Hemlängtan.

Jag saknar Göteborg.

Jag saknar Sanna


och Marie


och Karin


och Helena


och donkanfolket


och Wildcats


och Cougars


men jag saknar INTE McDonalds.

Don't count grandma out.

Det blev middag hos Farmor igår. Som vanligt hade hon "slängtihopnåttgammaltfrånfrysen", dvs lax, kokt potatis, ishavsröra och sallad. GÖÖÖÖÖTT! Sen blev det glass och jordgubbar. Hon är så söt och rolig min farmor, vi satt och pratade på hennes uteplats när det gick förbi en tjej med en papillion i skogen. Gissa vad hon säger tanten;
"vet du vad en sån där liten kallas?"
Jag - "Nä, vad?"
F - "Nä, hujja det är så hemskt så jag kan inte ens säga det."
J - "Äh, men säg nu."
F - "FITTSLICKARE!"
J - "MEN FARMOR!!"
Sen asgarvar vi så tårarna sprutade.

Nyss var kommunalrådet Karl Petersen här och hälsade på mig och snackade lite. Han var en trevlig karl. Ska nog presentera honom för min farmor.

Imorgon bäre av!
Peaceout.

Jässans rosaluddiga verktygslåda kommer väl till pass.

Det stundande samboskapet och min feta ekonomi har fått renoveringslustans underbara vindar att blåsa i mig. Jag vill måla om som fan i mitt kök. Skönt att det är nymålat = behöver inte spackla:P Fast jag vet inte hur jag vill ha det. Any suggestions? 

Dålig fantasi ger en tråkig rubrik.

Igår träffade jag Fia efter jobbet och tog en kaffe på Roasters. Efter det gick vi på stan ett tag och jag hittade en plåttrigt armband på rean för 20 kr. Fia blev less och åkte hem men jag var tappert kvar, vilket lönade sig då jag hittade ett par sjukt snygga short på HM. Tänkte strutta omkring i dem på Priden om det är varmt (det ska regna men vi ignorerar det). Får hoppas att det finns några dagars värme kvar i götet när jag kommer hem iaf.

Sen gick jag och solade vilket var heeelt otroligt jobbigt, då luftkonitioneringen där är från 1800-frysifast, och jag seriöst trodde att jag skulle krevera. Men jag överlevde och blev brun på köpet, sen gick jag till roasters där Jässan och Rickard satt och delade på en vinare. Vi kom hem strax efter 8, såg på American Pie och stupade i säng vid 10.

Idag funderar jag på att hälsa på min farmor. Det vore mysigt och dessutom lagar hon god mat:) Sen ska jag hem och tvätta, för nu är det bara två dagar kvar!! :D

Fridens liljor.

Varför är det så många dagar till fredag?

Uppladdningen inför pride fortsätter! Mina kontors-rastlösa ben spritter av förväntan när jag suger i mig bloggar, program och gayaktiviteter likt en murken myr. Gah vad jag längtar. Jag ska supa som ett svin, dansa som en galning och hångla upp Jässan så fort jag får chansen, HERPES ELLER EJ!! (Inte för att hon är snål med hånglet, men allt är liksom lite roligare på pride;P)













Detta vill man inte missa för allt i världen. Hoppas flatorna håller med ;)

Oldies but goldies.

Igår sov jag hemma i Sunderbyn för första gången på länge. Jag bjöd hem mina kära vänninor Fia och Princess på en kopp te och redig som jag är krafsade jag ihop några chokladbollar. Dom är så söta, jag önskar jag kunde ta med dem till Göteborg. Nästa helg blire en saftig ferrre för då fyller Fia 19 stolta år, jag vet redan vad jag ska köpa i present, moaha!




Xcusemewhot?



Maybe it's that Nascar T-shirt, the scent of diesel fuel on you, the grease under your fingernails - you attract rednecks. If you enjoy listening to Skynard CD's on infinite repeat, lots of mullet-wearing freinds, air-guitar, giving/taking the occasional beating, and watching a lot of wrestling on TV, then you are all set. If you are looking for depth and less drama, you definitely need to change something - and soon.


Eh? What's up with that? Don't trust those fucking facebook quiz's.
Det är så man får skämmas.

Glömde ju..

Jag och min lilla kräftstjärt firade 4 månader i lördags <3 Det firade vi med att gå på bio och se SATC. Den var ruggigt bra, och jag lipade både en och två gånger. Vi cycklade till och från stan eftersom vi druckit mojitos och vin, och jag var förvånad över att det var så mkt folk ute, trots att det var PDOL i helgen.

En sak som förvånar mig är att alla, alla, killar man möter måste bröla något. Oftast någonting helt oförståeligt och totalt meningslöst.. typ i stil med: "Ööööhhdöööötjejjeeeeeerööööööh". Lyckligtvis, och lite överraskande, var det inte jag som jag målet för brölet den här gången, det var Jässan. Pojkarna tyckte nog att hon var snärtig i sina röda jeans ;) Det tyckte jag iaf :)

Hon är redigt snygg min fjälla :)

I declare war!

Den är tillbaka, back in buisness, lagom till Pride, in all it's glory. Tha herpes. Så jävla typisk. Om jag har sluppit denna plåga i 21 år är det ju för fan ingen idé att börja dyka upp nu? Det blir raka vägen till apoteket på lunchen och införskaffa en rejäl tub anti, för här ska krigas till sista blodsdroppen. Eller blåsan, se det hur du vill.

