Äntligen helg.

Igår var det ölkväll med donkan, och det var ju ett tag sen. Nästan så man blir nostalgisk. Henke, den lilla grisen, ska lämna oss för ett lager i Mölndal, så vi firade honom, halleluja to him. Gud vare lovad för att han har undsluppit donkanmisärens klor. Blabla. Vi drack öl och shottar till förbannelse och stämningen var på topp. Det blev dock en tidig kväll eftersom jag skulle upp på morgonen.

Idag hjälpe jag till på tryouten för Sabres, jr b laget. Det var trevligt, men jag är verkligen sjukt glad att jag har seniorer. Barn är inte riktigt min grejj. När jag kom hem lagade jag en riktigt god middag till min kvinna. Stackarn har blivit jättesjuk och ligger här och snörvlar. Vi har laddat för en redig sambokväll med cola o popcorn, tvärnajjs. Imorgon har jag föräldramöte med cougars, så nu ska jag förbereda lite inför den.

Just nu körs premiärturen i tvättmaskinen. Im in heaven.
Guds frid.


Lovely day, just got paid.

Fetlön idag lika med tvärnajjss:)

Another day at work. Snuttan kom och hälsade på och käkade lunch, det var trevligt. Imorse kom också tvättmaskinen, den är inte installerad än, och ärligt talat vet jag inte hur det ska gå till eftersom han som lovade att han skulle hjälpa oss inte har hört av sig. Aja, det löser sig förr eller senare. Det kan man också säga om stoppet i personaltoaletter på jobbet. Det var nasty. På tal om nasty fick jag det nobla uppdraget att städa personalens omklädningsrum idag. Jag har utifrån det kommit på några saker som inte är ok att göra på jobbet:
1. Lämna smutsiga trosor uppfläkta på toaletten.
2. Lämna mat/dricka/diverse att mögla i omklädningsrummet.
3. Stjäla från medarbetare.
4. Skita sönder toaletten.
5. Spola ner handtork/kartonger/happymeal-leksaker och orsaka stopp i avloppet.
Allt ovan har desvärre inträffat.


De flesta är någon gång i livet i en destuktiv relation. Man inser inte det när man väl är där, men någonstanns har man en känsla av att det här inte är hälsosamt. Speciellt när ens vänner börjar fälla kommentarer om det. Jag har själv varit där och det är fan inte så lätt som man tror att bara gå ur relationen, ofta vill man inte ens det. Förhoppningsvis kommer man till insikt och lär sig något av eländet. Förhoppningsvis innan det är försent och man har bränt alla broar med de som verkligen älskar en.

Nu ska jag och snutt se på X-men :)
Fridens liljor.

Donkanmisären är föralltid densamme.

Fyfan, det är som om man aldrig har varit ifrån donkan. Allt sitter som smäck och det känns jävligt jobbigt. Det enda som är skillnad är att jag känner hur jävla äckligt det luktar överallt, mina händer är sköra och ovana vilket resulterar i att jag bränner mig på ALLT, jag har fått frätskador från rengöringsmedlen och blåsor på fötterna. Halleluja. Jag fick iaf skrika lungorna ur mig på några äckliga polacker idag och det var en fröjd.

Gårdagskvällen spenderades på akuten. Efter 4,5 timmar och en obehaglig undersökning kom i fram till att det inte var någon fara med nått. Jag hade lite lågt blodtryck men det var inget med det. Jag hade kunnat spendera de 4,5 timmarna någon annanstanns.

Idag firar jag och snuttan 5 månader:) Det firar vi med att sitta i varsin soffa med varsinn dator, haha! Nä, men seriöst så har jag inte känt såhär på flera år. Jag älskar verkligen henne och hon är det finaste jag har. Jag hade inte kunnat få en mer underbar flickvän, som är så förstående och underbar. Jag älskar dig Jessica!


