Frost och lovely reunion.

Idag var det helt vitt ute när jag vaknade, hör verkligen inte till vanligheterna här i Götet.

Fick ett mess av min sockerboll Karin igår att hon skulle vara i Göteborg 50 min när hon skulle byta tåg ner till Skåne, så jag och Sanna klämde såklart in en fika på centralen med henne. Var aplänge sen vi sågs så det var ett mkt kärt återseende.

Sanna hade ÄNTLIGEN lytt mitt råd att köpa en varm tröja, vet ingen mer frusen människa än henne, men hon går alltid i tunn jacka och tunna tröjor, makes no sense. Söta var hon och Karin iaf. Karin som har blivit student ser värsta sofistikerad ut i glasögon o page o grejjer :)

Nu har jag precis diskat och det ryktas om bubbelbad ikväll. Tvärnajjs. Imorgon ska jag jobba 8-16, när dom frågade var det 8-13, men det är ju McDonalds så det plockas ju som sagt på och av timmar hur som helst. Nåja, jag hade ju ändå ingenting planerat så kan ju lika jobba.. Ska jobba på nyårsafton också.. från början var det 10-16, sen blev det 11-17 och sista budet ligger nu på 9-15. Hoppas det stannar på det, vore pläsänt. (Ja, läs bitterheten mellan raderna.)

Guds frid.


Blivit liknad vid en kruka nångång?

Johanna says:

hon blev asimponerad när jag manövrerade fram spotify. hon satt och glodde på mig hur länge som helst.. "KAN du sånt där??"

Johanna says:

o ja ba jäääää ;)

Lina - barnvakt says:

hahahahaa

Johanna says:

hon ser mig som tekniskt utvecklingsstörd typ

Lina - barnvakt says:

hihi

Lina - barnvakt says:

jag ser dig som en ofylld kruka

Johanna says:

ååå det var lite vackert nästan hahaha

Sjukdomsstatus: Febersvettningar vs frossa hela natten plus ihållande hosta. Men det känns mikroskopiskt bättre iaf. Jonathan, jag ser ljuuset!!

Guds frid.


Host.

Jag pallade inte att jobba idag. Guds frid till Otto som alltid är en räddare i nöden. Jag är skyldig henne så mkt nu.. Typ 5 hela utekvällar eller nått. Resan gick under omständigheterna bra. Hade en skrikande unge som sparkade mig i ryggen men jag totaldäckade och sov hela vägen. Gött att vara hemma, har fått lite tender love and care, så nu känns det lite bätte. Tom hunden har feber, då är det illa :P Värsta sjukstugan här hemma.

Nu ska jag vila vidare.
Pussheej.

Åhnej.

Kl 11 ringde jag mamma och bad henne hämta mig, då hade jag pinats färdigt. Jag har feber som fan och mina leder döööööödar mig på riktigt nu. Kunde varken gå, sitta eller stå så det inte gjorde ont. Wtf. (och då har jag ändå trippat omkring i mina mastiga fodrade gummistövlar, osexigt men varmt och tufft)

Jag och Lina åkte in till stan och hälsade på hos Lisa. Hennes lägenhet var nog det snyggaste jag sett ever. Höööögt i tak, stuckaturer i taket, dubbeldörrar och ett torn (?), heelt gudomligt. Det är så man vill kräkas lite på henne. Sen gick vi (jag hasade i plågor) till Karin där Princess och Fia var. Men då orkade jag inte mer så taxi pappa kom och hämtade mig. När jag kom hem blev jag bortskämd med te, panodil och lite mysig mamma-omtanke. Nu har jag packat färdigt, duschat och ska försöka sova bort den värsta febern. Albin ligger på sjukhus med jättehög feber och början till lunginflammation och både syrran och Alva har feber fick jag höra. Syster, jag älskar er, men detta hade ni faktiskt kunnat behålla för er själva. Jag ska ju jobba natt imorgon, känns inte helt ok. Har fått med mig några panodil som är större än en hundballe så jag överlever förhoppningsvis natten, om än i dimma. Synd om mig.

Godernatt.


Here we go again.

Nu ska jag dra till Lina för lite förfördojja, tjejsnack och annat smaskigt. Det blir nog ingen utgång för min del eftersom mitt flyg går 10 över 10 imorgon, men nått glas vin kan man ju inte banga. Kom på en rolig sak som hände igår.. Jag träffade en gammal kompis från de good old days när vi hängde i samma moppegäng i Sunderbyn. Han var en raggarkille med mercedeskeps och luktade bensin, jag var en fjortis som tyckte det var coolt att hänga med dessa killar. Vi skrattade lite åt dessa minnen och jag frågade honom vad han gjorde nu för tiden, "jag är bög" sa han. Han frågade mig detsamma, "och jag är flata". Så tiderna förändras ;)

Kvällens outfit jää. Jag anväger mig ansvaret för den osmakliga inredningen, jag tyckte ändå att jag var rätt vettig vid 14 års ålder.. My ass.