Denna ondska på min underläpp är resultatet av en helt underbar helg. Sol (boven i dramat) och bad hela helgen. Lördagen kändes jättelång, vilket berodde på att vi gjorde så mkt. Jag och Jässan klev upp innan 10 och drog till niporna för att bada. Det är helt otroligt vackert där, men så värst mkt bad blev det inte. Det är ju älven, strömt, och inte långgrunt för fem öre så det är ju kallt som tusan. När vi (läs Jässan) blev less åkte vi på storheden och inpulsköpte en uppblåstbar båt med åror, den hade vi sjukt roligt med på kvällen när vi paddlade i lulsundskanalen.

Svärmor o svärfar kom hem från göteborg i fredags. Jag fick ett jättefint armband som tack för att jag hjälpt till med hunden:) Dom är för söta. Sofie, Jessicas syster kom också hem från Göteborg på lördagen, vi käkade kräftor och det var himmelriket, halleluja. 

Igår var vi i bensbyn och badade. Det har verkligen varit en helt underbar helg med en massa sol och bad, precis vad min bleka kropp suktat efter hela sommaren. Idag är det jobb igen, Birgitta är tillbaka från semestern, och moster är tillbaka från en weekend i göteborg  (what's with all the norrlänningar in gothenburg?;) ). Hoppas det fina vädret håller i sig tills jag kommer tillbaka, har ju hela 10 dagars ledighet när jag slutar här, woho:)

Endast 4 dagar kvar till pride nu! :D


Klockan snart 4 en fredageftermiddag, jag och Lena är nog de enda i kommunen som jobbar nu.


Nog är det ju märkligt att man var brunare i november än vad man är nu. Men tro inte att jag hade varit utomlands eller nått sånt glidigt. Allt är pure solarium :) (Vilket iof syns på pandaögonen jag har)

I helgen blir det ändring på det! Jag ska schteeeka.

Veckan har gått helt sinnessjukt snabbt. Det var söndag i förgår.. typ. My god.






Schpäck.

Varför går man upp i vikt under sommaren? Jag stÖÖÖÖÖÖÖr mig! Nog för att jag har en stillasittande jobb och träningen är i princip obefintlig, men förut åt jag på McDonalds flera gånger om dan (billigt och bekvämt när man jobbar haha). Nu äter jag nästan alltid bra mat, så på nått sätt tycker man att det borde jämna ut sig. Men icke. Sommarspäcket är här. Mest sörjer jag nog inte flärret som börjat visa sig. Jag sörjer musklerna som inte gör det. Jag saknar att kunna få Jässan att dreggla bara genom att gå runt i brottarlinne. Men iof, för att se ut som jag gjorde betalade jag ett högt pris.. Hade ju inget socialt liv eftersom jag tränade varje dag... Aja, jag får väl leva i min fucking fairytale world nu under sommaren med 8-16 jobb, inga utgifter och gratis mat och boende. Den 16de augusti är det tillbaka till verkligheten. 7.30 på lördagen går planet hem till Götet, jag bokade biljetterna igår.

Igår hade jag och Jässan en supermysig kväll. Vi lagade god mat, drack gott vin och satt ute på altanen och mös. Sen gick vi en lång promenad med Rocky. Den avslutades med bad, iaf för min del. Jässan, och speciellt Rocky, var lite entusiastisk. Vi tänkte se kvällens dokumentär på gay-femman. Den handlade om kristna homosexuella ungdomar, men det var inte så värst spännande så vi la oss halv 10:)

Idag ringde jag bostadsbolaget för vi är ju sugna på att göra om lite i lägenheten. Det visade sig att man fick göra mer än jag trodde så nu blire ommålning i köket och fondvägg i sovrummet :D

Hareheej.

Back to the 90's.

Gårdagen var superkul! För er som inte hänger med skulle jag träffa minaold time friends som jag inte sett på hunra år (4). Vi träffades vid Waldorf och käkade där, och shit vad alla har förändrats! Frida som ALDRIG har färgat håret, var blond (!) och assmal, Sofia var korthårig och blond, Lotta hade fått tillbaka snärtstjärten efter graviditeten och Madde var tatuerad... och jag var flata. Lollan hade inte förändrats så mkt men det kanske beror på att jag har träffat henne mest av alla under åren, skillnaden blev inte lika dramatisk liksom. Bilder kommer snart!

Vi satt och snackade läänge och sen åkte vi hem till Sofia och fortsatte där. Shit vad det är roligt att prata gamla minnen. Jag var ju lite nervös för att komma ut inför dem, men alla visste redan haha! Varför är jag förvånad? Frida sa att hon visste att jag var kär i vår spanska-vikarie i åttan, jag som jobbade så hårt för att dölja det ;)

Det var verkligen en supertrevlig kväll och vi bestämde att vi måste göra om det minst en gång per år nu. Tyvärr så skulle jag ju jobba idag så jag åkte hem vid 12, dom andra skulle ut på färjan.