Solig söndag i slottskogen

Idag var det fint väder i Götlaborg så jag slet upp en kranky flickvän kl. 11.30 (!), lagade frulle och begav oss till slottskogen för en mysig dag i solen. Det var fint och grönt som vanligt. Att titta och klappa på djur är faktiskt sjukt underskattat. Jag blir helt lyrisk när ett litet getbarn kommer fram till mig och sjukt fascinerad av hoppande pingviner, därav ca 10 bilder på samma pingvin som simmar i olika ställningar. Skitbra idé, supertråkiga kort, och eftersom mitt internet är lite trött blir det än så länge bara en bild på Jässan och Herr Hängbukssvin som hade en mysig naptime.


Jag hann även med en fika med Sanna på kvällen. Dessutom har jag betalat räkningar så nu har lite av den vanliga jagharintebetalatminaräkningarochvetintehurmycketpengarjagharkvardvsjaghardåligkollochkommerhamnailyxfällan-ångesten släppt :)

Har förstått att nyfikenheten över gårdagens bravader i nikeskon är av största intresse. Har ni tur kanske det MÖJLIGTVIS kommer in bilder inom en snaaar framtid så håll utkik;) Nu ska jag hänge mig åt fantastic four en stund.

Fridens liljor

Nu är mamma stolt.

Sällan i mitt liv har jag samlat så mycket vuxenpoäng som jag gjort idag. Det är nästan i klass med när jag flyttade hemifrån, tog körkort, gick med i facket eller insåg att jag faktiskt bryr mig sjukt mycket om mina krukväxter. Jag har köpt en tvättmaskin! Det är nog den bästa investeringen jag någonsin gjort. 3200 kr kostade skönheten, och den är värd varenda krona. Å hörredu, du evil tvättstuga from hell, ta dig i röven, jag kommer aldrig sätta min fot i ditt tattiga innandömme igen. Förutom när jag måste tvätta mattor förståss.

Följetången samboliv fortsätter.
De senaste dagarna har jag och Jässan utkämpat en bitter strid mot betongväggarna i min lägenhet. Jag hatar betongväggar. Vi har försökt borra hål i den förbannade väggen i sovrummet eftersom vi gärna vill hänga upp vår nyinköpta rullgardin. I helvete. Vi har hittils borrat 6 hål, och teorierna vi hade om att det var armering som var boven i dramat grusades snabbt eftersom vi lyckades med ett av hålen, och såvida inte armeringen är spiralformad så är det inte den som är i vägen. Ja, som svar på din fråga har jag en slagborr samt betongborr (vuxenpoäng på det med!). Nåväl, idag gjorde vi ett nytt försök på väggen i hallen då vi tänkte hänga upp vår nyinköpta hallspegel, som är jävligt snajjsig. Det gick åt helvete det med men efter mycket om och men fick vi tipset av svärfar att vi kanske körde på för höga varv. Jajjemus, that was it, så nu sitter spegeln på väggen, med plugg och skruv och allt. Det är så man blir tårögd.

Kvällen spenderade jag skrikandes genom ett litet hål i en gigantisk, uppblåstbar nikesko, rödmålad i ansiktet, med en röd badmössa på huvudet tillsammans med 19 st liksasinnade. Jässan var hemma och tittade på Aladdin. Undrar vem som hade den bästa lördagskvällen?

Nu ska jag sambosova.
Guds frid.


Tryout

Idag är det tryout för Cougars 08/09! 7 platser och 5 reservplater ska jag tillsätta. Allt är förberett och ikväll vet vi nästa års laguppställning, schpännande!

Som sagt, världens bästa sommarjobb.

Blommorna var från tjejjerna i växeln:) Gud vad gulliga dom är.


Inget är som OS.

Efter "skandalen" med Arra i brottningen har det varit mycket debatt om sportens många knepiga regler och påhitt. Jag vet ingenting om brottning egentligen, men det verkar sannerligen vara en knepig sport.


Vafalls?!?!

Det ringde just en dam från en blomsteraffär och frågade om jag skulle vara hemma idag eftersom jag ska få blommor med bud!? Vadnu? Varför? Vem? Det måste ju vara Jässan som får dom för att hon har flyttat eller nått för jag har ju verkligen inte gjort nått/fyllt år/haft en bemärkelsedag av något slag... Spännande iaf, och fortsättning följer!


