Ojojoj.

Här var det bistra miner minsann, min ursäkt för bloggtorka och min kvinna, mitt jobb och min slöhet.  Men nu är det friska nya tag! För att ni så tålmodigt har väntat bjuder jag er på GCO's nya promotionvideo med Wildcats och Jags som precis har kommit ut. Rykande färsk!! (Look at me, I'm totally pretty :))



Idag har jag, Chrisse och Sanna varit på IKEA. Där var det halvnakna rio-karneval-dansare vilket var lite suspekt. Nu ska vi laga middag och sen ska jag iväg till jobbet. 18.45-06 på tre personer, INTE OK.

Smell yah!
Kyss

Robin Hood är gay.

Igår var det fika med Smulis och efteråt skulle jag jobba. Hon hängde med och hämtade sina kläder och då passade hon på att tvinga på mig hennes rutiga medarbetarskjorta. Citerar Smul: "15 år och hög på lim."


Lite mer chef i den vita. Thank good.

Käkade även middag med jobbet igår på O'Learys. Mycket mat och ännu mer dricka, Lina och Chrisse skrattade lite åt mig när jag kom hem  :P

Nu ska jag snart jobba och jag har verkligen inte lust. Men imorgon är jag ledig och då åker jag till Karlstad! På lördag blire nöjesfabriken, eller vad fan det nu hette. Kul kommer det bli iaf.

Dagens mongo: Jag och Chrisse låg och pratade och hon skulle berätta om sitt första lesbiska minne.
C - Jag var 7 och lekte Robin Hood med en tjej i en koja.
J - Antar att du var Robin Hood och hon var prins Miriam.
C - HAHA! PRINS MIRIAM!?!?
J - Ojdå, nu blev det transsexuellt helt plötsligt.
C -... Dessutom hette hon Marion hjärtat...


Duschen it is.
Guds frid.

Haha!

Fick just världens roligaste sms av Lina. Hon har precis börjat jobba som hushållerska, eller vad fan den moderna termen är.

"Jag har just städat världens äckligaste hem. En gammhund och en gammkatt och saker överallt. Fläckarna! Håret! Döden!"

Såå skön :)


Själv håller jag på att städa lite, inte lika illa här hemma dock. Snart ska jag fika med Smulismul och sen blir det jobb i tre timmar innan vi ska ha middag på O´learys med jobbet. Vi fick ju två 100% i januari så nu ska vi ha middag med alla arbetsledare och all instämplad personal under de passen. Bossen bjussar på öl och mat, klart pläsänt.


Nu blev det bråttom.
Pussheeej.


Chrisse.


Kaninfesten.

Vänner, den dåliga uppdateringen skyller jag på en mycket hektisk vecka. Nu är den över och så är även kaninfesten. Den var storslagen och utekvällen var lång. En lyckad kväll med andra ord.



Om man inte kom utklädd blev man straffad i dörren med fotobevis. Här har vi Linus och Ahmed som gör the walk of shame.

Jag och Hefner.



Sannis kom förbi också, utan kaninoutfit, men hon var välkommen ändå :)





Suggan svalde Ahmed med hull och hår.







Gäggan fick vara med också.



Bakissuggan får avsluta. Mer bilder finns på fejjan, så kika där.

Idag har jag haft en mysig flickvänsdag med Chrisse på stan, är nämligen ledig. Imorgon blir det stängning igen, men jag jobbar bara till torsdag denna veckan för på fredag åker jag till Karlstad! Då blire fest med Sannis och Murr och en massa värmlänningar. Mycket trevligt kommer det bli.

Nu ska jag mysa vidare med familjen här i soffan.
Mysmajs.

Blobb.

Vaknade i morse utan flickvän eller kombo hemma, för ovanlighetens skull. Firade detta med att äta frukost halvnaken. Sen var det jobb som gällde, det gick fint, inte så mkt att orda om. Smulis hade varit så vänlig att ta mina två sista timmar så jag skulle hinna till träningen, tack tack Smul. (Begärt bloggtack ;P) Hade tänkt springa en snabbis på stan också men eftersom  jag hade glömt musiken hemma, ärta som jag är, fick jag åka hem. Men när jag kommer hem och beklagar mig, påminner Chrisse att min captain har musiken. Bra att min flickvän har bättre koll på mitt lag än vad jag har. Chrisse var söt och skjutsade mig till träningen iaf.

Träningen gick asbra, och vi fick mycket gjort. Chrisse hämtade mig och när vi kom hem väntade Lina med stekt strömming med löksås och potatis. Mina kvinnor skämmer bort mig.

Nu sitter jag och Chriss och datanördar i varsitt hörn, Lina lullar runt bland rökelser och kaninattiraljer, Linastyle lix. Imorgon är det fika med Sannis och det var sannerligen inte igår man träffade henne. Miicket trevligt ska det bli. Men först ska jag och Lina ha storstädning, så vi ska kliva upp klockan 8. Halleluja.

Dagens nervösa ögonryck: Tillhörde Chrisse när jag kom hem med Jehovas Vittnens tidning, Vakttornet.


Nu ska vi sova.
Pöss


Odag.

- Jag är trött.
- Jag är trött på att hosta.
- Jag orkar inte gå på assmöte idag.
- Jag måste dammsuga hemma.
- Min näsa är onaturligt snorig.
- Jag drömde att mitt sovrum kryllade av små möss och dom mosades under min fot när jag gick ut.
- Jag är trött. Igen.


Detta vill jag göra just nu. Ta bort sminket och GCO-loggan, lägg till ruffsigt hår, sprängfylld näsa och likblekhet så har ni dagens tillstånd. Glää.

Speedblogg.

Idag har varit en jobbig dag för jag har jobbat för första gången på länge, sjukskrivning och ledighet har hållt mig borta från K55. Vi var en man kort på stängningen så vi var bara två efter kl 7. Inte ok. Jag är trött och less.

Less var jag även igår, då mitt plan från Luleå var en halvtimme sent och jag endast hade 25 minuter mellan flighterna vilket är lika med problem. Stresstresstress. Men dom höll flyget för mig så jag kom med, woho. Kände mig nästan som en kändis där.

Nu ska jag duscha och krypa ner med min lilla korv som redan sover.

På lördag gäller det!

Pussosnusk.

They both look pretty good baby girl, but then so do you.

Världens skönaste låt och soon to be Smulis nästa favorit ;) I know that for sure.


Hur mycket kan man sakna någon?

När jag gick igenom bilderna från dopet och gårdagen hittade jag lite random en bild på Chrisse som jag bustagit. Jag saknar henne så jävlajävlasjuktjävla mycket. Fuck. Helt otroligt. Men imorgon får jag träffa henne igen, finally.

Festen ikväll var trevlig, men eftersom jag fortfarande går på neråttjack så var jag inte så jävla party och var klok nog att inte gå ut. Hade nog inte varit en lyckad kombination. Nu har jag tryckt i mig några mackor och en kopp te så det är sängen nästa. Imorgon ska jag förbi farmor och sen är det hemresa som gäller.

Hare gott igelkott.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!