När jag kom till rondellen vid kulturens hus var det nån idiot som körde fel håll i rondellen, och sedan ut på fel sida av bodenvägen, alltså körde mot trafiken. Mongo. Jag ringde polisen, som den perfekta medborgare jag är. När jag kom hem var skruttan vaken, vilket var tur för jag hade saknat henne så mkt. Men eftersom hon varit ensam med Rocky hela dan var hon så jäkla babblig så det dröjde till 1 innan vi somnade :) Har varit så nervös att försova mig till jobbet så jag har sovit som en kratta. Tur att det är torsdag.

Jag och Jässan ska dissa PDOL i helgen och ligga o steka på stranden ist. Pite dansar och ler är typ norrlands största festival, men är man inte 14 år och hångelkåt med en flaska häxblandning gömd i bh'n är det lika roligt som en kväll på Grace. Dvs. inte värt över 500 spänn. Save the cash till Pride ist! :D

Nu får jag ge mig.
Guds frid.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Jag PISSAR på dig och din äckliga stockholmska. Slibbiga jävlar. Upprörd.


Clifton Fexmo kom förbi mig i repan idag och gav mig ett visitkort, "internationell konstnär". Kändes som att jag träffat en kändis, hahaa! :)

Riktiga vänner är guld värt, don't let them go.

Idag skiner solen i kontrast till gårdagens spöregn. Halleluja.

Ikväll händer det något mycket roligt:) Jag ska träffa Sofia, Lotta, Madde, Frida och Lollan. Vi har gått i samma klass hela låg och mellanstadiet och var värsta gänget och bästa vänner i flera år, men Lotta fick barn, Frida flyttade, vi gick på olika gymnasier och gled ifrån varandra. Vi har inte träffats på säkert 3-4 år så det ska verkligen bli hur kul som helst! Undrar hur alla ser ut nu för tiden.. Jag tänker mig fortfarande Lotta i jazzbyxor, orange kjol och turkos topp.. Tja, det var ju som sagt några år sedan:P Vi ska käka och gå ut på färjan. To bad att jag måste jobba imorgon, men det är smällar man får ta.

Igår ringde Biggan mig. Det var askul att höra från honom. Han ville att vi skulle dra ihop något med gänget när jag kommer hem. Så ni som känner att ni hör dit; någongång helgen den 15/16/17 augusti äre brännboll och öl i slottskogen! :) Han tyckte att jag hade mycket norrländska, vilket han inte verkar vara ensam om att tycka. Men den kommer väl sina när jag kommer tillbaka. Hoppas inte göteborskan har någon inverkan på Jässan iaf. Hon är så sexig med sin norrländska ;P

Det gick bra med Rocky igår förresten. Vi kom väldans bra överens. Blev lite dramatiskt när vi blev attackerade av två pudlar och jag blev rädd att Rocksson skulle käka upp dom, men han var så snäll så. Tur var det, blodspillan en tisdagseftermiddag är inte så pläsänt.
Snart äre första fikan och då ska jag käka min otroligt goda rostbiff-macka.

Hareheej.

Söööt!

Snart slutar jag, och då ska jag hem till Jässan och mysa med den här korven. Stackarn gömde sig i bastun när Jessica skulle åka för han var så rädd för åskan (moderskänslorna svallar). Ikväll ska vi gå ut på långpromenad och vi ber att det inte regnar.

Amen.

Kanal 5 är gay.

Höll på att glömma att jag skulle börja en halvtimme tidigare idag, rutinerna är så invanda nu haha. Men eftersom jag fick låna bilen idag så löste det sig.

Imorse åkte svärföräldrarna till Göteborg, kändes lite jobbigt. Längtar hem nu.. Fast jag vill vara kvar här så länge som möjligt.. Jobbigt det där.

Igår var det gay-maraton på femman. Dom har börjat med någonting inför Pride, och det är ju kul att dom uppmärksammar, men VAFAAAAN var det för obehaglig substans av hår, bröstvårtor och buttcracks som utgjorde Kanal 5-loggan?!? Det var typ inte ok. Visst, det är bra att dom uppmärksammar, kul att ni försöker osv. Men måste allt som har att göra med hbt göras så jävla sexualiserat? Nu låter jag som en problemsökande feministflata men jag stööör mig. Kanal 5 kunde väl ha gjort nått regnbågsrandigt o glittrigt, för vem vill se en hudfärgad orm, formad som en 5a ta en annan i prutten? Obehagligt, I tell yah, obehagligt.

Gutts frid.

HurrahurraHURRAAA!!

Idag är det en mycket speciell dag! Det är nog en av de bättre dagarna på året. Det är nämligen Johanna-dagen! (Namnsdagspresenter och tårtor undanbedes ej). Det firar vi med pissregn, halleluja.

Dagen till ära kommer här en fet egobild, JAG vältrar mig i all min glans.


Nedräkningen till Pride har börjat! Det kommer bli så sjukt roligt.
 Biljetter är bokade, ledighet fixat, allt är på topp. Här är den glada skaran som ska ner.

Nu är min lunchrast slut så tillbaka till allvaret. Ikväll ska jag äntligen få träffa min lilla lamstek.
Köss.

Slacker sunday.

Fy fan vad jag är fet idag. Jag gör absolut ingenting.. Helt sjukt hur snabbt helgerna går, imorgon är det jobb igen. Bah.

Nu ligger jag och väntar på att mammsen ska komma hem. Dom har varit i Överkalix en vecka så ska bli kul att träffa dom. Ikväll vankas mesfika med Olle och Fia.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Ska slacka vidare.
Peace out.

