Ledig helg!

Äntligen ledig efter mastodontperioden. Ikväll blire utgång med donkan... Kyldahl har ju masat sin lilla röv tillbaka till K55 och på måndag är Anton tillbaka:) Gamla gänget är samlat igen, haha!

Igår firade jag och snuttan 6 månader. Kyckling, vin och tända ljus, det var grejjer det.

Idag ska jag på ikea och köpa finfina grejjer. Vi kommer få det mycket smuckert här hemma. Bilder kommer senare:)

Hareheej.

Det blev en liten tjej!

JAG HAR BLIVIT MOSTER!!!!:D Idag damp världens snyggaste tjej (bortsett från Jässan) ner till världen. Det är så man vill gråta.. Visst är hon helt underbart liten och tjock? Jag vill hem nununuNU!




Syrran och skruttan.


Kolla in syrrans blogg för mer snuttiga bebisbilder:)

Guds Frid.


Jag vill trycka upp någonting trubbigt i måndagens röv.

Jag har jobbat hela förra veckan, hela helgen och ska jobba hela den här veckan. Jag är så jävla trött. Kan du tänka dig någonting värre än att inventera nuggets i -24 grader klockan 05.45 en måndag morgon? Jo, lägg till bäcksvart mörker också, eftersom lampan i frysen hade gått sönder. Jag ville kräkas och gråta. Men dock har jag några ljusglimtar i tillvaron:
1. Syster föder barn idag... eller imorgon.. Känns som julafton!
2. Jag insåg att jag har kvar all min semesterersättning som jag ska ta ut på nästa lön = tvärnajjs paycheck.
3. Jässans kusin Rickard är här och hälsar på och det är trevligt som fan!

Nu ligger vårat hus ute till försäljning och imorgon är det visning, vill ni kolla in det så görs det här:) Det gräsliga terakottaröda rummet är mitt. Ja, jag vet, jag skäms. Men som alla dåliga ideér verkade det bra då, när jag var 12 år.

Nu ska jag vila lite, jag är helt slut.
Pussheej.


She's so pretty.


Söt tjej i fin soffa:) Det är så tråkigt att inte vara ledig samma helger, känns som om jag inte har träffat henne på flera dar fast vi bor ihop.

Ikväll ska jag jobba stängning och det känns inte allt för roligt.
Hareheej.

Aldrig vin igen.

Jag har aldrig, och jag menar aldrig, upplevt en sådan huvudvärk som jag gjorde i morse. Jag kunde känna min puls i min hjärna, och varje hjärtslag pumpade ut liter efter liter med obeskrivbar smärta. Jag förbannade solljuset och kineserna, sov till halv tre med diffusa psykotiska drömmar. Jag trodde att jag skulle dö.

Gårdagskvällen var jävligt rolig iaf.

I'm totally fed up with the chinese people in the apartment above.

Efter en heldag i köket igår på jobbet, när vi var totalt sönderknullade i fem timmar, kände jag mig sugen på lite nyttigheter. Så jag lagade en supergod linssoppa åt min sköna böna, men hon uppskattade inte riktigt den. Men jag älskar dig ändå, min lilla "jagtyckerbaraomkorvochmakaronerochdetskaINTEvarafullkorn!" :)

Just nu sitter jag och väntar på fastighetsskötaren eftersom kineserna ovanför har någonting väldigt mystiskt för sig och det rinner obehagligt mycket vatten genom taket i mitt badrum.

Fridens liljor.

ÄGD!

Snart är det helg och jag lever endast på det. På lördag blire fetpartajj hos Marren. Det ryktas om alkohol, skitsnack och dyngfylla i mängder!

Igår ringde herr advokat Andreas till restaurangen och bad om ursäkt för sitt uppträdande, men han påstod också att han tyckte vi (läs jag) kunde ha skött situationen bättre. Självklart, kunden har alltid rätt så naturligtvis oo högt uppsatte medelålders man, ber jag från djupet av mitt hjärta om ursäkt för att jag brusade upp. Att bli hotad, filmad och förnedrad ingår i mitt jobb, och jag borde naturligtvis ha insett detta. Något mer som jag inser är att du, med din fiinfina juristkarriär, har allt att förlora om det skulle komma fram att du hotar och filmar en ung tjej mot hennes vilja, på hennes arbetsplats. Oh ja,  jag vältrar mig i hans ångest och njuter av varje sekund!

Fridens liljor.

Att behålla värdigheten eller sparka in den genom en donkandörr med finskorna.

