade 8 timmars träning framför sig, (vissa av mina tjejjer går i Wildcats också så dom hade en lååång dag.)

 
Idel glada miner.

Idis och Ekke hade en mysig massagestund efter Wildcats-träningen.

Dom fick svettas, de små liven. Dom kommer att ha ont i kroppen imorgon... Jag kommer att ha ont i halsen.

Men resultatet var tvärnajjs. Felicias arabesque var redigt snygg. Det är så man fäller en tår av stolthet.

Erica får avsluta dagens inlägg. Jag sa till henne att hon måste vara lite kaxig, hon är ju så söt så man får diabetes. Hon lyssnade uppenbarligen inte :) Om det inte hade varit lite hemligt hade jag lagt ut deras program.. Det är sjukt snyggt och jag är fucking proud. Längtar till lördag när jag får visa upp dom:) 

Kollade mitt schema nyss och jag är tydligen ledig imorgon. Lyckan är total. Sova var ordet.
Godnatt!

Kvällens outfit.

Kallt var ordet. Frosten ligger på backen och conversen fixade fint glid hela vägen ner till Hemköp. Morgondagens matsäck (har inte det ordet en enorm sentimentalitet bakom sig? Mellanstadie och bärplockning i skogen liksom?) är inhandlad och en burk med mangosorbet gled ner i påsen. Dessutom gjorde jag något idag som jag aldrig har gjort förut. Fick en gratiskupong i brevlådan som jag använde, pensionärsvarning på det liksom. Det är nästan så jag skäms lite.

Sov gott folks!
Pössokjam.

Less beyond your wildest imaginations.

Fick just veta att jag fick en Gap på 82% i torsdags. Jääävla skit. Fan vad jag är förbannad. Ali hade sagt att den skulle komma då, så jag var aspå och lovade tom kassapersonalen att dom skulle få 300 spänn i handen om dom gav mig en 100 procentare. Jag var verkligen aspeppad, och det blev en shitty stängning bara för att jag koncentrerade mig på Gapen och inte började förstänga förän efter 7, ni stammisar på bloggen knows what I'm talking about. Det är fan inte rättvist.

Den blev dålig bara för att en VISS person erkände att han hade slappat och låtit gästerna, och däribland gapen, vänta för att han var slö och grinig. Sjukt less eftersom det är jag som får ta skiten. Jag tänker verkligen inte ta åt mig denna, ok det var mitt skift men om folk skiter i vad jag säger så fort jag vänder ryggen till kan jag inget göra. Man måste kunna lita på vuxna människor.. Jag kan inte vara överallt och göra allas jobb. Det är inte så jävla svårt att göra sitt bästa 2 timmar om dagen. Fuckingshittfuck. 1000 spänn åt helvete. Rövhål.

Imorgon är det träning som gäller. Har en 4 timmarsträning med Cougars på morgonen, sen Wildcats och sen Cougars igen. Uppvisningen är ju en vecka bort nu och programmet måste rensas upp lite innan dess. Känns otroligt skönt att allt är klart nu, och det bara är finliret kvar. Rätt mkt finlir innan det är tävlingsklart visserligen men det är ju några månader kvar till DM.

Nu ska jag nörda vidare på msn och se X-men.
Smell yah.

Sannamys

Då var man hemma efter en sjukt mysig kväll med Sanna, Marren och Otto. Vin, sallad, vitlöksbröd och skitsnack sammanfattar kvällen.


En bild säger mer än tusen ord :)



Vi skärpte till oss och fick till en seriös bild iaf. Sanna förbjöd mig dock att lägga ut den och vad gör man inte för sin vän :)

Imorgon ska jag sova lääääänge.
Nattinatt.


Glidardag.

Hade världens glidigaste dag på jobbet. 8-15, nästan ofärskämt. Fick dessutom stå i köket, på stora, så det var lugnt och bekymmerslöst. Efter jobbet blev det införskaffande av vin till kvällen och en hel del telefonsamtal för jag försöker samordna föreningens beställningar av träningskläder, vilket verkligen inte är a piece of cake.

Idag har jag dessutom gjort slag i saken och bokat tid för tatuering. 5 januari is tha day it finally gonna happen. Peter på Heidi Hay's tattoo får den stora äran att gadda min oförstörda kropp. Det kommer bli smoookin'. Detaljer som motiv och placering behåller jag för mig själv än så länge, så blir spänningen för er större, moaha.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon kommer bilder från kvällens bravader, så håll utkik!
Smell yah fuckers!