Smell yah later.

Partey.

Gooodgracious vad jag mår dåligt. Vin är fortfarande ingen bra idé Johanna. Bakfyllan är inte så farlig eg, mer att jag har så sjukt ont i kroppen. Mina leder dööödar mig. Gårdagen var rolig som fan iaf. Vi för-fördojjade hemma hos Lina.


Spelade TP och drack vin, trevlitt.

Sen drog vi till Karin som var julsöt i röd klänning. Cissi var party.

Spriten var outtömlig och folket glada. (bry er inte om min bistra min, den ljuger)

Sötisar.

Olle var störtsskön som vanligt.

Sen splittrades vi eftersom jag och Lina totalvägrade att gå på Grace. Vi gick till Invit, eller vad det hette, drack lite drinkar och sedan drog vi vidare till Cleo. Amazing att Lina satte sin fot där för hon predikar alltid om hur mkt hon hatar det, haha. Vi hade jävligt roligt iaf, träffade en massa folk jag inte sett på hundra år och sånt roligt. En annan rolig sak var att flera brudar kom fram och tyckte att jag hade så jävla snygg klänning :) Detta är den jag köpte från stylebystars.com.. Var dessutom extra duktig och sydde in den igår eftersom den var lite stor i midjan, vilken kvinna jag är.

Nu ska jag till stan med mamma. Bakfyllan börjar ordna upp sig.
Ha de fett apsvett!

Merry fucking x-mas.

Julafton idag och den har verkligen varit traditionsenlig. Inget fick rubbas inte.. Skit samma att både jag och Johan är vuxna nu och inte bryr oss så mkt. det började redan på morran när vi fick ett paket under sängen i en strumpa. Det var ju trevligt. Fick en cosmotidning och jag är faktiskt impad att mamma, ehm förlåt menar tomten, visste att jag läste sånna.

Hinner inte med värsta uppdateringen för jag ska dra till Lina nu. Familjen i all ära, men det blir liite väl mkt ibland.
Tom en jultomte hade vi. Inte illa.

Farmor fick också paket, det var hon glad för.

Har fått mycket skäll för att jag har dåligt med bilder på mig själv, och eftersom det bara är jag som håller i kameran i den här familjen (förutom syster då), så blir det en redig egobild.

Imorgon ska jag och mamma på julotta kl. 05.30. Vill ni hänga med är det bara att slå en pling. Nu ska jag dra till Lina. God jul på er allihop!
Pussheejjj.


Grattis papps.

Börjar såklart med att be om ursäkt för dålig uppdatering igår men jag hade fullt upp med julmys, köttsoppa, sova och även att fixa min vän Maries blogg. Det blev lite hopikok, headern gjordes i paint (back to the 90's), men hon blev glad och det var godkänt haha:)

Idag har vi haft födelsedag, så det var på med kalasbyxorna. Pappa fyllde 53 stolta år och hela tjocka släkten var på besök.

Min och brorsans present till vår kära far. Fylld med smaskigheter som grönmögelost, torkat renkött, ölkorv och sånt.

Jag hade inte så mkt flyt med kameran idag så detta är den bästa bilden jag lyckats få på födelsedagsbarnet och Albin, bästa kompisarna. Det ser lite våldsamt ut men egentligen är det en kärleksfull klapp.

Alva var julsöt och hon har blivit så stoor. I slutet på januari är det barndop och syrran frågade mig idag om jag ville bli gudmor till Alva. Klart jag vill! Jag började lipa, blev så rörd. Det är nog den största grejjen ever.

Efter typ 5 sittningar med smörgåstårta och bullar i mängder bar det av till Lina för lite häng med de gamla goda.

Alla K55'are, här har ni den omtalade kanin-Lina i egen hög person, min blivande kombo och huvudpersonen på festen i januari (officiell kunggörelse om datum, dresscode osv kommer inom kort!) Här demosntrerar hon hur hon måste ha sin mobil i en plastlåda för att den är så racklig och skör. Skönt Lina, riktigt skönt. Känns najjs att någon har sämre teknikprylar än jag har.

 Det Rönnbäckska kylen rensades på gravad lax, julmust och julskinka. Fia var också med såklart.

