Plain onsdag.

Slutet på K55 börjar närma sig och självklart har jag fått alla pisstider man kan tänka sig. Aldrig i världshistorien har två arbetsledare jobbat natt tillsammans men min sista dag är jag lagd på Antons skift, natt. Så klart. Måste försöka byta bort den eller iaf byta med någon som slutar 04, för dagen efter är min första dag på Backaplan och då vill man ju vara på topp.

kväll hade Cougars träning och jag känner mig frustrerad, för jag hade velat lära ut den nya koreografin men eftersom det var 4 pers borta var det ingen idé. Dessutom har en tjej hoppat av nu. Det var lika bra, bättre förr än senare brukar jag säga, för en sån tjej kan man inte lita på ändå. Men det är ändå jobbigt såklart och sprider en dålig stämmning i laget. Jag funderar jättemkt på just nu hur jag vill göra nästa år, om jag vill vara tränare, eller aktiv eller inget av det. Just nu lutar det mer åt aktiv faktiskt. Jag börjar bli lite till åren kommen och ska jag träna själv är det nu eller aldrig. Vi får se helt enkelt. 

Nu är det nära tills vi åker hem till Luleå. Jag längtar verkligen nu:)

Jag hoppas att du förstår hur kär jag är i dig. Du lyser upp min värld och jag är världens lyckligaste som får somna i dina armar varje kväll. Jag har aldrig kännt så här. Jag älskar dig Chrisse. 

Lättnad.

Nu är äntligen kontraktet påskrivet och Clara är inflyttad. Mitt största problem och orsak till oro är löst och en stor börda har lättat från mina axlar. Mina ekonomiska bekymmer är lösta! Woho:) dessutom börjar jag känna mig friskare och friskare nu. lövli.

Ikväll ska jag ha myskväll med Chrisse och bara käka god mat och ta det lugnt. Känns underbart.

Hare gott igelkott.


En underbar dag!

Idag har det varit en riktigt, riktigt bra dag för omväxlings skull. Den började mindre bra med att jag vaknade med de värsta smärtorna hittils i bröstkorgen och svullnad över revbenen. Fuckingshittfuck vad ont det gjorde, jag ville gråta. Bara att kliva upp, ta hela arsenalen med droger bara för att inse att det inte hjälpte. Detta gjorde dock att jag tog ett beslut att hämta ut dom där monstermegapainkillers som den där humbug-läkaren skrev ut till mig. (Som jag av ren protest, bara för att jag var så sne på honom, hittils vägrat att ta). Detta var det bästa jag gjort på länge. Nu på kvällen har dom äntligen börjat verka och jag kan andas igen. Känns lövli. = Bra sak nr 1.

Bra sak nr 2 är att jag ÄNTLIGEN har fått en hyresgäst! En supertrevlig tjej som heter Clara. Nåväl, tänker inte jubla innan kontraktet är påskrivet, men vi har en muntlig överrenskommelse nu iaf.

Bra sak nr 3 är att Mamma droppade Johannaärhomosexuell-bomben för den sista, och enda människa som inte vet ännu. Och tillika den enda jag verkligen har varit rätt för att berätta det för, nämligen farmor. Hon gillar väl inte direkt homosexuella och jag har varit jätterädd att hon skulle flippa totalt och ta avstånd från mig, men hon tog det tydligen oväntat bra. Nu är jag totally ute ur garderoben. Så nu blire kaffe och bullar hos farmor när jag och Chrisse kommer hem :)

Bra sak nr 4 är att Marie har kommit till Gbg, finally! Synd att jag är så risig när hon är här, hade velat festa när hon är här men jag är ju konstant full nu ändå så jag får väl glädjas åt det istället. Nu har jag två mediciner som man blir lite lurig av, och när jag tar dom tillsammans blir det riktigt skojjsigt. Nu på kvällen ska jag dessutom ta dubbel dos av den ena och då blire party på hög nivå... Nä, om det vore så väl. Jag blir bara trött och säger konstiga saker. Chrisse tycker nog inte det är så mkt party alls faktiskt:) Nu kom hon precis hem så jag ska vara lite social med henne innan mitt iq sjunker för kvällen.

Jobb, lägenhet, hälsa, vår.. Mitt liv börjar ordna upp sig och det känns tvärnajjs!
Smell yah.


Sick and tired.

Leprahostan är kvar och jag är så sjukt less så jag vet inte var jag ska ta vägen. Efter två besök på vårdcentralen med utländska läkare som inte förstår vad jag säger, tårar och frustration och utskällningar för att dom skíckar hem mig med smärtstillande var jag beyond less. Prognosen lyder söndersliten muskulatur i bröstkorgen och fucking leprahosta som aldrig vill ge med sig. Efter ett besök på acessakuten är jag iaf sjukskriven några dagar, jag har så fucking ont att jag inte kan lyfta eller anstränga mig, dvs inte jobba. Jag kan inte ens andas utan att det gör ont och när jag hostar känns det som mina revben knäcks tusen gånger om. Detta är fan det värsta jag har varit med om.

Som grädde på moset har jag spytt tarmarna ur mig ikväll. Aldrig mera mat från Max säger jag bara. Skitmax.

Fysisk status: Verkligen inte top notch.