Jässan är numera götlaborggare.

Jahapp nu var man back in Götet, sambo och allt. Resan gick ovanligt bra och smidigt, och vi träffade tom en kändis. Hon, cyklisten som tog sveriges första medalj någonsin i OS satt bredvid oss på planet. Hon var gode fräsch!

På kvällen var det ju som annonserat, tha big homecomming parteyy. Fy fan vad kul det var att träffa alla igen, shit vad jag har saknat mina älskade brudar :) Vi drog till Gretas och dansade som svin sen, shlagergolvet gör en aldrig besviken! Dt obligatoriska donkanbesöket på K55 infann sig naturligvis efteråt, och där träffade jag Dongan och Otto, kramades och fick gratis käk. Kvällen var lyckad med andra ord.


Jässan och Michell


Mina älskade brudar


Jässan, Jonas och Chrille hade mycket att diskutera ;P


Kvällens bild:)

Hareheej!

Dan före dopparedan.

Idag är det sista dagen på växeln i Luleå Kommun och det känns lite vemodigt. Tänk om jag hade haft det här jobbet i Göteborg, jag hade varit i himmelriket. Jag måste försöka hitta mig ett nytt jobb, för det är ju tydligen omöjligt att ha en anställning på McDonalds om man har en aktivitet två kvällar i veckan.

Idag när jag satt i repan kom jag att tänka på att för två år sedan satt jag precis på samma ställe, en fredag eftermiddag och skulle åka till Göteborg dagen efter. Då skulle jag flyga själv, hade inget jobb, hade aldrig sett min lägenhet, kände ingen och visste ingenting om hur framtiden skulle bli. Nu har jag ett förstahandskontrakt på en jättefin lägenhet, fast jobb, vänner och aktiviteter, och allt detta har jag byggt upp själv. Det jag kommer till nu är väldigt annorlunda mot för det jag kom till för två år sedan, men för Jässan är det samma som jag gick igenom. Känns lite konstigt när man tänker på det, och jag hoppas att hon kommer trivas lika bra, växa lika mycket och ha lika jävla roligt som jag har haft. Aja, nog med the deep shit. Imorgon kommer det gråtas krokodiltårar på Kallax men jag får trösta mig med att jag är rik och har semester.

Peace ouut!


En torsdag full av trevligheter.

Igår åkte heela familjen, vilket är en ovanlighet, till farmor och fikade. Brorsan flyttar ju idag och jag imorgon så vi ville ju träffa den lilla tanten. Hon är så himla go min farmor och jag har lite dåligt sammis över att jag inte varit hos henne mer i sommar.

Efter det var det bara hem och packa. Det gick lite segt, dels eftersom jag är lite seg och dels för att jag hade cougars tävlingsmusik i bakgrunden och därav hade vissa koncentrationssvårigheter. Mitt i kaoset dyker Jässan och Jullan upp och skrämde livet ur mig. Det var roligt att träffa Jullan iaf och jag hängde med dom hem. Vi stannade på Kvantum för att köpa folköl och då hände någonting som aldrig hänt förut. Jag blev nekad! Jässan skulle köpa och tanten frågade om leg på oss alla, vilket såklart jag hade men inte Jullan eftersom hon är 17. Visst är det bra att dom kollar leg, men tre tjejjer, varav en 19åring och en 21åring och den sista både längre och större än båda dom, som vill köpa 6 folköl borde inte vara hela världen. Vi åkte på OK ist.

Väl hemma hos Jässan var det skratt och muntra miner. Förutom när Jull o Jäss skulle färga mitt hår och jag var lite nervös, på gränsen till hysterisk. Jag är liksom liiite noga med mitt hår och diverse skratt och "ojdå", bröt ner mina nerver rätt snabbt. Resultatet blev dock förvånansvärt bra, och jag och Jässan blev bara nästan osams :) Tack Jullan för ditt tålamod iaf! Haha. Jag la mig vid 11 men flixen satt uppe och hade väldigt roligt när dom gjorde en cover på Snooks Kommer Ifrån om Rosvik. Resultatet hittar ni på Jässans blogg.

