Stressad.

Jag städar och det är skittråkigt. Men jag börjar känna mig lite stressad för jag jobbar i princip varje dag tills det är dags att åka hem. Även om det är typ två veckor kvar är jag stressad. Jag skulle egentlien behöva storstäda, slänga en massa saker och tvätta och sånt men det kommer jag inte hinna. Eller kanske.

Hittade en gammal dagbok när jag städade.. Det var roligt :)

Nu ska jag duscha och sova. Imorgon kommer Olle och Viktor till Götet och vi ska parta gärnet. Det är ju gayfestival  här i helgen:P Synd att jag jobbar men det får gå ändå ;)

Harehej

Trött.

Jag orkar inte jobba mer. 5 dagar kvar tills jag är ledig. Jag fattar inte hur det ska gå till.

Idag var sista träningen med Cougars. Vi fikade och dom fick fina rosetter som jag gjort till dem. Sen tränade vi gymnastik i en timme. Jag grämer mig lite att vi inte tränat mer gymnastik under året, men då blir det desto mer nästa år.

Jässan, min lilla älsklingsboll, backade in i en stor sten idag. Det asgarvar vi åt!

Dagar som denna får en att tappa tron på mänskligheten.

Dagen har varit händelserik. Hade en riktigt dålig dag på jobbet, måste nog börja skärpa mig lite för mina arbetskamrater börjar kommentera mitt humör. Inte bra:P Jag är bara så sjuuuukligt less på att ta samma diskussioner dag ut och dag in och prata med otrevliga, trööööööööööööööööööga människor! Gah.

När jag skulle åka hem hände något intressant på spårvagnen. En muslims kvinna med barnvagn råkade (observera råkade) trampa en kvinna som satt jämte på foten. Den muslimska kvinnan började genast ursäkta sig på lite knagglig svenska, men den svenska kvinnan får väärldens utbrott och skriker och gapar hejdlöst. Kvinnans utbrott bara eskalerar och till slut skriker hon saker som "ditt jävla invandrarpack!", "nu har du väl varit och shoppat upp ditt socialbidag din jävla blatte!", "åk hem dit ni kommer ifrån ert jävla boskap!". Helt fruktansvärt. Det hon inte tänkte på, om hon tänkte överhuvudtaget, var att hon satt på spårvagnen till biskopsgården, Göteborgs invandrartätaste förort, och 90% av pasagerarna var invandrarkillar i åldern 16-25 år. Ni kan ju tänka er vad som utbröt.

Det slutar med att kvinnan kliver av (fortfarande skrikande), tack och lov, följt av slagord och svordommar. Att hon inte blev nitad är beyond me. Jag skämdes för att jag var svensk. Fyfan vilken människa alltså, så kan man bara inte säga.

Jag vill bara tillägga att den här muslimska kvinnan tidigare under dagen var och handlade av mig, och hon var jävligt otrevlig. Ingenting sagt med det.

Kom nyss hem från ett möte.. Ett inte så bra möte. Jag blev både ledsen och besviken. Vi sitter alla i samma båt och jobbar mot samma mål, eller? Jävligt tråkigt säger jag bara.

Min vän Sanna har anklagat mig för plagiat av hennes blogg.
Jag ber o djupast om ursäkt och lovar att jag hädanefter ska
länka alla bilder och listor jag råkar sno av dig till din blogg;)
Glassbilden nedan är Sannas ;)

Now that's just wierd man.

En slödag har resulterat i ohälsosamt mycket youtube-häng. Detta är bara knäppt.



Frugan - "Can you put your finger in there and touch your brain?"
Så jäävla roligt :)



Slött

Idag är första söndagen på nästan 2 år som jag inte har träning. Det är jävligt skönt. Det firas med soffliggande och tv-tittande, Anna och kungen is tha shit.

Idag är det morsdag och jag har kommit ihåg att ringa min. Hon är världens bästa mamma.

Letandet efter en hyresgäst under sommaren förtsätter... Har inte hittat någon än. Vore gött att ha någon helt klart.

Innehållsrikt inlägg.. Men nu fortsätter filmen och det är schpännande.

Harehej.