"Hellre äta gröt tillsammans än oxfilé ensam"

Jässan har fått jobb i Götlaborgg!! Ååååh vad hon är duktig! Den svåra biten är gjord och nu kan vi bara se fram emot att bli sambos:):)

Igår var jag med Olle, vi gjorde lasange, drack vin och hade det trevligt. När han hade åkt hem låg jag och kollade på film, Tillsammans av Lukas Modysson. Jag har kommit på att det fan är min all time favourite movie. Den är så jävla mysigt. Jag har aldrig haft nån favoritfilm, men nu har jag kommit på att den är fan den finaste filmen ever.

Idag har jag varit på stan med Olle och Eline. Det var himla kul att träffa henne, det blev en macka på Dagoberts och en hel del cheersnack och skvaller.


Nu står Jässan i duschen. Snart kommer Rickard hit. Vi har just krängt en pizza och det var jävligt gott, haha. Skönt med en vit helg. Har ju festat varenda vecka sen jag kom hit:P Imorgon kommer Fia hem från trästocksfestivalen, då blire mesfika med gänget:)

Hareheej.

Bah.

Äh, det händer ingenting med bomben, ingen pratar om det och det är lika lite att göra som vanligt. Av spänningen märks ingenting :) Och förmodligen är det bara en atrapp... Nog för att man såklart VILL att det ska vara det så inte hela fucking svartöstan blåser i luften. Det är fint väder idag iaf.

Ikväll ska jag vara med Olle. Jag ska bjuda på lasange, vi ska dricka vin och snacka skit:) Kommer bli hur trevligt som helst. Han kom förbi igår, vi käkade kladdkaka som jag gjort till hans ära och sen tog vi en långpromenad till sjukhuset. Olle är verkligen en av mina allra bästa vänner. Det kan gå månader utan att vi pratar men när vi träffas är det som om vi aldrig varit ifrån varandra.

Bombhot.

Svartöstans gruppboende är bombhotat, bombgruppen från Stockholm bedömde det som skarpt och är på väg upp för att undersöka. Området är avspärrat och utrymt.
Här är artikeln i aftonbladet.

Omg, det händer någonting i Luleå!
Vi följer detta med spänning!

Oh summer where art thou?

Jag blir så trött på att det aldrig kan vara sommar den här sommaren. Två dagar, TVÅ DAGAR har det varit varmt och riktigt sommarväder. Gick på stan på lunchen och tog ingen jacka eftersom solen skiner, men jag höll på frysa ihjäl ändå. Sick and tired. Det blev ingen kycklingsallad heller, blev en torr paj från konsum.

Gladare blev jag när jag hittade en jättefin skjorta på rean på HM. Nu när jag sitter i receptionen måste jag se lite mer representabel ut och den var redigt stilig.

Jessicas syster Sofie hade laddat upp bilder från deras pappas 50 års dag på FB. Då var det samma visa. Sol men kallt. Men det var en himlans trevlig tillställning ändå. Visst är Jässan sockersöt i sin lilla klänning :)  





























Jay.

Här kommer en sån där töntig lista, bara för att det är så sjukt lite att göra just nu.

Har du någonsin konfirmerat dig: Japp. När jag var 14 som dom flesta, har jobbat som konfirmandledare i en herrans massa år också.
Sagt till din mamma att du hatar henne: Jag tror inte det. Om jag har gjort det någon gång i ett hormonstinnt pubertetsutbrott så skäms jag.
Bett till Gud: Med tanke på svaret på fråga 1 vore det konstigt om jag svarade nej.
Lurat någon på pengar: Lurat och lurat. Jag tiggde pengar från min farmor när jag var 5 och snäll som hon är säger hon ju inte nej. Skäms för det fortfarande.
Stulit från ett barn: Inte i vuxen ålder :)
Slagit en vän: Joo.
Tyckt att du själv varit jobbig: Mygod, ja. Hade en mycket kort fjortisperiod.
Vaknat i en främmande lägenhet bredvid en främmande person: Nej
Ljugit om din nationalitet: Nej
Önskat att du vore någon annan än den du är: Ja, men inte de senaste 10 åren.
Nypt en tjej i baken på krogen: Haha nej.
Fått höra att du liknar en kändis: Nej, men har däremot hört att jag har en dubbelgångare. En svensson, men iaf.
Fått höra att du liknar någon ful: Ne. Hade nog blivit pissed.
Städat och tyckt att det var kul: Händer ofta. 36,nånting år på vuxenpoängstestet på Facebook, haha.
Ätit en ostbåge och tänkt att de luktar fotsvett: Kanske inte fotsvett direkt men jävligt äckligt. Äter inte ostbågar.
Förolämpat någon så grovt att de börjat gråta: Ja. Men det var inte menat att såra
Blivit beskylld för att ljuga när du sagt sanningen: Många gånger. Lyckligtvis inte så ofta nuförtiden:)
Tyckt att det är charmigt när någon luktat svett: Absolut inte.
Blivit så äcklad av en annan person att du kräkts: Nej, men snudd på.
Rakat av allt håret på huvudet: Hade en nasty page/pottfrilla en gång. Det var väl ungefär lika illa.
Rakat bort ögonbrynen: Nej men när man var 14 var dom som ett streck. Savannbyxor, kajal och häxblandning i petflaskor. Det är så man blir nostalgisk.
Vilken svordom använder du mest: Svär inte alls mycket. Men om det blir så är det nog fan.
Vilken var den senaste filmen du såg: Mulan :D På VHS! HAHA!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa: En tvättmaskin.
Vad finns i din låtlista just nu: Katy Perry, Tegan and Sara och Lillasyster.
När var senast någon stötte på dig: Igår... En het brunett tog mig med storm. Fast jag är rätt lätt på foten när det gäller henne ;)
Har du någonsin deltagit i en demonstration: Jovars, nån gång.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält: Balder på Liseberg!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig: Säkert.
Vilken film kan du alla replikerna till: Lejonkungen!
Pratar du några andra språk: Ja, engelska. Lite spanska, med betoning på lite. Sen kan jag svära på samiska men det kanske inte räknas.
Har du gråtit offentligt: Ja har bölat så snoret sprutar på tävlingar i en massa år. Finns dokumenterat, det bästa var på omslaget till programmet för EM 2004.
Har du någonsin dejtat någon av annan etnisk bakgrund: Haha ja.
Vilken egenskap är ett måste hos en partner: Humor och självdistans!
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv: Japp, självförtroende och karisma räcker längre än ett pretty face.
Vilken är din mammas hemstad: Jokkmokk :D
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: För att må bra, 8 timmar. Har funkat med 2-3 timmars sömn men då är det bara någon dag.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik: Ja! Särskrivning är en synd. Men jag är långt ifrån perfekt själv..
Tycker du om att krama folk: Jovars det är la mysigt.
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd ut dig, hur skulle du reagera: Jag skulle bli besvärad. Lyckligtvis har jag ju flickvän så det blir ju lätt att säga nej :)
Vilka kändisar har du blivit jämförd med: Plupp. Om han räknas som kändis.
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta: Många, men minns inte. Läste mkt när jag var mindre men inte längre.