Snöööö.

Årets första snö faller över Götet, och det gjorde att det kändes mkt lättare att existera med vetskapen om att jag ska öppna restaurangen imorgo kl 8. Varför schemalägger dom någon på stängning och sedan öppning? Kommer aldrig förstå mig på det där. Anyhooo.. Kvällen gick ok, apmycket att göra för att vara en plain torsdag och det var ju långt ifrån den bästa stängningen jag gjort. Men som tur är, är det ju jag som får äran att ta skiten imorgon:) Det positiva med situationen är att jag slapp gå till securitas med nycklarna, vilket innebär att jag kom hem tidigare plus får en liiiten extra sovmorgon imorgon. Praise tha lård.
Har även hunnit med att sola idag, så likblekheten jag skaffade mig under mina sjukdagar är borta. Topfräscht.

Imorgon blire vin, kycklingsallad och goda vänners lag. Längtar som fan.

Sängen it is.
Guds frid.

Nej igen.

Har precis haft en kvinna här som kollade på min lägenhet. Hennes första kommentar var att min lägenhet var sååå ren. eh okej :) Hennes var inte det kan jag ju säga. Den hade inglasad balkong o allt men det blir nog inget med det. Resten av interiören var från 60 talet typ. No thanx.

Såg just att jag tydligen började kl 3 idag. Jag blir verkligen sjukt less på att dom ändrar tiderna heeela tiden. De månader jag var utan dator drog jag ut mitt schema i början på månaden, som man gör på normala jobb, och gick efter det. Jag kom ju försent/för tidigt/fel dagar gaaanska så många ggr kan jag ju säga. Vad är det som är så jävla svårt med att lägga ett schema som funkar från början, eller iaf ringa personen i fråga och säga att man ändrat. Upprörd.

Nu ska jag käka.
Guds frid.

Cool to the touch, you warn me so much.

Jag är trött.. tröttröttröttt. Trött i huvet, trött i kroppen. Jag borde lägga mig, men är för trött för att sova. Då är det illa.

Imorgon har jag en visning. Borde lägga ner lite mer engagemang i det där känner jag. Men man ska ju orka också. 

I veckan tänkte jag att jag skulle ta tag i och göra nått som jag gått och funderat på länge. Vad det är återstår att se.

Sleep tight. 













Sick and tired of always being sick and tired.

Imorgon blir det jobb. Orkar inte med detta mer nu. Naturligtvis vaknade jag tidigt i morse och kunde inte somna om så dagen har varit extra lång och extra tråkig. Dagens aktiviteter: oprah, top model, projekt runway, L word, oprah, projekt runway, top model. Kul.

Nu ska jag snart bege mig till Hemköp och införskaffa en redig burk med glass som jag, utan att skämmas, ska trycka i mig ikväll.

Hare fett apsvett.

We blame it on McDonalds.

När timmen blir sen blir konversationerna intelligenta.

Stina says:

shit du får mig att blanda en massa engelska och svenska som aldrig förr!

Johanna says:

haha!

Stina says:

känner mig nästan lite cool när jag använder engelskan

Johanna says:

typ som jag. jag är cool

Stina says:

aa då är jag mer tuff då...påväg till cool lixom

Johanna says:

jag ska lära dig allt jag kan

Stina says:

thank you master

Johanna says:

i prefer Yoda

Stina says:

oh im so sorry

Johanna says:

i forgive you apprentice

Stina says:

thank you


You and your friends, boxes of ten.

Ännu en underbar dag av tvtittande och meningslöst surfande. Jag brukar inte ha feber såhär länge så det är lite märkligt. En annan märklig sak är att jag inte hostar, den brukar alltid komma typ dag 2. Men den får gärna dröjja faktiskt. Jag har ont i magen också.. Jag blir mätt på en gång så jag kan inte äta nått, försökte få i mig en frukt och tror det är därför jag har ont i magen, den fick nog inte plats egentligen. Nåväl, nog uppdaterat om sjukan.