Viktor och Olle :)

Eve behagade komma också.

Olles teteknik var störtskön.

Imorgon är det fucking julafton och den ska spenderas hos farmor. Mys på hög nivå.
God jul som fan.
Pussgonatt.

I'm not broke, I'm just a broken hearted man.

Glömde ju.. Min absoluta favoritlåt just nu som jag haft på hjärnan hela dan. Av någon anledning går det inte att lägga in videon så ni får hålla tillgodo med nån lågbudget-hemmafixar-variant. Hur skön som helst iaf.



Kylan går genom märg och ben.

Jahapp då var man hemma i sitt terakottafärgade flickrum. Härligt. Mammsen och pappsen kom och hämtade mig på Kallax, och jag fick värsta chocken när jag åkte ner för rulltrappan. Där stod typ hundratals människor och glodde på en, kände mig som värsta celebriteten. Det var nämligen två plan som skulle komma samtidigt så det flockades med mammlor och papplor och andra norrlänska släktingar. Träffade faktiskt Olle på Arlanda och han skulle ta det andra planet som gick samtidigt. Deras var 45 minuter sent fick jag veta när jag kom fram, najjs.

Norrland är sig likt. -15 grader och 15 cm snö, hur vackert som helst.
När vi kom hem bjöds det på te och mackor och nu snokar jag runt som vanligt. Har pratat med min bror på msn och det är otrolig nördvarning på det eftersom han ligger i rummet jämte. Imorgon ska vi gå på stan och köpa en present åt pappa, ska även träffa Jässan för bankbesök och sen lite qualitytime med mamms. Nu ska jag försöka sova, vilket inte blir det lättaste eftersom jag sov hela vägen från Arlanda till Luleå. Nåväl.

Hare gutt, äppelskrutt.

Mellanlandning.

Nu sitter jag på Arlanda och fördriver tiden tills mitt flyg går. Första resan gick bra, enda var att jag räknade fel på timmarna, har en märklig förmåga att göra det, så jag var på Landvetter 2 timmar innan avgång. Jag är verkligen helt värdelös, vet inte hur många gånger jag gjort så, wtf is up with that liksom? Samma sak hände när vi skulle till SM i våras och jag var på centralstationen en timme före. Då var det lite jobbigare för klockan var 5 på morgonen. Jag kanske är så nervös för att komma försent att jag hamnar i någon slags psykos och blir helt förvirrad och inte kan klockan länge eller nått? Fast jag är ju inte ens nervös. Jag tror mer på att jag har någon slags tidsdyslexi. Nåväl, det är ju bättre än att vara en timme försent iaf.

En konstig sak hände idag. Som ni, kära trogna bloggläsare vet så köpte jag ju en klänning från stylebystars för några veckor sedan.. Nu fick jag ett mail där det stod  "vi har mottagit din retur och sätter in pengarna på ditt konto snarast." Således är jag 500 kr rikare helt plötsligt. Wtf. Att vara ärlig, eller inte vara ärlig? Det är frågan. Men det är ju jul, och jag är kristen så jag måste väl vara ärlig. Sanningen uppdagas ändå alltid så småningom.

Dagens bästa var att jag blev kroppsvisiterad av en kvinnlig väktare i uniform med batonger o grejjer. Smarrigt!
Nästa uppdatering blir i norrlandsskogarna med mitt då assega mobila 3 internet. Det suger apballe, men what to do. Nu ska jag bege mig mot min gate.
Fridens liljor.

Najjs lördag i goda vänners lag.

Det var meningen att det skulle bli Liseberg idag men av olika anledningar blev det en mysig fika och promenad på stan ist. Väggen av människor i nordstan var inte ok och jag är väldigt glad över att jag är klar med mina julklappar.

Annars har jag städat, vill ha det kliniskt rent när jag kommer hem efter julen, det värsta som finns är att komma hem till smuts. Hade tjejmiddag med Otto, Sannis och Jan och tacosen var uppskattad.

Janne och Bozco fann varandra direkt. Att säga att Otto var skeptiskt var en underdrift.


Bop-Bella kan ta sig i röven. Detta är riktiga wraps!

Jag funderade på om jag skulle byta duk innan brudarna kom.. Det var tur att jag inte gjorde det. Det var ingen hejd på spillandet. Här ser ni Jannika i full färd med att torka upp sin olycka. Observera hennes skamsna kroppshållning och nervösa leende.

Sedan bjöds det på clementiner, rostade mandlar och julmust i sann julanda.