Snart lunch! Har ingen mat med mig idag så det blir nått på stan. Har ett sinnesjukt craving av kycklingsallad och avokado.

Hejbara.


Stegen ekar tomt i stadshusets korridorer.

Idag skiner solen och det betyder att det kommer att vara ännu mindre att göra på jobbet. Kan vara skönt att ta det lite lugnt några veckor nu för den 4 augusti brakar det lös när alla kommer tillbaka från semestern. Det är skönt nu när Jässan börjar kl 5 på morgonen för då vill hon gå och lägga sig tidigt. Men även om jag somnade kl 9 igår så är jag likt förbannat trött. Jag var superpigg när hennes klocka ringde kl. 4 men när jag skulle upp två timmar senare så var det inte alls lika lätt.

Igår fyllde min hallonbåt Helena år. Jag kom faktiskt ihåg det, (jag är på riktigt den sämsta människan i världen när det gäller födelsedagar. Jag vet inte när mina syskon eller föräldrar fyller år eller hur gamla dom är. Det är så man får skämmas.) kan bero på att jag skrev upp det på handen men iaf :) Glömde dock att skriva på bloggen så gör det idag ist.

Ikväll vill jag hitta på något. Man har bara några futtiga timmar på kvällen att göra saker. När jag blir gammal och rik ska jag jobba deltid, vara ledig varje fredag och sluta kl. 3 varje dag. Jag är såå glad att jag har det här jobbet i sommar och inte kör skift på helvetes-donkan. Men snart är det back in buisness.. Hujja.

"Vem vill älska mig livet ut?"

Jag och Jässan har precis legat och gråtit till snyftiga övergivna katter-historier. Gamla Astor 7 år som ingen ville ha... Mitt hjärta blöder alltså. Jag ska adoptera en massa hundar och katter när jag blir gammal och rik och har en massa tid över.

Jässan gjorde korv och makaroner till middag. Det var nog det godaste jag ätit på länge. Nu ska vi sova, pensio som är vi:)

Fridens liljor.

Dagens insats.

Jag bestämde mig för att rida på ångestvågen och utnyttja den till max medans den varar, så idag har jag tränat spinning innan jobbet. Det var sjukt skönt! Lite folk, mysig morgonpersonal plus att jag slipper träna på kvällen:) Synd att dom bara har morgonpass på onsdagar.

Inatt har det varit en jobbig natt. Vet inte vad det var för fel på mig o Jessica men jag hade jättesvårt att somna (jag har typ narkolepsi, jag har ALDRIG svårt att somna) och Jessica sov inte heller bra så hon fick gå och lägga sig i ett annat rum. Det var som att sängen hade krympt eller nått, hoppas min 140 räcker åt oss sen, annars blir det jobbigt. Hoppas det där aldrig händer igen :) Otroligt att jag orkade upp en timme tidigare ändå.


Tur att syrran är snabb med att ladda upp bilder. Här har vi partyt igår, skruttungen och jag. Här har ni Albins blogg där jag har lånat (läs snott) bilderna :)

















Sen blev vi lite trötta. Dr Phil pratade om tjocka barn och det var väldans intressant.

















Moster J.

Nu har jag avancerat lite på kommunen. Nu sitter jag i receptionen i stadshuset och känner mig viktig. Det är faktiskt rätt kul och bra merit, jajjemus.
När jag kom hem hade Jässan gjort tacos åt mig, och jag hade plockat blommor åt henne.