Jag har dödat tid idag med hela säsong 2 av L word. Borde verkligen skaffa dom andra nu.. Dagens händelse var att jag släpade mig till Hemköp och köpte diverse förnödenheter. Det var rätt gött med frisk luft faktiskt, man uppskattar det aldrig så mkt som när man legat på soffan i två dagar:P

I helgen kommer Marie hem! :D Wiee. På fredag blir det vin och middag hos Sanna och det kommer bli skvaller och sexsnack på hög nivå. Ska proppa i mig mediciner som en tok så jag är frisk tills dess.

Tillbaka till nördandet.
Fridens liljor.


Godmorgon.

Har varit stenad hela natten.. Febern är värre idag så det blir en dag av absolut nothing.

Såhär pigg ser man ju inte ut idag, men man kan ju låtsas :)

Nu ska jag släpa mig till köket. Alvedon och en macka, så blir man top notch, eller hur Stina? ;D
Peace out.


Tråkigt, tråkigare, sjukt uttråkad.

Dagen har spenderats i total inaktivitet och jag dör av tristess. Så fruktansvärt tråkigt. Det mest produktiva jag har gjort idag är att organisera Cougars dräkter inför uppvisningen, efter det var jag tvungen att vila lite, klen som man är. Sen lagade jag middag och gjorde 4 matlådor, så lite nyttigheter har jag klarat av.

Febern har inte gått ner, goddamnit, så det blir inget jobb imorgon. Har även nyst som en tok hela dan, whats up with that, jag brukar aldrig nysa.. Eller jo, men sällan. Det är tråkiga program på tv, har kollat alla bloggar som är värda att ses, hängt på fb, bdb och qx.. Händer nada. Jag har iaf stenkoll på tv-tablån idag.. Om 5 minuter börjar en dokumentär om unga mammor och sen är det sjukhuset. SPÄNNANDE!
Kan jag inte ha lagom doser av tristess vs stress? Tydligen inte, det är alltid extremt åt båda hållen. Jaja, det kunde vart värre.

Nu blire rulla åt sidan och kika på tv. Kvällens kraftansträngning.
Peace ouut.


Killförkylning.

Vaknade upp med feber och elak ondska i mina lungor. Noot ok. Trodde jag skulle klara mig från förkylningen den här hösten, men icke. Sjukt tråkigt. Helgen däremot var sjukt rolig. Lördag blev det fördojja i Bergsjön och sen Gretas.

Igår var det träning, vilket kanske inte var det mest intelligenta jag gjort med förkylningen på g. Anyhooo, nu är Cougars fucking program FINALLY klart! Halleluja. Allt är utlärt och nu gäller det bara att sätta allt till juluppvisningen. Jag har en viss nivå av stress inför det.

Dagen kommer spenderas framför tvn, med filt och te och lite självömkan. Har redan fått lite pity från Sanna och det känns bra, haha. Hon erbjöds sig komma hit med alvedon och andra tillbehör, men jag har som tur var ett redigt förråd hemma. Sweet or what?:)


Världens vackraste låt.

Te it is.
Guds frid.

God works in mysterious ways.


Pirr.

:)

Gårdagens deluxeskift gick smuckert. Kom det en gap måste det varit en bra. Det mest intressant som hände var att jag kom på en man med att ha sex med en prostituerad på toaletten. Vem hyr en hora på McDonalds kl. 5 en fredag eftermiddag? Wtf?

Åkte ut till Bergsjön efter jobbet och där blev det ett Saw-maraton. Blod, skrik och ben som knäcks i mängder. Det gick faktiskt bra att sova sen, tro det eller ej, haha. En mycket mysig kväll :)

Idag har jag varit på stan och lunchat med favvoSanna på Condeco, vilken skräll. Nu tittar jag på robotwars (så jäävla dåligt) och väntar på besök.. Ikväll blir det fest och Gretas = tvärnajjs.

Smell yah.
Guds frid.


Antiklimax

Jag vred mig heeela natten, hade psykotiska drömmar om Jagge, Jesper och monstertruckar som jagade mig över snötäckta fjäll och släpade mitt ansikte blodigt i isen. När jag tillslut vaknade, efter flera timmars lidande och tänkte att nu måste väl plågan vara över och klockar vara iaf 7 så man kan gå upp nån gång. Den var 3. I den stunden mådde jag MYCKET dåligt.

