BP vs K55

Ännu en dag av jobb på Backaplan. Det går frammåt och imorgon ska jag lära mig frukostkök. Har ju gjort det förut så det blir mer som en uppfräshning. Även om McDonalds alltid är detsamma så har jag uppmärksammat många olikheter mellan K55 och Backaplan. Så här följer en lista på de största skillnaderna:

- På Bp är det så rent att jag skulle kunna slicka golvet under grillarna, på K55 växer det saker i köket.
- På K55 slet man röven av sig hela tiden och det var ALLTID köer. På Bp är det majoritet nada att göra. Ändå ligger lönerna bättre på Bp, amazing.
 - Bp säljer 3 ggr så mycket fanta och milkshake jordgubb som K55.
 - Mängden fisk som bop-Bella sprutar ur sig på Bp en plain torsdag överstiger K55s veckoförsäljning.

Jag skulle verkligen vilja att all personal på K55 och Backaplan fick jobba en dag på den andra restaurangen för dom har precis det som den andra saknar. K55 har tempot och förmågan att prestera när det verkligen gäller, backaplan har rutinerna, renligheten, matsäkerheten. Jag förvånad varje dag över hur rätt dom gör saker på Backaplan. Det är jävligt skönt att veta att allt går rätt till...

Min älskling har en jobbig dag idag och vi kommer att gå om varandra rätt rejält nu. Ska försöka slita mig ur min sömn när hon kommer hem iaf och ge henne en redig kram.

Nu ska jag duscha och sova. Börjar 06 imöra. Pläsääänt.
Pussheeeeeeeeej.


Hur man gör sig av med ett one night stand.


Klockrent!

Idag är jag ledig och ska hitta på nått trevligt med Sanna.. Om kvinnan behagar vakna nån gång.

Over and out.


Mysdag och visningar.

Igår hade jag och frugan en riktig mysdag. Jag var iof uppe tidigt som fan för jag skulle till läkaren, men när jag kom hem kröp jag ner i sängen igen och vi sov till halv 2. Det är nog rekord för Chrisse, hon brukar inte ha ro att sova länge :) Det var meningen att vi skulle ut med några från K55 men dom bangade så vi gick på bio ist. Såg Wolverine och den var helt ok. Slappdagen var total när vi inte ens orkade laga mat utan beställde hem pizza..

Idag är jag ledig också, har min långlediga helg denna helgen, och jag har hunnit med två visningar. Om jag inte har nämnt det så har jag tagit nya tag när det gäller lägenhetsbytesgrejjen, så nu ska jag fan byta till en mindre som jag har råd att ha själv. Jag har kollat på en etta tidigare, som låg vid Wieselgrensplatsen. Den var aaaasfin men dom tackade nej. Idag har jag kollat på en tvåa vid kyrkbytorget vid Eketrägatan. Jättefint område, fin lägenhet men dock lite sliten, hyran låg på 4000 och det är ju helt ok för en tvåa där. Både för och nackdelar med den. Dom skulle komma hit imorgon iaf. Efter det kollade jag på en etta i Svartedalen, ligger rätt nära eketrä men den var helt fruktansvärd. Huset ser ut som student/invandrarbaracker/vettefan från 60-talet och allt var asslitet. Hyran låg på 2000, sjukt lågt för att vara Göteborg men det hade samtidigt varit skamligt att ta ut mer för den. Den blir det inte.

Ikväll ska jag ha reunion med Wildcats från förra året. Adiam som har flyttat tillbaka till Umeå kommer på besök så vi ska käka på Hardrock ikväll :) Sen ska jag ut med Otto, Sanna och Smulis (om du bangar nu Smul så är du officiellt en svikare!). Det blir en najjs kväll. Chrisse jobbar stängning, stackarn. Ska dricka en cider för henne också :)

Nu ska jag städa lite så det ser topp notch ut imorgon.
Pussheeeeeeeeeeeej.

Uppdate from Backaplan.

Nu måste jag komma igång med bloggandet, dels eftersom mina släktingar (läs syster) gnäller efter information om vad som händer i mitt liv, och dels eftersom jag har bytt jobb och måste hålla mina kära vänner på K55 (läs Jannika) uppdaterade.

Det går asbra på Backaplan iaf. Saker görs som dom ska, det är rent och maten är säker. Halleluja. Lite tråkiga KSS'er men det får jag ändra på, jag som kommer från den hårda skolan när det gäller det.

Idag jobbar jag stängning med Carro och Chrisse. Att jobba med sin flickvän går faktiskt oväntat bra.. än så länge. Extra bra att man får ligga med chefen. *hihi*

Nu kom hon just och klagade på att jag diskade toppingburken dåligt. Det ska hon få fan för...

Over and out.

Min nya favoritlåt :)


så jävla najjs, haha!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!