Efter det åkte vi till syrran, Mats och Albin. Albin och jag lekte hej-leken och det var sinnessjukt roligt. Sen kom en lastbil med Syrran och Mats nya IKEA-garderob som dom köpt för 12 000. Den var repad i frakten och det var inte lika roligt.

Jag har lite ångest. Sommarmaten, ett stillasittande jobb och noll träning i kontrast till elitidrott, 10 timmars träing/vecka och ett springatillsdudörochkräksochsvimmar-jobb börjar visa sig lite. My god. Jag får skärpa mig innan det går illa. Imorgon är det spinning som gäller.

Guds frid.


Sambomys slår singelmisär med hästlängder.

Igår hade jag FF. Flickväns-fritt. Eftersom jag
och Jessica inte har sovit ifrån varandra mer än en gång sedan jag kom hem kändes det lite konstigt. Först var det lite skönt och jag vältrade mig i Extreme Home Makeover och Animal Planet och njöt av att jag skulle slippa somna i frustration med Sally Santesson i bakgrunden. Men när det väl kom till kritan så var det inte så jävla roligt. Jag vände och vred mig till kl. 11, och när jag är med henne kan jag somna kl. 9. Goddamnit.

Nu saknar jag henne så mkt att jag ringde och väckte henne och tvingade in henne till stan så vi kan äta lunch tillsammans :)


Oh I'm sorry.. You thought you were gonna win?

"nu äre jässan som är och fixar o donar lite bakom kulisserna. kära johanna har lite svårt för webdesign. trots att hon har gått kurser som handlar om just det. själv har man fått lära allt från basics själv ;)
nåväl gott folk. ska passa på att göra lite reklam för min blogg också.. yakamoto.blogg.se
gå in och läs om mitt superduperintressanta liv!

header kommer upp så fort johanna har godkänt den!
själv ska jag se sally nu! älskar dig johanna!

godnatt"

Lillsnärtan känner sig lite stolt och tror sig vara allsmäktig för att jag frågade om hon kunde göra en header åt mig. Tro inte att hon har gjort något annat på sidan, som hon inte var så noga med att poängtera;) Känn dig härmed utmanad Jessica Tervaniemi. Min blogg kommer vara redigt snyggare än din. Här är en länk till hennes sida, eftersom hon inte länkade själv:P
Älskar dig ändå, haha:)

Helgens bravader.

Sorry för dålig uppdatering under helgen men jag har haft fullt upp:) I fredags åkte jag till syrran, Albin och Mats. Albin blev så glad när jag kom och vi busa och skrek en stund:) Mats fyllde år så vi åt en massa tårta. Jässan kom och hämtade mig när hon slutade så åkte vi hem till henne. Där vankades det mera mat, och vin. När vi skulle dra in till stan upptäckte vi att bussarna hade slutat gå. Kvart i nio på en fredagskväll. (Jag saknar Göteborg!) Så det fick bli taxi in till stan. Karin har precis flyttat in i en lägenhet bakom teatern så det var krypavstånd till krogen. Jävligt najjs. Johanna hade kommit hem från Skellefteå, och det var kul att träffa henne. Det var en riktigt brudig fest, och vi fick tom ta en oskuld, lilla Emilia hade aldrig druckit förr, och det kändes ju lite speciellt :)


Snygg min, snygga gardiner, snygg flickvän.


Malin och Fia lookin' all pretty.


Johanna hittade en ny grejj som hon var mykcet fundersam över. Emilia
hade en söt klänning.

Det var faktiskt roligt på Grace och det blev jävligt sent. Jag och Jässan kom hem efter 4 nån gång. Jag och Rocky Stup i fullan var vi och sov till halv 2 dagen efter. Då fick man lite ångest eftersom det var strålande sol och det har det inte varit på flera veckor. Vi packade och drog till Aronsbadet, vilket var onödigt egentligen eftersom vi inte badade. Vi käkade supergod middag på kvällen, fläskfilé, klyftpotatis och suuupergod sallad som svärmor gjort.

På kvällen gick jag och älskipälsk och fiskade. Det var supermysigt, och vi fick en minimal aborre. Sen åkte vi in till stan, köpte en glass och satt nere i hamnen. En riktigt sambo-mysig dag.

Igår var vi båda jättetrötta och griniga. Det blev en lugn dag med tv och nybakta bullar.

Idag är det back in buisness. Det är en ny kull som gått på semester så jag har fått skifta skrivbord och dator. Nu ska jag få vara lite i receptionen också, det blir kul:)

Fridens liljor.

Jag är totalt värdelös.

Igår sprang jag omkring på stan och försökte hitta något nytt att ha på mig ikväll. Det känns jobbigt att köpa kläder i Luleå, för det känns som om vad man än köper så kommer alla att ha samma, iaf om man handlar på Gina, Vero Moda, Diva eller HM.

Jag måste faktiskt säga att BikBok är sjukt underskattat. Igår hittade jag ett par apsnygga chinos i sjukt coola färger. Hade inte Jässan köpt ett par röda jeans förra veckan så hade jag köpt ett par röda också, men jag nöjde mig med ett par grå. Köpte ju mina tuffa gubbyxor där, och dom har jag fått många komplimanger för.