Jag vaknade vid 7, lullade runt i nån slags dvala här hemma, och pallade tillslut inte mer utan åkte in till jobbet strax före 9, dvs en timme i förväg. Tror ni inte, kära vänner, att precis när jag tagit en kopp kaffe, ringer Jesper och säger att vi får skjuta på uppkörningen för att han hade dubbelbokat ett annatmöte. Ok... ok.. Helt ok. Jag är ok. Blubblubb. Det var ok, hade bara uppskattat informationen igår så jag sluppit skräckens natt. Aja, jag körde skiftet som jag planerat och det gick jävligt bra, det var roligt och medarbetarna motiverade, så det var ju bra träning. Men surt är ordet.

Ikväll har jag chillat. Imorgon blir det jobb igen, Ali känner på sig att det kommer en Gap, och han är K55's egen Allah när det kommer till att föutspå gaps, så det blir ett deluxeskift. Nu är det nästan helg! Massa trevligheter och utgång på lördag.

Sov gott!
Fridens liljor.

http://nervös.ja/?fuckinguppkörning

Gah. Imorgon är det min skiftledaruppkörning och stressen vet inga gränser. Det kommer säkert att gå bra, men det är jääävligt vanligt tydligen att man kuggar på första. Det vill jag INTE göra. Jag har bra personal, jag har gjort allt jag kunnat, men ändå. Imorse vaknade jag i panik för jag hade fått för mig att det var idag. Det är ju inte hela världen om jag skulle kugga, men jag gillar INTE att inte lyckas.

Hade träning med Cougars idag, och lärde ut dansen from hell som har tagit forever att göra. Hann inte lära ut allt dock, den är ju som sagt rätt krånglig. Men det kommer bli apsnyggt när den sitter. Nöjdsomfan.nu.

Dagens två bästa händelser:
- Jag vann en biobiljett eftersom jag KROSSADE Ahmed och Björn i kassan idag. Jag var snabbast och sålde mest. In your face.
- Fick en mkt bra nyhet idag. Gött för mig att du är sämst på att ljuga;)

Nu ska jag samla mig inför morgondagen. God have mercy.
Ha det fett apsvett!
Guds frid.

Some words are best unspoken.

Idag fick jag vara ledig, vilket var bra. Har tvättat, lökat och koreograferat hela dan. Helt sjukt att en fucking dans på 20 sekunder kan ta två dagar att göra. Okejrå, jag har inte suttit 24/7 men iaf. Men nu är den klaaaarrrrr! Halleluja. Ska bara renskriva den lite.

Blev en fika med Sanna idag också, long time ago. Hade en massa catching up to do. Hade tom tagit med mig kameran så det skulle bli en schysst fikabild, men samtalet var sååå intensivt att jag glömde bort det. Eller.. Ja, jag glömde bara bort det. Således blir det en annan bild på mig och Sanna. Håll till godo.

Sprang förbi donkan också, hämtade lite papper, tjöta lite och tiggde till mig kaffe. Sen blev det en solning, uppvisningen närmar sig och har man inga absss längre måste man iaf vara brun. Rören är eg, kassa som tusan på stället där jag solar, men killen som äger det är så himla trevlig så jag vill gå dit ändå. Idag bjöd han mig på ramlösa när jag satt och väntade :) Gulle.

Nu är det snart onsdag och då är det snart torsdag och då är det snart helg. Party och annat bra :) Kommer bli en bra helg.
Fridens liljor.

Sweet about me.

Idag var det stretigt att kliva upp. Kan bero på att jag var vaken till 3 inatt, vet inte:P

Idag har varit en riktigt plain monday. Har tvättat, diskat, gjort lite koreografi och sen jobbat. Började halv 5 till stängning, det gick som smort. Jobbade med Ahmed och han är så söt så jag tror jag får diabetes. Jag ska adoptera honom hade jag tänkt.

Jag får sluta vara uppe såhär sent. Men msn har en sjuk dragningskraft haha.
Ingen mer spännande än så idag.
Over and out.

It's like the darkness is the light


I fucking looove her. Så bra, så snygg.

Papi is cute.

Idag är det farsdag och jag har ringt min far:) Han berättade att mamma har stukat foten och går på kryckor.. eller ja.. Hon kan inte riktigt tekniken med kryckor tydligen så går vet jag inte om det blir så mkt med. Tur att det inte var värre iaf. Min pappa är världens bästa iaf, finns ingen som är så smart och stark som han!