Bozco ser ut att ha dödens ögon, men söt och charmig var han som vanligt. Brudarna åkte hem, och nu sitter jag och äter lite Häagen Dazs strawberry cheescake. Den var verkligen inte mkt att hänga i julgranen... Klart överskattad.. Och jaa syster jag vet att jag inte tål den egentligen men man måste synda ibland.

Imorgon ska jag packa för 19.45 går planet hem till Lulä. Nu är det nära mammsen. Jag fällde en tår ikväll när jag tittade på Love actually, jag är lite blödig nu, längtan efter mamma är som störst när man vet att det är snart man ska få träffas.
Sov sött.
Pussheeeeeeeeeeej.

Leedig.

Idag var det min sista dag på jobbet innan den mastiga lediheten på en hel vecka! Alibaba var snäll och lät mig komma in en timme senare, gött med sovmorgon. Var ändå trött som ett as, vette fan vad det är med mig denna veckan. Skolavslutning idag vilket innebar tusentals och åter tusentals teens som ville ha cheesburgare, kändes som en lördag med typ 25 pers inne. Det gick jävligt bra iaf, och nu är jag leeedig.

Hade lagkväll med Wildcats idag. Det var micket trevligt och kul att få veta smaskigheter om sina kära lagmedlemmar. Det som chockar mig är att alla är 16 år nu för tiden, antingen är jag sjukt dåligt på att bedömma ålder på folk eller så ser alla 16åringar ut som 20 nu för tiden. Eller så ser jag ut som 16. Vi hoppas inte på det senare.

I morgon ska jag städa som ett svin, sen liseberg och senare middag med Sanna, Otto och Jan the man.
Egentligen var det inte meningen att jag skulle vara vaken såhär sent.. Men någon var kissnödig.. och det spöregnade. Jag är trött och blöt.
Godnatt.

Ops. Solly.

Många har uttryckt sitt missnöje över min dåliga uppdatering och jag ber o djupast om ursäkt. Skyller på mycket jobb och dålig hälsa, är fortfarande förkyld som tusan så det har varit äta, sova, jobba dom senaste dagarna. Nog med ursäkter.. Som plåster på såren bjuder jag på lite bilder.

Igår var det julfrukost med donkan och det var julskinka, julmust, marsipantomtar och mys i mängder.

Stina och Ahmed var morgonmysiga.

Dongan skolkade från skolan för lite gratisfrulle. Observera Mcd-muggen. Glammigt!

Nina, Olivia, Anton, Linus och Johanna.

Morgonpigga.

Sanna jobbade öppning på PG och tittade förbi på sin rast och tryckte en lussebulle eller två. Eller ja.. Ganska många, det gjorde vi alla. Åt tills vi stupade dvs. Gratis är gott och det är något vi inte är bortskämda med så det är ju lika att passa på när det bjuds. Årets julklapp var en badhandduk som det stod "I'm loving it" på. Bättre än förra årets bärbara batteridrivna miniradio.

Efteråt gick jag, Stina, Ahmed och Nina på stan, det var najjs. Jag jobbade stängning och det sög, det har jag även gjort idag. Det sög lite mindre. Imorgon jobbar jag min sista dag innan julledigheten. Åker ju hem på söndag och då stundar mysiga familjekvällar, mammas mat och partey med de gamla goda.

I helgen blir det liseberg, middag med brudarna, packning och städning. Längtar efter familjen som fan nu. Men jag kommer längta hem efter en vecka där uppe, som alltid :P

Sängen it is.
Hare gott igelkott.

Deluxefrull.

Frullen avklarad och den var tvärnajjs. Condeco was the place, för ovanligetens skull. Jag hade med mig kameran för att för en gångs skull föreviga vårat fika, men hade såklart inget batteri. Sedan gick jag och Sannis på stan för inköp av klappar. Köpte till Casper, Theodor och Alva, så nu är det bara Albin kvar av syskonbarnen. Nu ska jag sätta på en tvätt, städa en snabbis och sedan äntligen hämta ut min klänning. Om den inte passar kommer jag gråta.

Dagens händelse: En livs levande kamel vid domkyrkan. (Dom hade nått slags julspel, kids överallt och jag fick lite panik), Sanna blev helt galen och sprang efter med mobilen i högsta hugg.

Peace ouuut.

Stressig söndag.