En annan trevlig sak som hände igår var att jag hittade mitt nintendo 8 bitars med två konsoller, 7 spel och orginialkartong. Tvärnajjsssss. Har inte bestämt mig om jag vill sälja det, men jag tror inte det. Spec inte nu eftersom jag fick tillbaka på skatten igår, säger inget mer om det men Jässan kan vänta sig en redig middag iaf ;)

Guds frid.


Hostan from hell.

Att jobba som telefonist med en rivande rethosta är svårare än man tror. Tacka Gud för sekretessknappen när hostattackerna sätter igång. Jag, Vivvi och Birgitta hostade ikapp i växeln imorse, men jag är inte riktigt i klass med damerna då jag inte har blodsmak. Men ge mig två veckor bara.

Lillsnärtan skadade sig på jobbet idag då hon fick en dörr över sig. Glaset yrde och det ryktas om blåmärken. Jag får pyssla om henne ikväll, älskpälsken. Efter jobbet blir det FF. Flickvänsfritt. Jässan ska va med Jullan och jag ska titta på animal planet och lyssna på cheermusik tills öronen blöder. Nästa vecka kommer jag sitta fastnaglad vid datorn för då ska det koreograferas hej vilt. På onsdag är det tryout och då kommer mitt lag för nästa tävlingssäsong vara klart. Fy fan va najjs.

Imorgon är det min sista dag och det känns lite märkligt. Om jag fick blogga om allt jag varit med om i sommar skulle jag vara lika poppis som tjuvlyssnat.se, men det får jag ju inte. Men snart kommer jag tillbaka till donkan och det är ju gökarnas paradis så smaskigheter kommer det förhoppningsvis inte att vara snålt med.

Aja, nu har jag slutat så nu drar jag.
Hareheej.

Populära Johanna

Nu har jag fått Cougars tävlingsmusik för säsongen 08/09 och jag kan bara säga att den är GRYYYYM! Om en vecka är det tryout och då sätter säsongen igång. Woho:) Jässan är nog inte lika lycklig, hon spydde efter att jag spelat den bara tre gånger. Hon kommer bli gode less under året kan jag ju säga:P

En intressant sak är att mina besökare har ökat med över 100% på två veckor. Fy fan vad man är poppis. Snart ramlar sponsorerna in ;P

Nu ska jag ta hand om min kvinna som är lite crankypanky för att jag datanördar.
Guds frid.


Ibland vill man bara slita ut sina lungor.

Jahaja, Albin och Mats har halsfluss. Halleluija. Men frukta ej, mammsen har skådat i min hals och inga vita prickar står att finna så det är lugnt än så länge. Dock nådde jag min botten igår och det är tur att Jessica älskar mig för så jävla risig som jag var är inte mänskligt. Dessutom hade jag ett litet emotional break down och grinade och snorade slem över det faktum att jag måste lämna min familj nu. Mamma är ändå alltid bäst.

Idag ska jag och mamma luncha iaf. Sen ikväll ska vi laga värsting middag och jag ska göra maranger. Kommer bli supernajjs. Johan, min bror, flyttar på fredag till skellefteå och jag och Jässan åker på lördag så det blir tomt i huset nu. Känns rätt märkligt att komma tillbaka till verkligheten efter två månaders lyxliv med kommunjobb och mammas mat. (Vilken förövrigt börjas synas på mitt späck)

Men nu får det vara färdigspäckat, kommer ju hursomhelst att tappa minst två kilo när jag släpar omkring på mina väskor, observera väskOR. Det är inte ok så mkt grejjer jag har, och det inte ens jag som ska flytta. Ikväll ska jag färga håret så jag blir lite respektabel, mitt i febersvettningar och likblekhet. Bara för det bjuder på jag en egobild.



På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest!