Roggan i all sin prakt. Visst är vi lika?:)

Igår var det natt på McD. Det var sjuuukt mkt att göra. Vi plussade hela natten och det var konstant kö. Dessutom hade jag två sjuka, noot ok. Men Eric kom in och även Otto några timmar, så ett hedersomnämnande till Otto.. Utan dig hade jag varit kvar tills morgonpersonalen kom.

Idag vaknade jag strax före två, lite konstigt eftersom jag somnade vid 8. Pigg som en lärka, och första timmen av dagen spenderades i sängen i telefon. Mkt bra start på dagen. Sen har jag tränat, först med Wilcats och sen Cougars, laget som jag tränar om någon missat det. På tal om det så märker jag att konditionen och styrkan börjar komma tillbaka nu och det känns tvärnajjs. Snart är det ju juluppvisningen.. Och jag hade ju tänkt att jag skulle hinna koreografera färdigt allt nu i helgen, som vanligt har jag en förmåga att överskatta mig själv och det blev inte så. Men som tur var överskattade jag Cougars lite, så vi hann precis med det jag hade gjort idag:) Tur i oturen så att säga.

Imorgon är det stängning, gött för då börjar jag rätt sent. Nu ska jag nörda vidare.
Fridens liljor.


Kiara Nowlin


Kiara Nowlins reklam för Discover. Så jäävla bra, haha:) För er ickecheerleaders eller gymnaster är hon typ världens underbarn i gymnastik, typ 12 år eller nått och gör sjuka saker. She's fearce!

Chiill.

Glidarpasset gick som smort idag. Dagens händelse är att Björn spillde kokande vatten över sig när han kokade ur fritöserna imorse.. Det resulterade i några mastiga brännblåsor på hans lår. Stackarn. Nooot ok.

Idag har jag solat, och det var tvärnajjs. Somnade tom en stund. Funderade på att sätta pricken över i:et på min egokväll med en pizza, men utkörningen kostade mer än pizzan så jag blev förbannad och kokade pasta ist. Lika bra iof. Det är en mening med allt!

Min plats för kvällen. Och såhääär mysigt är det, haha!

Kolla Maries blogg och spana in vår kupp mot Sanna haha! :) (Made out of pure love!)
Trevlig helg folket!
Fridens liljor.

Tomasson kom hem, för vi längtar efter er.

Idag har jag jobbat mastodontpasset 10-20.. Var hårt, men nu är det över. Det hade kännts lättare om jag inte började 8 imorgon, men jag har iaf glidarpasset 8-16 så det kommer gå finfint. Hade möte med Jesper idag, ang uppkörningen på torsdag. Känner mig säkrare nu, och jag vet att jag kommer klara det. Om jag missar är det nått litet och dumt, så det är mest det jag är nervös för. Aja, det går säkert skitbra, för jag är bäst.

Jag saknar Karin och Marie som fan. Nu får ni komma hem, vafan gör ni i norrland egentligen? Skärpning. Tänk.. Back in the good old days, när vi söp som svin. In loving memorie bjuder jag på en nostalgitripp med fester vi minns:

Den första officiella inflyttningsfesten i lägenheten. Also forever known as Sagofesten.


Fest hos mig oktober nån gång. Mycket sprit, mycket lugg, mycket saker överallt.


Den omtalade Donkanfesten på Gossip. Tidernas utekväll. Heejbara.


Den Tomassonska 21årsfesten. Det kanske ser milt ut på bilden, men skenet bedrar.


Värmlandsreunion. Partybrudar.


Och senast.. Min välkommen-hem-fest. Alla 4 tillsammans:) Löööv jo gajjs!

Nu blire sängen. Snart iaf.
By bitches and hoooes!


Zombie.

Gah vad jag är trött.. Jag är helt slut på kvällarna. Idag började jag 11.45 för ovanlighetens skull och jag släpade mig upp vid 10.30.. Helt död. Känner dessutom en spirande förkylning lura bakom hörnet. Kanske borde köpa nått snitsigt kosttillskott eller vitaminer eller nått. Alla går omkring med sånt där vitaminvatten.. Borde kanske köra på det, men det känns lite pretto.

Ikväll var det träning med Cougars. Vi tränade en massa bygg, vilket behövdes. Måste försöka bli klar med den fucking koreografin nån gång, det är ju som sagt snart juluppvisning. Bara 6 träningar kvar! :S Gah.