Jag lyckades somna innan 11 igår, en sann bedrift. Vad har hänt med mig? Jag som gick och la mig före 10 varje kväll liksom? Anyhoo.. Trött som ett svin i morse pallrade jag mig till jobbet. Söndagar är alltid skit eftersom det är dålig personal men idag var det rätt bra faktiskt. Min 11-personal kom inte dock, vilket skapade lite problem men dagen flöt på rätt bra, dock var gapbuster-stressen utan dess like. Jag fick gå tidigare eftersom jag hade träning och lönerna behövde sänkas. Tur för mig, jag kom BARA en timme försent. Stress var ordet.

Träningen gick smuckert och Mandy från MFC drillade oss i stunts. Det var gött att få slita lite igen, få sparkar i huvet, ömma handleder och blodiga knogar. Det är så man blir nostalgisk. Jag hade en bra flickisdag idag och voltade som aldrig förr.

Imorran blir det frulle med Sanna, sen julklappsköp. Det bästa är att jag har fler barn än vuxna att köpa till, vilket är dubbelt så kul! Nu blire sängen, håller på att frysa ihjäl ju. Förkylningen blir värre och värre men jag har bestämt mig för att hålla ut tills på fredag. Palla att vara hemma från jobbet.

Veckans mission: Måla klädkammaren och packa inför hemresan.

Guds frid.


medvetslös.nu

Jag ville gråta imorse när klockan ringde. Gick upp i rätt god tid ändå eftersom jag ville vara lite tidigare på jobbet. Naturligtvis missade jag då precis en vagn så jag fick vänta 12 minuter på nästa. Inte ok i kylan. Till råga på det så hade chaffisen kafferep vid Nordstan så jag kom inte alls tidigare. Bittert. Ännu mer bittert var att jag hittade mitt spårvagnskort som jag trodde jag tappat bort och därför betalat dyra sms biljetter i två dagar nu. Bittert var väl inte rätt ord, men ni hajjar dealen.

Dagen gick asbra iaf. Jag körde en mkt smuckert skift och jag mutade kassapersonalen med diverse godheter och dom skaffade mig en hundra procentare. Jag SKA fan ha en bra gap nu. Sista för året och den ska satan vara bra.

Nu är jag sjukt trött och sliten. Funderar starkt på att gå och lägga mig nu. Imorgon blir det jobb igen och sen är det träning. Vi ska ha träningsläger med Musketeers mixed lag, en förening från Borås och ett lag med både tjejjer och killar. Det kommer bli skitkul:)

Gonatt.

Skämmes tamejfan.

Förlåt alla trogna fans för dålig uppdatering igår, men jag totaldäckade i soffan. Det var svårt att möta Jannikas besvikna min imorse när jag kom till jobbet, det ska aldrig hända igen! Dagen har varit lång och slitig men chefen bjöd på lussebullar och kexchoklad, eller chexchoklad som man säger här i Göteborg, och det var klart pläsänt. På tal om det har jag tänkt fullända min integrering i Götet med att äntligen förstå innebörden av ordet änna. Jag fattar det verkligen inte.. Jag kan inte sätta in det i ett sammanhang eller förstå det så jag går på kurs hos Janne.. Hittils går det inte så bra.

Som svar till tråkmurror som kommenterar anonymt (det värsta jag vet), så firades "a day without a gay" även i Sverige om än inte i samma utsträckning. Sådeså.

Hittade en fin bild på K55 från julfesten. Precis så roligt som det ser ut var det också:)

Kvällen har spenderats hos Sanna med tacos, popcorn och idolfinal. Sjukt mys. Nu ska jag sova för imorgon väntar en underbar lördag. Jag kör skift, det är gapvarning som fan och jag har 24 medarbetare att hålla reda på. Dessutom håller jag på att bli sjuk igen, har varit hängig hela veckan. Dagens trevliga överraskning är att min klänning som jag beställde för två-tre veckor sen har kommit! Ska hämta ut den så fort jag kan! Kommer bli smoooookin hottttt.

Sleep tight.
Pöss.

"Hej, jag kan inte komma in idag.. Jag är gäjj.""

Jag vaknade i medvetslöshet och kände att dagen inte riktigt skulle bli den bästa. Sjukt trött beskrev tillståndet. Har haft jävligt ont i lederna idag också så jag gick omkring och tyckte synd om mig själv på jobbet. Men jag ägde i kassan på lunchen och fick mig en biobiljett. Ahmed var lite kinkig och muttrade någonting om fusk eftersom jag fick lite back när två skolklasser kom in, men till mitt försvar hade jag den sämsta kassan. Nöjd som fan över biobiljetten iaf.

Läste i metro idag att det kampanjen "call in gay" som uppmanar homosexuella att ringa och sjukanmäla sig till jobbet för att dom är gay, som en protest mot regeringens åsikter om samkönade äktenskap. Surt att jag redan satt på jobbet när jag läste det. Störtskönt ju.