Kvällens herpes-uppdatering

Jag hatar herpes. HATAR hepres. Vi kommer verkligen inte överens. Jag har Zoviraxat den hela dagen, fuck the 4 hours between treatments, och den har svarat med att göra ont som faaan hela fucking dagen. Min envishet har dock gett resultat. Sanna som har spenderat hela dagen med mig har gått från "whaaat the hell is thaaaaaaaaaaaaat?!" till "a men nu syns det ju knappt". Fast så farligt har det faktiskt inte varit, jag har sett dom som haft det myyycket värre. Det känns värre än det ser ut, Karin och Helena kommenterade det inte ens förän jag nämnde det. Iof kanske dom bara ville vara snälla.

image12
(Det är inte personen på bilden som har skrivit bloggen)

Kom ju just hem från shlagerkväll hos just nämnda. Persson och Sanna (the antischlagerjagharaldrighörtförraåretsvinnare) var med och det var väldans trevlit. På vägen hem hände nått sjukt. Signalen som spårvagnarna har när dom vill varna folk (typ ett högt, hetsigt ringande ljud), fastnade och gick inte att stänga av, mitt på hisingen, mitt i natten. Så föraren stängde av strömmen och det blev kolsvart. Gissa om jag var skrajj. Det slutade (SOM VANLIGT) med att vi fick gå av och vänta på nästa vagn. Inte så kul när det var svinkallt. Jag hatar vagnarna.

Nu ska jag sova.
Häjjmädä

Sommar, sol och kort midjehög kjol.

Vaknade imorse av att Sannis ringde, tur det, ville ju inte sova bort denna helt fucking underbara dag. Vi drog in till stan, shoppade, fikade och käkade glass vid kanalen. Helt underbart. Jag köpte världens sötaste kjol så jag är mäkta nöjd.

Nu ska jag käka lite och sen ska jag och Sanna hem till Karin och Helena för en mysig shlagerkväll. Det kommer bli supernajjs!

image10
Inte dagens kanal-glass, men ändå! :)

Zovirax är min bästa vän.

Jag har fått herpes. HERPES. Usch. Jag som aldrig har haft det. Jag har alltid varit så jävla nöjd över att vara blåsfri, men nu jävlar ska man få det. (munherpes alltså). Jag vet var det kommer ifrån. Filminspelningen i tisdags... Vi har gemensamt smink i laget, däribland läppglans. Jag ska personligen slänga det och aldrig använda någon annans smink igen. Jag som ut som en spetälsk. INTE OK.


Ikväll är det sista träningen med laget. Herpes eller inte, så älskar jag dom.

image9

Jag förvånas över att folk förvånas.

Idag har det varit en riktigt bra dag på jobbet. Fick stå i kassan i 10 timmar och sålde glass tills jag ville spy men det var så mkt att göra så dagen gick fort ändå. Skönt.

Ikväll tänkte jag baka till träningen imorgon. Vi ska ha avslutning med laget, så vi ska fika bort magrutorna. Jag skulle handla lite efter jobbet och gick genom nordstan till hemköp, när någonting roligt hände. Jag gick o pratade med Jässan i telefon när jag blev stoppad av en telefonförsäljare, en käck o trevlig kille.
Försäljaren - "Hej! Får jag fråga vad du ringer med?"
Jag - "A, Halebop..."
F - "AAAaaaa okej! Vem pratar du med? (megaflin)"
J - "Min flickvän."
F - (sätter flinet i halsen) "eeeeh... va? Din... flick... vän?"
J - "ja"
F - "FAN vad coolt att du säger det bara sådär!! Så du är...? Alltså, är du... ? (märkliga handrörelser)"
J - "öhm. ja."
F - "Fan, va coolt. Jag är det med! Alltså.. ja. Hälsa din flickvän det! Hälsa henne!" (Lyckligt megaflin igen, samtidigt som han går iväg, utan att ha försökt sälja mig någonting.)
Jässan som har hört hela konversationen dör av skratt. Å herre.....

Nu blire köttfärssås :)

Hareheej.

Heejbara.

Jag lyckades kliva upp och undvika att sova bort hela dagen. Fast egentligen var det bara för att Jässan ringde.


Älskling, den här är för dig. :D


Min dygnsrytm är seriöst fucked up.