Idag var det en väldigt vanlig mcddag, ända till när vi hade stängt. Det som hände var följande:

Jag stod i kassan och fixade när en mycket välklädd man kommer fram och rycker i dörren. Städaren visar att vi har stängt men mannen fortsätter banka och slå på dörren och pekar upprört på klockan. Då halar han i frustrationen, upp sin mobiltelefon och börjar videofilma klockan, dörren och mig. Men nåväl, tänkte jag, om han nu är så sjukt sugen på en gammal cheesburgare kan han väl få det, så jag gick för att låsa upp och snacka med honom. Då står han bara där med sina rödsprängda crazy eyes och filmar mig. Så jag säger at vi har stängt och ber han sluta filma mig eftersom det är obehagligt. Men han bara står där och stirrar, äckliga jäveln.

Tillslut blir jag förbannad och sträcker mig efter telefonen, och skriker åt honom att han ska sluta filma, varav han börjar skrika "ÅÅH, NU LIGGER DU JÄVLIGT RISIGT TILL! JÄVLIGT RISIGT TILL!!" och tönten drar upp ett visitkort som han trycker upp i mitt ansikte. Då jävlar rann bägaren över och jag flög på honom och slet hans fula telefon ur handen på honom. Lägligt nog åkte en polisbuss förbi just då, som han naturligtvis sprang efter skrikandes "titta vad hon gjorde! Hon tog min mobiiiiiiiiiiiil!!" Eftersom denna fullvuxna man tydligen inte vågade sig på en 157 cm lång 20årig tjej, tog jag tillfället i akt och låste in mig på restaurangen och raderade filmen samt det mesta i telefonen (oops) ;). När han kommer tillbaka med busslasten poliser reddes situationen ut ganska snabbt, poliserna dumförklarade honom och sa åt honom att han får respektera en restaurangs öppettider.

Ja du, Andreas, att lämna ditt visitkort med fullständigt namn, adress, telefonnummer och mailadress kanske inte var det smartaste du gjort när du skämt ut dig totalt. Jag lovar att med ditt yrke som högt uppsatt jurist, och förmodligen rätt feta paycheck, har du råd att beställa mat till kontoret, och varför du ens befinner dig med din skräddarsydda kostym på en sunkig mc donaldsrestaurang kl 10 en tisadagskväll, och dessutom orkar börjar bråka och dra dit poliser för att du inte får en rutten cheesburgare när just du  vill ha den, är beyond me. Värdighet sitter inte i yrke, lön, ålder  eller klädsel kära vänner. 1-0 till den smutsiga mcdonaldsbruden.

Fridens liljor.

Plain monday.

Efter påtryckningar från bland andra, min kära syster, som förövrigt är mammornas blondinbella, blir det en efterlängtad uppdatering i bloggen. Anledningen att den har legat lite på is är för att jag typ aldrig sitter vid datorn längre, till skillnad från i somras där jag satt minst 8 timmar om dagen, i jobbet alltså.

Nåväl, här rullar allt på som vanligt. Jobb, träning och jobb.

Dagens händelse är att mamma skulle skicka en väska med tåget från luleå. Dessvärre tog tåget 2,5 timme kortare tid än vad det ALLTID gör annars, så väskan är på en trevlig tur någonstanns i sverige. Förtsättning följer, otroligt spännande.

Annars har det varit en mkt bra dag i slöhetens tecken, jag har varit ledig alltså. Sådana dagar ger tid till eftertanke och bitterhet och således passar jag på att lista 5 otroligt töntiga saker som jag stör mig på.

1. Gamla roomies som inte flyttstädar, lämnar sopsäckar med smutstvätt, snor mina grejjer och inte gör adressändring. Jag har tvättat dina äckliga kläder och dina högar med räkningar, inkassokrav och kronofogdebrev finns här om du vill ha dom. Du får dom i utbyte mot min tillbringare, gjutjärnspanna och lägenhetsnyckel.
2. Folk som direkt efter att dom blivit dumpade ligger med första bästa och är stolta över sin bedrift. Hjärtat, när man passerat åldern 13 är det inte tufft längre.
3. 16åringar som raggar på mig och min flickvän, samtidigt. Honey, vi är waaaay out of your league, dessutom sambos.
4. Folk som känner efter för mycket. "Jag kan inte jobba/träna/gå ut idag för jag hade lite ont i huvudet igår." SUCK IT UP!
5. Den 15åriga partille-johnnyn som drack vin direkt ur bag in boxen på 58ans buss mot Bergsjön i söndags eftermiddag. California White... SCHTEEEEK!

Nu blire sova med min älskpälsk.
Guds frid.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!