På tal om jobbet har jag ju glömt att berätta the greatest thing. Jag har sagt till Johanna och Cina att jag kommer säga upp mig. Anledningen till det är nog rätt uppenbar för de flesta, om jag kan prestera det jag gjort under det här året och det fortfarande inte räcker till, då har jag ingenting kvar att ge. Således är det jobbsök för fullt nu. I dessa tider av lågkonjuktur vore jag en idiot om jag sa upp mig utan att ha ett annat jobb, även om jag helst vill därifrån igår. Så jag tar vad som helst, annat McD funkar i nödfall. Vet att andra restauranger och chefer skulle uppskatta mig mer iaf.

Idag hade jag träning med Cougars och det gick jättebra. Jävligt najjs att programmet är klart och hela vägen fram till DM är finslip. Förra året präglades av ångest och vånda, klar förbättring med andra ord.

Imorgon väntar fittpasset 10-20. Not ok.
Puss o klem.

Underbart är ordet.

Här har vi skönheten. Nu ser hon lite grå och tråkig ut men det ska målas och sättas upp spegel osv, så kommer det bli klockrent! Önskar att jag hade en före bild, det var bråte upp till taket, och jag skojjar inte.. Så vid närmare eftertanke önskar jag nog inte alls det. Jag har slängt hur mycket som helst och burit ner dörrar och prylar till förrådet. Där har jag inte varit på ett år nu, ångesten över vad Katja lämnat har varit för stor, men det var mycket bättre än jag väntat. Hon hade bara lämnat 15 kartonger med thaisoppa.

Annars har jag städat, tvättat och bytt sängkläder idag. (Titta inte på mig sådär Stina, det behövdes faktiskt! ) Det blev inget assmöte heller, tur för mig men NÅGON (läs Nina) glömde ringa och säga det. Tur att jag ringde;)

Nu ska jag snart käka deluxelax. Smarrigt.
Guds frid.


God jul alla muslimer.

Började dagen på det allra bästaste sättet med frulle på fröken o med bästa Sanna. Hur mysigt som helst ju. Vi är ju stammisar där, men funderar starkt på att flytta stammisbesöken till morgonen ist. Lite folk, tända ljus och mysfaktor 100. Dessutom har dom en tvärnajjs frukostbuffe på helgerna. Klart att rekommendera.

Har jobbat stängning idag, därav den sena uppdateringen. Jobbade med Ahmed, han är så söt. Om jag var 18 år och straight skulle jag lungt vara kär i honom. SötAhmed. Han är så duktig också.

Idag vad det muslimernas julafton och det var intressant. Det kom in 4 muslimska kvinnor med typ hundra ungar, och ALLA köpte fisk. Om jag inte minns fel så sålde vi 18 McFish och 6 BigMac med fisk ist för kött. Sinnessjukt. Götgatan hade sålt slut på hela sitt lager med fisk. Ali sa att detta skulle fortsätta hela veckan... Det finns inte fisk på en enda restaurang i hela Göteborg. Härligt.

Dagens bearhug går till Målle som gjorde nått oförglömligt idag. När jag kom hem hade hon städat(läs rensat) hela min klädkammare plus utrymmet under diskbänken som var proppfull med diverse flaskor och kartonger. Detta har varit mitt dåliga samvete och ångest i ett och ett halvt år, ända sedan Katja bodde här och spred sin skit över hela världen (majoriteten av skiten därinne är hennes och därav kommer mesta av oviljan att städa upp det) har det samlats mer och mer, och tillslut tog det över hela rummet, från golv till tak. Men nu är det över! Jag har en klädkammare! Helt otroligt. Det bästa är att det kom fram en massa roliga saker som jag glömt bort att jag hade, fina cheerleadingpriser osv. Känns som om jag har bantat 10 kg. Halleluja. När det är helt iordningställt kommer såklart bilder på underverket upp.

Imorgon är jag ledig, men naturligtvis passar dom på att trycka in ett assmöte på min enda lediga dag denna veckan. Men jag är inte bitter.

Sova vore en bra idé.
Fridens liljor.

Mys.

Plain söndag som gick alldeles för fort. Dagens händelse var träning, eller träningarna, rättare sagt. Träningskläderna vi beställde för ett tag sen har kommit nu, så jag var snärtig i nya shorts. Vi fick även lagbilderna som togs på juluppvisningen förra veckan, och Wildcats foto var helt ok, perfekt cheersmile och rätta armposen liksom. Men på Cougars ser jag ut som en överlycklig idiot. Not ok. Skönt att dom kommer ut på hemsidan snart också.

