The botten is nådd.

Fuck.. Jag orkar inte.. Jag är inte den som är deppig men mitt fucking jobb suger all energi ur mig. Detta ständiga kämpande för sina rättigheter, bråk med korrupta chefer, samtal till facket, skitsnack, lögner, fusk.. Nu känner jag verkligen att botten börjar närma sig. Detta knäcker mig...

Fan ta lågkonjan, alla uppsägningar och arbetslösheten i Göteborg.


Upprörd tisdag.

Hemma hos Chrisse vilket blir lika med bloggande. Måste verkligen ta tag i min dator, men som ni som känner mig väl vet, är jag en teknisk nolla och tycker det är sjukt tråkigt att lägga pengar på sånt. Men jag måste väl. Måste även köpa en ny mobil eftersom den skickar sms hej vilt. Tex ett sms som skulle till Chrisse kom på något lustigt sätt till min chef. Det var INTE ok.

Idag är jag och Chriss lediga, och planerna för dagen är shopping, assmöte (för min del), och träning/sola. Tvärnajjs. Hoppas verkligen att assmötet inte blir inställt idag för jag har en hel fucking del att ta upp. Nu är måttet rågat.

Nu ska jag hjälpa min sköna böna som springer runt och städar, får lite dåligt sammis när jag sitter här och degar.
Hare fett pungsvett.


Dagen efter dagen D.

Då var man återuppstånden efter gårdagskvällen och fyra timmar träning idag. Barnkalaset levde upp till förväntningarna och det var fiskdamm och partyhattar för hela slanten. Om jag hade haft min egna dator hade jag lagt upp bilderna men det får bli till veckan. Efter mycket om och men drog vi till BLVD, det enda stället jag hade lovat mig själv att aldrig gå tillbaka till. Förutom fjortismentaliteten, schtekarna och "omgassåärdetdärenkilleellerentjej"-pekandet mot Chrisse var det helt ok där ändå.

Idag hade jag träning med Wildcats och sedan Cougars. Och eftersom jag numera tävlar med Cougars också, (när man tagit alla reserver och blir tvungen att peta en finns det inte så många alternativ), så blev det 4 härliga timmar med träning. Jag var inte bakis alls, men mensvärken var inte av denna värld. Förbannannelse åt er, otäcka livmoderkramper!

Var förbi snuttisen på hemvägen. Hon var inte glad, hade haft en skitdag.. Ska ta hand om henne lite extra mycket när hon kommer hem inatt.

Imorgon ska jag jobba stängning.. Egentligen skulle jag ha jobbat 10-19, är så jävla less på att dom ändrar schemat hela tiden. Nu är det slut med det, ska ni ha jävligt klart för er.
Nu ska jag sova. Jag är inte bitter.
Puss.

Vad e de för dag idag?

För det är ingen vanlig dag, för det är Johannas födelsedag, HURRAHURRAHURRA!!

Folket droppar in och cidern är knäckt. Detta kommer bli tvärnajjs.

Idag har jag köpt träningskort på sportlife. 25% rabatt för McDonaldsanställda. Splendid.

Nu ska vi supa!

Pussokram.

Dagen D närmar sig...


Snipp snapp snorum.

Sitter hemma hos Smulis och hon har tvingat på mig onda pikar om mitt dåliga bloggande. Jag skyller på att min dator har kraschat men det godtas ej när både Chrisse och Lina har fungerade datorer hemma. Hehee... I gengäld för Smulis dask i rumpan lägger jag upp en finfin bild på henne när hon var i sitt esse. Håll till godo.

Guds frid.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!