Sprang till solariet sen för jag tänkte hinna med att sola. När jag var klar och skulle klä på mig upptäckte jag att min väska var borta. Va i helvete. Slängde på mig kläderna och in på toan, där jag hade varit innan. Självklart var den inte kvar. Satan. Jag hade smink och kläder för flera tusen kronor i den. Faan. Skrev en lapp, hängde upp den på anslagstavlan och satte mig för att vänta på att alla som solade skulle komma ut. Tänkte att någon av dem kanske hade tagit med sig den in. När jag sitter där kommer det en gubbe och läser på lappen så jag frågar honom och han hade hittat den! Han hade lämnat in den till polisen. Tur att det finns ärliga människor. Jag ville gråta av lättnad så jag sprang dit men naturligtvis hade dom stängt. Åkte till storheden, eftersom det naturligtvis inte gick någon buss på 50 min, tänkte handla och sen åka hem med Jessica. Hungrig, osminkad och svettig. Fan vad jag tyckte synd om mig själv. Naturligtvis ringde älsk och sa att hon blir sen. Baaah.

Här sitter jag nu, i princip osminkad och känner mig stressad över att jag måste hinna till polisen på lunchen eftersom dom stänger kl 15. Jag är så jävla värdelös alltså. Inom loppet av två veckor har jag tappat bort ett passerkort, ett visakort och en väska. Jag vet ju om att jag är såhär, så jag kollar ju två gånger om jag verkligen har med mig allt men ändå glömmer jag saker. Hur fan går det till? Det måste vara någon slags psykisk störning, för det här är ju inte normalt. Kanske borde gå i terapi eller nått..

När vi kom hem lagade jag en tvärnajjs nudelwok med en massa curry, purjolök och kyckling. Sen myste jag och älsklingen ner oss i sängen och tittade på Mulan. Vi fällde allt några tårar, båda två. Sen blev det sova, för ikväll ska vi supa skallen av oss och jag ska vara snygg i mina nya chinos.

Nu är det snart lunch.
Guds frid.


Tryout för GCO Cougars 08/09.

Nu ligger annonsen uppe om tryouten för Cougars 08/09 på hemsidan. Tryouten är för dem födda 92 och tidigare. För att komma med i laget krävs förkunskaper i gymnastik, dvs. handstående, hjulning och början till rondat. Anmälan och förfrågningar mailas till till mig på [email protected].





         

Tea Trudy!

Sitter på jobbet och sippar mitt morgonkaffe. Som vanligt är det ganska lite att göra på förmiddan vilket är rätt skönt, men samtidigt går tiden så sakta.

Nu när jag har ett 8-16 jobb på kommunen, omgiven småbarnsföräldrar med husköpsproblem får jag lite ångest över framtiden. Kanske dags att jag tar tag i någonting och börjar plugga eller vad som helst. Jag vet inte ens vad jag vill bli! Egentligen vet jag det, men vafan. Det finns ju hur mkt som helst som jag vill. Jag vill vara egen företagare och öppna ett gaycafé eller bar, eller läkare som jag sagt i hundra år, eller någonting inom idrott och hälsa, typ personlig tränare eller instruktör. Kanske egen företagare där och öppna ett eget gym. Ett gaygym. Med ett café i. Eller nått. Fast egentligen vill jag ju faktiskt bli veterinär. Men frågan är om det är lite flummigt att vara det? Men ska jag bli det så är det en helvetes massa studier framför mig. Det är det iof om jag ska bli läkare också. Jag måste hur som helst studera men vafan. Ånghäääst!

Imorgon ska jag supa bort mina problem iaf. Det blir fjortis-Grace, riktigt party.

Guds frid.

Mitt i festen.

När det är lite att göra på jobet sitter man och surfar runt och hittar lite skämmiga bilder från hejjagär16årochkommerinpåsyrransleg-Grace. Givmild som jag är bjuder jag på dom ändå.

Princess har fått span.  Åh snchäälla får vi vara med på tuffa efterfesten.com!

You bastard.

Jag har varit sugen på sushi sedan förra veckan så idag tog jag slag i saken och köpte mig en makirulle till lunch. Den smakade satan och besvikelsen är enorm.



Idag ska jag träffa Petter, umgås lite och kolla på hans nya lägenhet. Senare ikväll blir det fika på Roasters med Jässan, Fia, Malin, Karin osv. Vi ska koka ihop nått inför fredag, då vankas middag, öl, satc och utgång :)

Fridens liljor.

Det vackraste jag vet.

Jässan är så jävla söt på morgonen. Hon är så sjukt liten, begravd i ett berg av täcken och det enda man ser är ett svart rufs som sticker upp. Det bästa är om hon har somnat med blött hår, då blir rufset helt otroligt. Det är så mysigt att pussa på henne innan jag går till jobbet, till skillnad från mig, blir hon glad när jag väcker henne och är söt o go.



Idag är det sjukt kallt och jag fryser konstant. Det pissregnar och är fuktigt på kontoret. Lite tråkigt, för nu missar vi sup-operan i stadsparken. Där händer det någonting spännande varje dag. I veckan brassade alisarna rätt in med en gammal volvo, packade in hela gänget plus en cykel och brassade ut igen, stup i fyllan, rätt över refuger och övergångsställen. Heejbara.

Shakin' like a leaf.

Dagens träningsvärk går inte av för hackor. Eller inte träningsvärk eg, mina muskler är så utpumpade att jag typ skakar och är helt seg och svag, haha! Känns underbart.