Positivt är att jag nu officiellt är anställd på Backaplan och har fått mitt schema, med ALLA önskemål beviljade. Och ändå var jag extra jobbig med 2 tävlingshelger och två träningar i veckan inbokade. En söndag måste jag dock jobba stängning så jag missar den tärningen, men det är bara bra så jag får lära mig ordentligt. Helt otroligt. På K55 har jag aldrig fått ledigt för en träning på 2,5 år, jag har fått fixa allt sånt själv.. På backaplan löser dom det. Jag är i himmelriket.

Jobbstatus: Truly top notch! Fast jag känner mig nästan otrogen när jag är anställd på 2 donkan samtidigt..

Nu ska jag sova med min älskling.
Pöss.


Irriterad.

Sjukt jävla irriterad. Hade en visning inbokad ikväll och har spenderat den senaste timmen med att tända ljus och piffa gardiner och puffa kuddar. Sen dyker fanskaper inte upp.. Jag ringer och väcker karljävulen. Han visste inte ens vem jag var när jag ringde. Men skit i det då jävla idiot. Så jävla intresserad var du... Lägenheten är iaf spotless nu. Har en visning imorgon också så håll tummarna. Kanske både jobb och boendesituationen löser sig på samma vecka. Det vore ju  underbart.

Idag har jag och Chrisse ätit frukostbuffé på fröken olssons. Vi har pratat om det länge men aldrig varit vakna så tidigt på en lördag att vi hunnit med. Igår lagade vi supergod mat, drack ett glas vin och däckade halv 11, som riktiga pensionärer, så vi var pigga och glada imorse klockan 8. Herregud, man är ju värre än morsan.

Vi träffade Sanna för en fika och det var miiicket trevligt. Har inte sett henne på hundra år känns det som. Nu sitter jag och degar i soffan, frugan jobbar stängning. Lite tråkigt, men kan vara lika bra att ha en lugn kväll, jag måste försöka bli frisk..

Nu ska jag spana in kvällens tv-tablå.
Pussokjam.

Snorunge.

Jag producerar helt sinnessjuka mängder snor. Så här mycket snor har jag aldrig varit med om i hela mitt liv. Jag får snyta mig en gång i kvarten. Börjar fundera om jag har hostat hål i skallbenet och det är hjärnsubstans som rinner ut. Alternativt att jag en infektion utan dess like i kroppen. Jag hoppas på det senare.

Dagen som borde ha kommit för länge sen.

Idag har jag sagt upp mig, och det kändes underbart. Så svaret är ja, jag fick jobbet! :) I maj börjar jag på Backaplan och det ska bli superkul. Ska bli så skönt att gå till jobbet utan en klump i magen och att slippa hålla stenkoll på tider och scheman eftersom dom ändras hela tiden. Men jag kommer sakna personalen förståss..

Det var meningen att det skulle bli bio idag med brudarna från jobbet. Men alla bangade, och varken jag eller Otto pallade efter dagen. Jag är verkligen helt slut nu, den här förkylningen tar knäcken på mig. Börjar fundera om jag har lunginflammation eller nått för jag har feber varenda morgon och min lungkapacitet är nere på 10% typ. Leprahosta, vik hädan!

Min älsklingssnuttis har haft en jobbig dag på jobbet idag, och det är rätt skönt att vi har samma jobb för då kan vi verkligen förstå varandra när det händer någonting på jobbet. Jag förstår hur frustrerande det är när hela ens planering faller pga av någon som kommer försent, sjukanmäler sig eller inte gör sitt jobb. Den förståelsen kommer nog bli ännu större nu eftersom vi ska jobba på samma restaurang. Att jobba tillsammans med sin partner är kanske inte det bästa man kan göra för relationen men jag tror att det kommer gå jättebra:) Att hon blir min chef bekymrar mig inte det minsta... Vi vet ju båda vem som är den dominerande parten i förhållandet. Eller hur älskling? ;)

Nu ska jag äta lite nudlar och vänta på att min sköna böna kommer hem.

Over and out.

Hej igen.

Jag lever, men det är knappt :) En snabb uppdatering:

- Jobbet är skit. Jag känner mig som en skit där. Dom behandlar mig som om jag stulit dagskassan. Jag vill kräkas.
- Lina flyttade ut en dag. Söker ny inneboende, vilket går sådär. Har några visningar inbokade men dom har en tendens att bli avbokade/ inte dyka upp.
- Har varit på intervju på McD Backaplan. Det gick jättebra och hoppas på bra svar. Dom ska ringa mig imorgon.
- Jag har blivit sjuk igen och har leprahostan from hell. Skyller på den psykiska stressen.
- Vi tävlade DM i helgen och det kunde inte ha gått bättre! :) Alla lag tog guld. Ida, vår individuella senior tog silver, Daytona, ind. jr, tog brons och Tate, ind. mr tog guld. Alltså 8 starter, 6 guld, ett silver och ett brons. Dessutom tog Bobcats, våra A juniorer, priset Most Valuable Performance, vilket är ett pris som delas ut till det bästa uppträdandet på hela tävlingen. Skitbra helt enkelt.
- Chrisse är fortfarande underbar.
- Vi ska åka hem till Luleå sista helgen i April. Chrisse ska äta palt och prata norrländska, vilket äventyr.

Summan är mer positiva saker än negativa iaf. Jag är dock inne i en otroligt bitter period just nu, Hoppas den passerar väldigt snart, jag är inte den som deppar liksom.

Här har ni mina änglabarn från DM iaf. Rankade etta av alla domare och sjukt bra poäng. Mami is soooo proud!

Håll tummarna för mig imorgon!
Over and out.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!