Massagen var LÖÖÖÖVLI som Marie skulle ha sagt. Fy fan vad underbart. Hon sa att det var skönt med unga oförstörda muskler, haha. Men vänta bara. Åren kommer ta ut sin rätt.

Tandläkarbesöket gick som smort. Inga hål ännu, och emaljskadan som min mamma har hotat med (pga min gamla piercing i tungan), var tydligen obefintlig och ingenting att oroa sig för. Lite tandsten skrapade hon bort också och jag trodde min hjärna skulle spricka när hon satte igång slipen. Det var som att tusen naglar rispade mot en griffeltavla i mitt huvud. Men nu är jag ren och fräsch o otandstenig, så nu ska jag hem och pössas med Jässan.

Det tisslas och tasslas om att lördagens home-comming-parteyy kommer bli supernajjs. Flickorna är förväntansfulla och spritflaskan bottenlös. Mindre än redlös är oacceptabelt! Alkohol och kvinnohål, de enda hål jag tål, SKÅL!

Evil bassilusker from hell.

Jag vaknade igår med en groende ondska i min hals. Denna ondska har eskalerat och är nu på gränsen till om det faktiskt är okej att vistas på jobbet. Blir det inte bättre till imorgon måste jag nog ev. stanna hemma. Inte okej. Kan det månne bero på helgens bravader (Pridehelgens supande i pissregn inräknat), att jag sov med blött hår eller det faktum att jag ser ljuset i tunneln och snart ska gå på semester? För inte ska man tro att när man lyxar till sig en hel veckas semester, att man ska kunna få njuta av den utan då ska man vara sjuk. Goddamnit. Bara jag håller ut hela veckan så kan håva in mina sista slantar. Kul att man ska till tandläkaren idag och ha dem grävandes i min ömma hals. Nåja, nu har jag ju inte varit hos tandläkaren på några år, om man inte räknar med den gången i vintras när jag fick operera ut en visdomstand. Faktum är att jag har jävligt chyssta tänder, har aldrig haft hål och dom är raka o fina. Bara för det kommer jag säkert ha ett berg av tandsten och vara i behov av en rotfyllning.

Igår var jag med Petter, min föredetta sambo och vän. Vi grillade hamburgare och tittade på en dokumentär om Hare Krishna. Det var väldans trevligt men jag orkade inte så länge, hade feber o sånt shit.

Nu ska jag få massage! Inte så klokt när man är förkyld men man kan ju inte banga en massage. Så jäkla underbart. Känn avundsjukan flöda.
Fridens liljor.

Biltvättarlördag.

Dagen efter kalaset var det lite kämpigt vid frukostbordet :)

Det var strålande väder ute och syrran med familj kom förbi. Det blev en biltvättardag utan dess like.


Jässan är smoking hot när hon tvättar bilen:)


Syrran var paparazzi:P


Jag hjälpte faktiskt också till.. Lite ;)


Jässan och Albin myste i skuggan.


Albin lekte tittut, och det var väldans roligt :)

Resten av dagen var väldigt lugn. Jag och älsk åkte hem till henne och njöt av en mysig filmkväll. Nu ska vi klä på oss och börja åka hem till mamma, för där vankas det panpizza.

Guds frid.

Fia 19 år!

I fredags fyllde ju som sagt Fia 19 år. Det var en redig fest och Fia hade gjort toscakaka o allt. Dessutom bjöd hon på en livsfarlig bål. Dom andra skulle dra till Grace men vi dissa det och drog på gay-kaffelino ist. Den första för mig den här sommaren och det var jävligt roligt, bra musik o trevligt folk.

Ibland går det upp för en att alla inte är lika lyckligt lottade som man själv är. Jag är så jävla glad för att jag har riktiga vänner som älskar mig och som alltid ställer upp, min familj som alltid finns där och för att jag har världens underbaraste flickvän som har båda fötterna på jorden, älskar mig för den jag är, och framförallt är trogen. Jag är glad att jag är kapabel till att ha normala relationer med folk, för det går upp för mig mer och mer att det är många som verkligen inte klarar av det. Jag tycker verkligen så synd om dom, och egentligen skulle jag bara vilja hålla om dom och gråta en skvätt över deras fucked up liv, men någon gång måste alla växa upp och inse att man måste ta ansvar för sin egen tillvaro.