Snart är det helg och eftersom Sanna lämnar mig för värmladsskogarna blir det en produktiv helg. Helgens mål:
1. Storstäda hemma, dvs försöka rensa i garderoben from hell vilket jag iof har försökt med i över ett år.
2. Göra klart koreografin.
3. Överleva lördagsnatten. Ska jobba natt, men då är jag ledig två helger i rad sen, vilket är TVÄRNAJJS!


Nu ska jag gå och lägga mig.
Smell yah.

Tisdagens sköte.

Idag var det sjuuuukt jobbigt att kliva upp. Måste vara november och mörkret. Men jag styrde upp mig, och här har ni dagens outfit, i bästa blondinbella-stil.


Det var jävligt roligt på jobbet idag. Alla var novembersura och vi vältrade oss i varandras bitterhet. Jag och Ali, segröven, hade en rolig konversation i köket. Han är så jävla skön.
A - Vafan Johanna, är du singel?
J - Ja, Ali, TIDIGT.
A - Amen faan vad bra. Då ska jag gifta mig med dig.
J - Ali.. Du har fru, och jag är gay..

Bokade även in min uppkörning med Jesper.. Nästa torsdag is tha day. För er oinvigda i McDonalds underbara värld, innebär det att jag (förhoppningsvis då), blir verifierad arbetsledare. Det är lite status och fett najjs på CV't i framtiden.

Hade även tränarmöte ikväll.. Det var trevligt och vi pratade om juluppvisningen. Lördag den 29 november har GCO uppvising i Aktiviteten i Mölndal. Be there or be fyrkant. Se mig in action, jag är ju faktiskt aktiv i Wildcats nu och mina monstruösa biceps är på ingående.

Ikväll blire spännande. Obama vs McCain. En historisk dag! Jag väntar med spänning!
Obama, thats right! Black niggah allright!
McCain, guess what? YOU REALLY SUCK!

Peace out.


Plain monday.

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet. Inte så mkt att orda om.
Idag fyller älsklingsAlbin 5 år! Vi pratade lite i telefon, men han lät lite skeptisk till moster.. Jag fick ett mkt knappt hej :) Han kanske var sur för att moster inte var där med en massa presenter :)

Jag hade tänkt skriva värsta långa inlägget. Men jag känner mig jävligt, med stort J, less så det blir inget med det.
Why did you waste my time if it was a fucking lie all along?

Nu blire käk.
Guds frid.

Den nakna sanningen en söndagsmorgon.

Det är morgon, kl är snart 8 och jag har inte gått och lagt mig än.. Slutade jobbet för mindre än 1,5 timme sen.. Jävligt hemskt när man tänker på det. Har precis duschat av mig donkanmisären. Natten gick bra, fast egentligen gick den åt helvete. Vår städare gick hem efter en halvtimme.. Han var assjuk.. Jahaja, det betyder städa hela matsalen själv... Löningshelg, VARSEGOD! Hade som tur var rediga medarbetare som stannade över och hjälpte till så det gick smärtfritt. Jag var dock lite bitter kl 5 när jag rensade en spya ur handfatet på toaletten, folk slängde mat på mitt nyskurade golv, ställde ner stolar jag satt upp och vägrade gå fast vi hade stängt.


Imorgon är det en massa träning, ska bli kul. Har precis fått veta att Wildcats ska ställa upp i en opentävling utomlands i vår, och jag ska vara med!:) Hoppas mina läskigt snygga biffarmar kommer tillbaka iom det.

Nu ska jag försöka sova några timmar.
Guds frid.

Natthelg.

Igår skulle jag köra nattskift och jag hade gruvat mig som fan hela dan. Fulla människor i kombination med halloween, nooot ok. När jag kom in fick jag de bästa förutsättningarna när typ ALLT var slut, bröd, sallad, lök, ramlösa, juice, kaffe.. Hade det varit en vardag hade det varit katafstrof men natten är inte så jävla noga. Vi gjorde det bästa av situationen.. Det gick över förväntan och natten var lugn. GÖÖÖÖTT. Någonting roligt hände tom... Världens hetaste, sötaste brud kom in, och hennes mat dröjde lite så vi snackade en stund.. Hennes påskrivna kvitton som jag fick tillbaka made my dag:) Den egokicken räcker hela veckan, haha.



Nu ska jag käka lite frulle för snart ska jag in till jobbet igen. Suck. Men jag är ledig imorgon iaf, spritluckan it is Sanna!

Smell ya later.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!