Jobbade natt i helgen, dvs till 06.00. Det är väl ok.. men inte om man har uppvisning på söndan och man måste kliva upp kl 10. Spec inte om natten har varit katastrof med saker som går sönder, kö ut genom dörrarna, medvetslösa brudar i matsalen och ambulanser, man inte är hemma förän halv 8 på morgonen och hinner sova 1,5 timme. Jag var seriöst full när jag vaknade. Men det gick faktiskt bra, vi var asduktiga och GP var tom där. And guess who is in the paper med namn och allting. Mäkta nöjd är jag. Ni hade fått en länk om GP hade kännt för att lägga ut artikeln på nätet vilket dom inte har. Mammsen, jag tar med den hem så får du se.

Imorgon ska jag göra en filminspelning med Wildcats. Filmpoint ska göra en ny video om oss, dom gjorde vår promotionvideo förra året. Najjs.

Nu ska jag sova, har assmöte imorgon.

Pusshej.


Nejdå, jag dog inte på operationsbordet.

Operationen gick väldigt bra faktiskt. Näsan är rak (nästan), jag har varit sjukskriven och allt är prima nu. Förutom att jag nu har en redig förkylning, feber och mensvärk allan. Har varit rätt mkt nu på sista tiden, SM är avklarat och nu kan jag börja leva igen. Bara för att få liv i bloggen igen så tänkte jag gå den enkla vägen som Sannajävel brukar säga, och svara på nedanstående frågor, som jag lägligt nog har snott från just henne.

Du heter: Johanna
Smeknamn: Lulä (laget), Pullan (brudarna)
Vad lyssnar du på just nu: Anna Skippers genomträngande röst
Röker du: Nej
Beroende av: Kaffe, kramar
Vem behöver du mest just nu: Jässan
Vad tror folk om dig: att jag är ofta är sur och tyken
Stämmer det: absolut inte 
Vad får du oftast komplimanger för: Mitt hår och mina armar
Vad säger du för att imponera på någon: Omg...
Hur imponerar man på dig: Säg att du har ett eget företag som går med vinst.
Brukar du skratta för dig själv? Haha ja.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Godmorgon älskling:) Hoppas du har det bra på jobbet. Kysss"
Vart bor du: Hisingen Göteborg
Trivs du där: Jajjemus.
Äger du några converse: Japp, ett par rosa.
Festar du mycket: Nej, hinner inte
Vad har du för mobil operatör: Halebop
Är du allergisk mot något: Mjölkprotein
Nästa mål i ditt liv: Skaffa nytt jobb
Hur svarar du i mobilen: "HejdetärJohanna"
Vem ringde du senast: Min coach
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag frågade om jag fick låna några filmer av henne och det fick jag.
Antal sömntimmar inatt: ca 8
Vad gör dig glad: Jässan, pengar, vänner
Sov du ensam igårnatt:  japp, ensam i sängen men inte i lägenheten.
Tycker du om din pappa: Han är den bästa!
Brukar du komma i tid: Nä. Jag är jävligt dålig på det. Förutom när det är nått asviktigt som flygresor eller jobbet. Då är jag typ över en timme tidigare bara för att jag vet att jag brukar vara sen, haha.
När mår du bra: När jag är ledig, det är fint väder och jag är med någon jag tycker om 
När blev du fotad senast: i helgen. Cheerleaders är linslusar vettu. Bilder finns på bilddagboken.
Vanligaste färg dina kläder: vit
Vad tycker du om fötter: Tycker ingenting om fötter.
Vad gör dig arg: Sega, tröga, obildbara människor och uppkäftiga praktikanter
Är du aktiv i skolan: Hade jag gått i skola så hade jag nog varit det
Vem/vilka saknar du just nu: Jässan, mamma, pappa, syster och farmor
Vad gör du om 10år? Är gift och har barn
Vad åt du senast? Linssoppa
Vem skickade du senast sms till? Jässan
Är denna person trevlig? ooooo ja:) MIIIIKET TREEVLIG
Bästa vän? Såklart Olle forever. Och mina favoritpullar Sanna, Karin, Marie och Helena:)
Syskon? Johan, Fredrik och Anna-Carin
Ex? Senaste = Sofie
Om så, hur länge va ni tillsammans? Ca 2 månader
Född? 870314
Tjänar du bra? Japp, har fått två löneförhöjningar de senaste månaderna så jag klarar mig utmärkt
Vad inhandlade du senast? en klänning/tunika
Sista! favoritmaträtt: sushi!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!