Här kommer iaf lite bilder från fredagen:) Håll till godo.

Princess, birthdaygirl och Johanna :)


Fia, Karin, Jimmy o Princess var glada.


Älskling och jag:)

Gaaaaaaah.

5 min kan gå så jääääääääääääääävla långsaaamt ibland.....

Blubblubblubblubblubblubblubblubblubblubblubblubb...


080808

Idag springer folk till altaret och stockholmarna är nöjda för dom tycker det är deras dag. Fira den i pissregnet ni, själv ska jag parta ikväll för min kompis Fia fyller 19 rediga år! Hon ska få en riktigt fin prelle av mig, skulle vilja ha den själv faktiskt. Lägger väl upp bilder sen förståss, jag är ju helt lyrisk med min nya kamera. Har ett litet problem dock, och det är att jag inte vet vad jag ska ha på mig, som vanligt. Inte på underkroppen iaf. Man kan ju inte ha shorts länge för det är vinter här uppe, och jag har inga byxor som passar till. Ibland är det synd att Jässan är så liten... Med betoning på ibland:)

Heeelt ok med fredag. Men det betyder också att jag går in på min sista vecka här på kommunen. Känns lite vemodigt. sommaren har gått så jäkla snabbt. Som den alltid gör. Snart är det fika iaf och efter det är det bara 1,5 timme kvar. Blubblubb.

Oops I did it again ;)

Idag hade jag 20 min över innan bussen gick hem, det råkades visst bli en del shopping.

Tex dessa sjukt snygga sneakers från Bobbie Burns. HEEEETA!


Samt denna klocka från Ur och Penn. Letade i sthlm efter just denna men den var slut. Det sa dom att den var här också men snälla expedit-tanten sa att hon skulle kolla en extra gång och dom hade en kvar! Ibland har man flyt. 349 kr för hela kalaset, klart värt.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min kvinna.
Goonatt!

Be there or be a pusseeey.

Ännu en spännade och händelserik dag i receptionen och växeln på Luleå kommun. Man slutar aldrig förundras :)

Idag skickade jag ut inbjudningar till min och Jässans välkommen-hem/inflyttningsfest som kommer vara lördag nästa vecka, samma dag som vi kommer hem. Spriten, dekadensen och norrländskan kommer flöda, det kommer bli jävligt najjs, så BE THERE!!!


Bättre sent än aldrig.

Jag lovade ju att lägga upp bilder från tha reunion med grundskole-gänget. Här kommer dom iaf, egenhändigt snodda från Maddes facebook :)



Nu får det inte gå 4 år tills vi träffas igen.

Clifton och jag.

Igår kom Clifton Fexmo förbi mig i repan, två gånger tom. Han frågade om det var lagligt att vara så vacker som jag är :) Han är så jävla rolig. Om det är någon som inte vet vem det är (är du lulebo borde du skämmas) så är det ett gammalt orginal här i stan och han har även varit med i hundra höjdare på Kanal 5. Vad han egentligen gör är en bra fråga men han har en egen sida på wikipedia (HAHAHA!) så kolla in den:)

Igår gick jag och Jässan på stan och det blev en hel del shopping. Var inte riktigt meningen men what the fuck. Fick mig en söt body som jag kollat på hela sommaren, två snygga kepsar och en tröja, allt på rea = tvärnajjs. Jässan köpte ett par coola skor från replay. Sen mötte vi upp mammsen och åkte för att käka paj hos syrran, det var sjukt gott och jag blev äckligt mätt. 

Nu är jag däremot jävligt hungrig och längtar efter min fläskpannkaka.
Harehej.