Inget mer att orda om dagen. Imorgon blir det frukost med Sanna på kära fröken O, sen jobba stängning.

Hare gott, igelkott. (Sorry Murr, var tvungen att sno den, klockren ju.)


De utlovade...

Jahaja, då var man hemma. Färskingpasset gick bra, det är faktiskt ganska kul att jobba lördagar när man inte behöver köra skift. Det är så sinnesjukt mycket att göra att kaoset blir kul, timmarna går fort iaf. Stina höll nog inte med, hon hade jobbat natt, sen gått och tränat på morgonen och sedan direkt till jobbet och jobba igen. Hon såg lite hängig ut i pf'en.

Gårdagenskvällen som sagt, spenderades på Gossip och mängden skitsnack, skvaller och grillning var enormt.

Vi var rörande överrens när vi gick ut att vi INTE skulle shotta ikväll. Meeen efter några öl blev suget stort :)

Otto dricker ju inte tequila rose, så vi fick ta en till för hennes skull.

Natalie var glad i hågen.

Det var Otto med.

Vi fick en söt bög till att ta ett snygg gruppbild på oss, men han var så knäpp så detta är resultatet.


Otto lyckades med denna bedrift. Efter detta var det dags att gå tyckte vi. Otto och Natalie gick vidare, jag gick förbi jobbet, käkade som ett svin och åkte hem sen.

Ikväll blire chill med god mat och filmtittande. Pläsäänt.
Imorgon är det träning som gäller.

Puzzåkjam.

Hohoo.

Gårdagens tillställning var mycket trevlig, trots att både Jan och Sanna var pooooopers, men jag Kyldahl och Otto höll ställningarna. Gossip was tha place och ölen var ovanligt god. Nu ska jag jobba färskingtiden 12-16, så bilder från gårdagens bravader kommer upp i eftermidda.

Bakisstatus: medel/klart acceptabel.

Peace ouut.

Äntligen fredag.

Mellanlandning hemma innan vi ska dra ut.. Måste duscha, för jag ser ut som en hemlös. Dagens glidande gick som smort, dock fick jag stå i kassan under lunchen vilket var mindre uppskattat. Men man gör ju det bästa av situationen och jag ägde såklart alla och vann kassatävlingen. Ahmeds bitterhet var sååå ljuv. Biobiljett, varsegod, tack så mycket.

Nu ska jag duscha och sen blire after work! Kyldahl, Jan och Otto är den tappra skaran som ska hänga med. Ni andra är pussys. Imorgon ska jag faktiskt jobba, hör och häpna. Tyckte att jag behövde lite extra slantar så jag tog ett pass 12-16. Var längesen jag jobbade ett sånt färskingpass så det ska bli kul faktiskt.

Duschen it is.
Smell yah fuckers.

KaninLina blir götlaborgare.

Idag har varit kaos. Ingenting har funkat på jobbet, asmycket folk, tusentals kids och en random skolklass mitt i allt. Fick jag en gap idag är jag körd.

Dagens händelse är fika med Sanna på stammiscondeco, deras grillade panini med örtavioli sviker aldrig.. Gah, jag dregglar fortfarande när jag tänker på den. Mycket gicks igenom, och mer skrattades hysteriskt åt. My goood.

Har ju glömt att meddela den lilla detaljen att jag ska bli sambo. Lina, min trofaste gamla partner in crime ska dumpa Umeå (finallyy) och bli Göteborgare. Eller rättare sagt, Lina och hennes kaniner, kvinnan har en fucking kaninodling, eller vad det heter.. Men dom ska såklart inte bo här, hade blivit lite too much. Hur som haver ska hon flytta hit och det kommer bli supernajjs. Spec eftersom jag fick en elräkning på 1000 spänn idag, (wtf?) och det kan vara najjs att dela framtida godingar med någon. Således är mina lägenhetsbekymmer lösta och jag slipper titta på smutsiga tvåor mer. Halleluja.

Imorgon, kära fellow K55are och ni som känner er träffade, är det afterwork som gäller. Vi träffas kl. 19, ni som inte har hört om det än, och NÅGRA, var lite skeptiska idag.. Sådant beteende accepteras inte. Imorgon blire öl och skitsnack, thats it.

Nu blire snart sängen. Imorgon jobbar jag öppning med Jan the man, glidigt.
Fridens liljor.

Baby, I like to have it my way.


