Jag är oinstabil! Pride dag 4.

Gårdagen var mycket rolig. Lite shopping, sen till Armémuseum och tittade på utställningen Kings & Queens & Queers av Elisabeth Olsson (samma som gjorde in hate we trust). Handlade om svenska kungligheter och deras avvikande från heteronormen.. Instressant.

Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning, sen åkte vi in till parken och förfestade innan tjejfesten. 1500 lebbar på samma ställe.. Det var roligt. :)

Idag ska jag och Chrisse ha en mysdag, gå på Wasamuseet och second hand shoppa :)

Dagens fråga är vad oinstabil är? Jag tar det som en komplimang :)

Gårdagens kändisspotting:

- Unni Drugge

Nu ska vi dra.
Pussipuss.

Pride dag 3.

Idag var det grönan på schemat. Vi kom iväg ganska sent men vi tog oss dit iaf. Dagen bestod av väntan.. 200 nr före oss i biljett-kassan, kö till alla karuseller och tusentals människor överallt. Dessutom var ju parken liten som en fjärt.. Shit, det var verkligen inte mkt att hänga i julgranen. Liseberg är tusen ggr bättre. Större, renare, fräschare, finare och trevligare personal. Insane var dock rolig, den nya bergodal-banan.

Efter det drog vi direkt till parken för den öppnade idag. Sjukt mkt folk både utanför och inne, jätteintressanta och roliga tält, tex. fick jag en gratis synundersökning.. Hade bra syn. Gött. Vi käkade på folkets kebab, vilket har blivit lite av en pridetradition, eller vi och vi.. Cissi hade redan käkat och Chrisse gick på toa precis innan och det hon såg där inne gjorde att det inte blev nån mat för hennes del.

Såg att dom hade bungyjump inne på området och jag är lite sugen på det.. Vad tror ni?

Dagens kändisspotting:
- Bondinbella
- Bobby (töntig kändisfrisör)
- Jill Johnsson (på scenen så det räknas inte riktigt)


Blondinbella är mkt fulare i verkligheten, jag blev lite besviken. Hon döljer det väldigt bra på bild måste jag säga.
Imorgon är det dags för tjejfesten, veckans höjdpunkt förutom paraden :) Det är bäddat för saftiga flatintriger!

Nu ska vi sussa.
Puss.

Pride dag 2.

Det blev solning.. Och frukost. Sen drog vi till stan för vi skulle kolla på ett vernisage i Pride House. Elisabeth Olsson, en konstnär som gjorde den omtalade fotoutställningen Ecce Homo för några år sen om ni minns den.. stort rabalder, visade en fotoutställning som hette in hate we trust. Den handlade om hatbrott mot hbt-personer och den var faktiskt asbra. Kan verkligen rekomendera den om ni är här, vet inte hur länge den ska ställas ut, men iaf.

Vi tog en vända på stan och sen kom Cissi, då gick vi på systemet och sen hem. Vi åkte till Armémuseum och kollade på Freddie Mercury-kören som sjöng. (Någon slags naturell hopikok av diverse hbtq-feminist-avvikande personer med lösmustash och dammvippor). Då fick vi nog av kultur för idag, det sög apa så vi gick och käkade asiatisk buffé ist. Maten var god men servicen var urusel. Jag fick sushi som jag gått och gnällt om i några dar så jag var nöjd.

Efter det drog vi till en förfest på söder. Ikväll var det en underklädesfest som tydligen var väldigt häftig men jag och Chrisse dissade det och drog in till stan ist. Eftersom det var ganska sent hann vi inte med så mkt, vi tog en kopp choklad på chokladkoppen och sen åkte vi hem. Nu har vi duschat och ska krypa ner i sängen. Min sköna böna har somnat redan med armar och ben spretandes åt alla håll.

Dagens kändisspotting:
- Bop-Bella
- Big Brother-Jakob från samma säsong som Linda Rosing. Inte så coolt, men iaf.


Imorgon blire grönan!
Smell yah!

Blö.

Nyss vaknat och valen ligger mellan att gå och sola eller sova en timme till.. Jag orkar inte nått av dom. Frukost låter bra.

Morgonpuss.

Pride dag 1.

Nu när jag har semester har jag fått ork till att dra igång bloggen igen. Många missnöjda miner har ljudit över bloggens icke existens men nu är jag tillbaka! Och som plåster på såren kommer här uppdateringar från årets pride som jag och snuttipluttan nu är på. Allt smaskigt som händer ska förtäljas.

Vi kom i förmiddags, tåget gick 06.02 från centralen. Att kliva upp halv 4 var inte alls speciellt svårt, kan bero på lite förväntan kanske. När man ska upp till jobbet en timme senare brukar det inte alls gå lika lätt av någon konstig anledning. Vi hann med en kaffe på espressohouse och på den sov vi gott nästan hela vägen till sthlm.

Vi bor hos Olle och Victor, dom bor vid Gullmarsplan så det är nära och bra till allt. Idag har jag, Chrisse och Olle tagit en vända på stan (med endast en hudkräm inshoppad, hör och häpna), och ätit libanesisk buffé till lunch. Det var sinnessjukt gott. Hommus och taboulleh i mängder. Sedan åkte vi hem, fräschade till oss och drog till kungsan, som det så snitsigt heter (för oss bönder kungsträdgården), där invigningen var. Det var inte så mkt att hänga in tha christmastree men det var roligt att titta på gäjjs och kolla i de olika tälten som fanns.

Vi blev less ganska snabbt så jag och Chriss drog till gamla stan och käkade på en urmysig restaurang i en liten gränd, grillad lax och vitt vin och romantik. Sedan gick vi till Chokladkoppen, som är ett mysigt gaycafé, och tog en kaffe. Det är coolt att fika där för det har Blondinbella gjort en gång. Nu är vi hemma, har duschat och ska sova, för som sagt har det varit en lång dag.

Planerna för morgondagen är inte satta men det blir solning iaf, och så kommer Cissi från Luleå hit. Det blir sköjj. Inga bilder idag tyvärr, vågar mig inte på att trixa med Olles dyra Mac. Får lösa det tills imorgon :)

Dagens kändisspotting:
- Sanna Bråding
- Simon och Thomas (designbögarna)
- Simon och Thomas' hundar


Nu blire sängen.
Pöss och hej.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!