EURO PRIDE

Här har ni priden i kort:) Var lite mer att göra igår än jag hade räknat med. Mer bilder finns på min bilddagbok eller facebook. Julia var en kändis och blev intervjuad av expressen. Här har ni länken :)

I fredags åkte ju jag och snuttan som sagt till Sthlm och Pride. Det var svinkallt i Luleå men när vi kom fram fick vi byta om för vi höll på att stekas ihjäl.. Efter lite shopping på stan (lite för mycket om ni frågar Jässan;P) så åkte vi till Linn där festen redan var i full gång. Jag var med ett tag men åkte sen till Olle för han fyllde år, där vankades det pride tårta och Cicci var där också o det var kul att träffa henne.

Jag mötte upp Jässan och gänget i stan och så gick vi till tanto. Vi hade sjukt roligt, det var sjukt varmt och vi var sjukt på fullan. Allt var på topp med andra ord.

På lördagen var det dagen D och paraden med stort P. Vi vaknade vid 10 och skålade i jordgubbsvin kl 11. Det var lite hårt.



Peppade och klara drog vi in till stan, och hoppade in i tåget. Paraden var seriöst det roligaste jag gjort ever. Även om jag har varit på pride 3 gånger innan så har jag aldrig gått i paraden själv, och det var verkligen sjukt roligt. Mesta delen gick vi med RFSL nord.




Fyllekäket på donkan kl. 5 på eftermiddagen kändes lite bissart. Efter det drog vi till parken och det var som fan att det regnade, men det löste vi med plastpåsar och paraplyn. Jässan och Linn laddade inför den stundande guitar hero-tävlingen, och tydligen gjorde dom ett ganska bra jobb för Jässan kvalade vidare till finalen (hett.nu). Medan vi väntade på att finalen skulle börja roade vi oss, bland annat med att färglägga vaginor.

Linn körde finalen istället för Jässan, och tror ni inte kvinnan vinner! Ett splitterfärskt aerosmith guitar hero med spel o allt. Det är så man blir tårögd fortfarande.Tyvärr pallade vi inte att vara kvar så mkt längre efter det. Det regnade som satan, gick åska och allt och alla var genomblöta. Jag har nog aldrig varit så risig i hela mitt liv, dels beroende på regnet, och dels pga att man varit full i över tolv timmar, för andra dagen i rad.

Söndagen gick åt till att käka som fan, ta det lugnt och lite senare åka in till stan. Där blev det lite shopping och sushi buffé, tvärnajjs. Summan av helgen är att det varit helt otroligt roligt, men nästa år skippar vi regnet. Tack som fan Linn och Julia för mat och husrum! :)

Glöm inte att kolla Bilddagboken!
Pussheej.


Helt insane.

Jag har sagt "Välkommen till Luleå kommun" 601 ggr idag. Fy fan.

Mellanlandning.

Fy fan vilken helg! För mycket att sammanfatta i ett inlägg egentligen. Efter lunch kommer ett redigt inlägg iaf med bilder, för jag har investerat i en kamera:)

Kom tillbaka efter lunch då!
Pussssss.


HAPPY GAY PRIDE

Idag gäller det. Fy faaaan vad kul det ska bli! Herpesen har blossat upp och jag har fått mens med tillhörande svullnad och smärta, men vem bryr sig? Jag kommer ändå supa bort mina bekymmer :)
Vaknade faktiskt utvilad i morse kl. halv 6, hör och häpna. Nu sitter jag på jobbet och sörplar kaffe som en redig kommunanställd. Det är sjukt skönt att öpnna har jag kommit på. Det blir en halvtimmes mjukstart innan växeln öpnnar, man sitter mest här och hälsar på folk, väldigt trevligt:) Idag jobbar jag bara halv dag, Jässan kommer och hämtar mig halv 12. Idag ska vi shoppa och ikväll ska vi supa.

Jag ska skärpa mig med bilderna, tänkte ta med min kamera men då märkte jag igår att den var trasig. Well. Ska investera i en ny i helgen så blire en hel del bilder på bloggen:) Önska mig lycka till nu och be att jag inte ska dö i någon hatattack.

Amen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!