Jag fick det!

Jag fick jobbet!!! Glad tjej!!!! :D Ska på introduktion på onsdag nästa vecka och sen jobba min första dag lördagen därpå. Känns så kul att få jobba inom handels igen. Kommer tjäna mkt bättre än jag gjorde som arbetsledare på donken, dessutom är det mkt bättre OBtimmar. Fan va gött!!!


Fredagsmys.

Efter en lång dag och träning har jag och Chrisse fredagsmys med pizza, godis och criminal minds. Jag har längtar efter godis hela veckan. Fyfan vad najjs.


Fika och medicinhistoriska


Har varit med Fia på medicinhistoriska museet precis. Vi bestämde oss att vi ville göra något kulturellt och annorlunda än vi brukar och det var riktigt trevlitt. Sen avslutade vi med en redig fika på Kopps och spydde galla över min förra, och hennes nuvarande, arbetsplats. Åååååh jag hoppas verkligen att jag får jobbet på XXL!!! Hon skulle höra av sig imorgon, hoppas hoppas hoppas! :S


Haha glömde :)


Chrisse var dum och hade inte skor på sig på träningen igår, och blir naturligtvis trampad på. Det resulterade i en blåbärstå och kryckor. Nå, vad har vi lärt oss? :)


Frukost.

Har varit så otroligt trött på sista tiden men idag lyckades jag kravla mig upp ur sängen när klockan ringde. Har en föreläsning i eftermiddag, ska försöka plugga lite när jag fått i mig frukost. Jag skulle inte kunna leva utan frukost. Den bästa måltiden!


Okdå.


Jag tänkte återuppliva bloggen. Mycket stor chans att den överlever den här gången. Anledningen till det stavas mkt noga övervägande samt Iphone. Den kommer bli min räddning. Funderade ett tag på tumblr men nää. Jag kör såhär ist. Behöver skriva av mig lite ibland. Provade instagram men det funkade inte så bra.. och ständiga facebookuppdateringar känns lite lame.

Idag ska jag på arbetsintervju på XXL! Hoppas det går vägen. Jag har inget sommarjobb så jag hoppas verkligen på det. som vanligt var jag ute lite för sent och jag vill verkligen inte ställa mig på donken i sommar. Har aldrig mått så bra som när jag kom därifrån. Jag pluggar tekniskt basår på Chalmers nu och trivs som fisken i vattnet. Har sökt industriell ekonomi, medicinsk teknik och maskinteknik nästa år. Läääskigt! Men behöver definitivt ett nytt kapitel i mitt liv.

Det här är för övrigt vad jag pysslar med all min övriga tid.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!