Inför hösten stundar stora planer. Vill ha! :


Sambofläsk är av ondo.

Jag har överlevt ännu en helg. I fredags var vi ut på Grace. Det var sådär, som vanligt. Det var sjukt kallt så jag var så genomfrusen att jag inte ens blev varm av att dansa. Kan väl iof bero på att en viss Fia envisades med att gå ut och röka var 5e minut:P Det var freeezing cold, och thank god att jag inte fick urinvägsinfektion eller nått. Var fan är sommaren liksom?

Idag har jag bokat flygbiljetter till Sthlm och Pride. Jag har inte fått klartecken om jag verkligen kan ta det eftersom jag jobbar, jag måste få sluta lite tidigare i så fall. Men bättre att boka och i så fall boka om än att inte ha någonting alls. Det brukar bli rätt fattigt med biljetter den helgen, det här är första året som jag faktiskt är i tid med att boka biljetter till pride:)



Idag bjöd jag älskling på lunch på Baan Thai. Det var gott och hon var snygg.


Jag vettefan vad som har hänt med min banner. Min blogg ser ut som fan och trots att jag fick mvg i webbdesign klarar jag inte av att fixa den. Totalt värdelöst haha!

I fredags var jag på spinning på Inpuls. Jag är ju inte direkt någon elitidrottare längre. Jag höll på dö typ. Idag ska jag på body pump. Känns jävligt motigt, men samboflärret börjat sakta men säkert smyga sig på. ;)

Nu slutar jag snart, då ska jag hem till mamma och käka, sen träna och sen hem till Jässan.

Guds frid.

Fredag är ändå den dagen som känns bäst

Finally fredag. Ikväll blire party, var är inte bestämt men jag ska jobba för kafelino. Det är ju bara en gång i månaden så. Idag ska jag och träna. Det blev ju inget igår. Dels eftersom jag hade sjukt ont i huvudet, och dels eftersom jag var slö. Men idag ska jag. Roligt pass och jag behöver inte vänta i stan i två timmar, perfans.

Jag känner mig handikappad, har ju inget visakort eftersom jag på nått lustigt jävla vänster har lyckats tappa bort det. Det märkliga är att jag har lyckats med det under lördag dag, och faktiskt inte på fyllan. Nu har jag fått spärra det iad och beställt ett nytt men jag kan inte göra någontig förän det kommer. Tur att jag har ett maestro i swedbank iaf, annars hade jag legat risigt till. Men jag kommer inte åt internetbanken och det är jobbigt.

Tänk att det har gått en hel vecka, och en hel månad sen jag kom till Luleå. Känns inte alls så länge. Och snart ska jag hem till Götet igen, känns kul men det har gått så himla fort. men det orkar jag inte tänka på nu.. Ikväll blire supa:)

Här är lite bilder från förra helgens bravader:
   

Sommar, sol och alkisar i fontänen.

Idag är det verkligen lite att göra. Det är strålande väder, vilket lule inte har varit välsignat med på väldigt länge, så det är inte alls mkt att göra. Sitter i valet och kvalet, skulle verkligen behöva träna idag men det känns sjukt motigt i den här värmen. Sen har jag en sinnessjuk huvudvärk. Dricker en massa vatten nu och hoppas att det löser sig för det var ett roligt pass idag.

Funderar på vad jag ska göra två timmar efter jobbet. Det är lite för tajt att åka hem till Jässan och känns  sjukt länge att hänga på stan. :P

Blondinfuckingbella

I totally sold out. Jag är lite förbannad på mig själv för att jag faktiskt har stöttat den här kvinnan men what to do. Såhär ligger det til... Jag köpte en sak på hennes förbannade jävla töntiga internetbutik som är en complete fucking copy av marrakezh.se. I morse la jag märke till att min foundaition nästan var slut och jag blev lite less för att den, för det första är jävligt dyr, och för det andra så vet jag inte var dom säljer lancome i Luleå. Tror ni inte bajsbella såklart säljer den på sin sida idag för endast 199 kr. Jag var ju tvungen, men det sved. (Ok, jag kan inte låta bli att gå in där och kolla).



Nu sitter jag och väntar på att Jässan ska komma hem. Dom hade visst problem på jobbet så vi får se när hon kommer. På tal om problem på jobbet så har vi haft kaos i växeln. Igår kraschade någonting jävligt massivt så de två största förvaltningarna, soc och tekniska låg nere, plus en massa skolor, förskolor, fritids och äldreboenden. det ringde som fan, folk var sura och otrevliga och jag drog exakt samma förklaring ungefär 2000 gånger under dagen. Det funkade bättre idag men mkt låg fortfarande nere. Hoppas det löser sig till imorgon.

KÖSS

Jag ångar att jag bara tog med två par långbyxor till Luleå.

Jag saknar sommaren!!! Var fan tog den vägen?

Skämmes tamefan.

Jag blir så jävla förbannad. Ska man ha hund ska man fan ha pli på dem. På med munkorgen och ge fan i att sälja rottisvalpar till finniga tonårskillar som vill förstärka sin minimala manlighet. Visst, hundar är djur och man kan aldrig förutspå hur de ska reagera i olika situationer, men hundägare måste ta sitt ansvar och jag röstar för obligatorisk valp och lydnadskurs för alla nyblivna hundägare.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2801792.ab

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!