Mycket att tänka på idag. Saker som sagts, aldrig blev sagda och sådant som kommer att sägas. Det värsta är väl sådant som aldrig blev sagt, bitterhet är inte en skön känsla.

Dagen har varit stressig, jag har varit trött och Ali har varit a pain in the as. Men en ganska rolig sådan. Imorgon blir det glidarpasset 10-17, sen fika med bästSanna. Det behövs.

Guds frid.

Hejbaberiba.

Idag var det upp till jobbet igen och jag trodde jag skulle dö imorse, såå kallt i min lägenhet, fast jag har två tjocka täcken. Inte ok. Det gick asbra på jobbet idag. Allt flöt på, lönerna var låga och skitsnacket lika roligt som alltid ;P

Målle och Bozco är här och lagar mat till mig, klart tvärnajjs. Eller ja, Målle står vid spisen, Bozco ligger på min dator.. Bra arbetsfördelning :) Imorgon blire jobb och sen träning. Inte så mkt att orda om.

Du vet att jag alltid finns här för dig, jag älskar dig!
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for.


Käk it is.
Fridens liljor.

Julfesten och bakismåndag.

Myohmy.. Sidvisningarna idag har ju nått hiskeliga höjder och jag förstår att K55 är sugen på kommentarer om gårdagens smaskigheter. Jag nämner inga namn, men Janne jag vet att du står för hälften av sidvisningarna ;)

Så igår var det finally den stora julfesten. Stämningen var på topp och alla var snoffsigt snygga. Fördojjan var hos mig och det var en trevlig tillställning.

Dong, Raad och Ahmed.

Stina (den omtalade här på bloggen) och Otto var där förståss.

Jannika var en riktig kvinna och kom med egenhändigt gjorda chokladtryfflar. Dålig bild, men goda tryfflar. Vilken kvinna!

En tapper skara!

Kön in till Valand var som vanligt lång, men det var det värt. Upplägget var lite annorlunda i år, ingen bordsplacering utan det var uppslaffning av käket på en enorm tallrik och så var det att käka vid diverse ståbord, om ni inte märker bitterheten mellan raderna så tycker jag det var liite dåligt. Men K55 lyckades snatcha ett av de få bord som fanns så vi fick sitta iaf.

Sanna
min lilla chokladmuffins blev årets medarbetare på PG, grattis som faan:) Även grattis till Björn som blev det hos oss. Ni kommer få det skitkul:)



Natalie och Linus var mysiga. Skåda även Biggan HIMSELF i bakgrunden:)

Donkanlöööve.

Olivia och Natalie:) Kidsen som lyckades få tag i cider... Illa! ;P

Vi hade en jävligt rolig kväll iaf, cidern flödade och dansgolvet var hett! Vi drog vidare till parkan sen och där var det kul som fan också. Jag vet inte vad det var, men jag har aldrig någonsin blivit så raggad på av straighta killar som igår.. Kanske borde ha klänning oftare, det är ju tydligen uppskattat, haha. Tom Karl Karlsson, den gamla räven, sa att jag såg ut som en "riktig babe". Dongan var i chock tror jag för han har aldrig sett mig i klänning, haha.

Så nu har jag haft en bakismåndag i ångorna av det kvarglömda vinet och cidern i min lägenhet. Har städat, fast det kändes lite tungt. Har käkar nudlar och det var det bästa jag varit med om ever. Sååå gott. Har ändå hunnit med en hel del idag, fika, umgänge och lite lökighet. En mkt bra dag.

Dagens äventyr: Målles toalett, som inte går att spola och knappast sitter fast. En nära dödenupplevelse.

Nu blire snart sängen. Imorgon är det jobb 10-19.
Pusshej.

Juluppvisningen.

Jag överlevde lördagen och juluppvisningen. Det gick asbra, alla lag var så sjukt duktiga och det var jätteroligt att se alla. Cougars var såklart bäst, lite småmissar men dom var superduktiga. Extra kul att flera coacher kom fram till mig och sa att Cougars var så himla duktiga och programmet var jättesnyggt. Bekräftelse, ja tack :)

Cougars and mami.

Cougars arabesques, fresch.

Smink är viktigt.. jao.

Don't know whats gong on there, but hey. Whatever :)

Hela föreningen gjorde ett gemensamt program..

Jag och Ellen var cute.


Allas vår Murr :)

En väldigt bra dag med andra ord. Sömnbristen gjorde sig icke påmind. Efter detta var det direkt till jobbet och en härlig löningsnatt. Vi var helt rövknullade de sista timmarna men jag hade Dongan som är en riktig klippa så det löste sig ändå.

PEACEOUUUT.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!