Dopet.

Idag var det då dags för Alvas dop. Jag var pigg och glad, trots gårdagens utekväll. Kl. 2 var det dags i Björkstatakyrkan.

Syster och Alva var redo. Dopklänningen är en tradition i vår familj, den virkade vår mormor till Anna-Carins dop och sedan dess har alla syskon och syskonbarn haft den, bara fodret och banden byts om det är en kille eller tjej. Senast det var rosa i den klänningen var för 22 år sedan, då jag döptes, så det var verkligen på tiden att det kom en tjej i släkten :)

Brorsan fick vara paparazzi under cermonin eftersom jag skulle stå där framme. Jämte mig har vi Alvas andra gudmor Sara som är Mats syster.

Observera att Mats har en psalmbok trots att han kan alla psalmer utantill ;)

Här ser ni även den nya frisyren. Värsta lebbsnagget, men det är tufft :)

Välsignelsen.

Storebror hällde upp Alvas dopvatten :)




Systrarna nutti.

Stjärnan för dagen. Hon var så snäll och pep inte alls. Väldigt nyfiken och spanade in allt också.

Dopfikat gick ju inte att klaga på.

Ungen fick sinnesjukt mkt presenter och säkert 10 olika halsband. Och det kommer inte sluta här. Nu när det äntligen har blivit en tjej i familjen ska jag vältra min i smink, smycken och barbiedockor :)

Moster upp i dagen. Eller? ;) (Vi ignorerar att hon är rödhårig och blåögd haha)

Här har vi Alvas gammelmoster, min moster Carina. Här var ändhållplatsen för Alva idag och där somnade hon tillslut, när kalaset var över. En mycket trevlig tillställning måste jag säga.

Nu har vi precis ätit middag här hemma. En skaldjurs canapé till förrätt och lax till varmrätt. Mummsigt värre. Chrisse och Lina lagar mat hemma hos oss idag och jag saknar dom som fan, lilla familjen :) Men imorgon får jag träffa dom igen och då ska jag pussas. Iaf med Chrisse, Lina vette fan haha.

Dagens diva: Alva som hade tre olika outfits och ombyten under dagen.

Nu ska jag göra mig färdig för det blir ferre ikväll igen.
Fridens liljor.

Fredag i Lulä.

Igår blev det inget bloggande, ber o djupast om ursäkt för det, det var full rulle hela dagen. Jag och mother käkade lunch på stan, sen åkte vi till Piteå för lite shopping och umgänge. Som vanligt när jag är hemma fyndade jag. Det blev en rosa jacka från Kappahl (man skall aldrig underskatta barnavdelningen) och en rosa tröja från Gina Tricot. Summan av kardemumman blev hela 209 kr. Mastigt.

Sen på kvällen drog jag till Karin för lite fördojja och sedan cleo. Hade inte tänkt gå ut eftersom jag skulle upp till kyrkan och vara respektabel men hur det nu blev så blev det utgång iaf.

Fia och Karin var i rätt mooood.

Malin var just hemkommen från Thailand där hon varit i två månader.. Den lilla grisen.

Bjuder på ett hett kort på Fia. Sen var det Cleo, och det var som vanligt. Jag hörde till de äldsta där inne och det var lite random. Men shitt the same, i goda vänners lag är det trevligt ändå. Träffade även Carro, en trogen bloggläsare, och som tack för att hon under lång tid varit mig trogen bjuder jag på en länk. Här har ni hennes blogg.

Dagens klockrena av mammsen:
1:
 Mamma - Vi måste gå på Lindex och Kappahl för jag har 25% där!
Johanna - Mamma, jag vet ingen i hela världen som har så mkt rabatter överallt.
M - Joo men de e helt jävla malaco truly! Dom skickar ut mail o ässämmäss å dom kan ju inte veta om jag skriver ut en eller 35 kuponger, så jag använder dom om och om igen!
2:
J - Mamma, när ska vi äta?
M - Men vafan vi åt ju nyss?
J - Ja men jag är hungrig igen.
M - Herregud unge, du måste ju ha binnikemask.

Guds Frid!

The day has come.


Vänner.. Nu är det dags. Prepare.. Spread the word!

Lulä.

Så var man hemma i norr igen. Flyget gick 06.40 imorse och jag förbannade mig själv för att jag återigen varit så dum att jag bokade det första flyget. Totalt onödigt. Kunde lika gärna ha tagit ett vid 8. Men är man mongo så är man. Trött som ett as och fortfarande hög på hostmedicinen kravlade jag mig upp vid halv 4. Bäjbsan sympati-klev upp söt som hon är. Flygresan gick bra, och jag sov innan vi lyfte från sthlm.

Syster och Alva hämtade mig på Kallax och förmiddagen spenderades med dom, torkade dreggel och fikade o sånt mysigt. Sen blev det stan och hårklippning hos Ewe på Erikssons. Hon är den enda som jag anförtror mitt hår till, den enda som lyckas och det blev en rätt stor förändring. Tyvärr ser jag ut som en lepra idag, blek och jävlig. Så bilder kommer imorgon.

Morgondagens planer:
- Lunch på stan med mamma
- Piteå med mamma
- Utgång med Fia och C:O.

Dagens frustration:  Har fått spendera hela kvällen med att lösa en tid som mina snälla chefer lagt in på min lediga helg TROTS att jag nr 1: är ledig. Nr 2: sökt ledigt (för att vara på den säkra sidan). Nr 3: Dubbelkollat en månad innan att jag faktiskt  ÄR ledig eftersom jag skulle på dop och behövde boka resan. Fuck framförhållning när man får schema en vecka åt gången och man ständigt motarbetas. Less.nu

Guds frid.


Kvällens bravader.

Lina stod för middagen idag. Det blev ungstekt lax och grönsaker, mumsan. Efter middan diskade bäjbs och jag passade på att smyga med kameran.

Här har vi hetingen i full action. Observera tekniken med plåten. Imponerande.

När hon upptäckte mig ville hon spexa lite. Linas röv kom med också.

Lina är en mycket lång kvinna.

Att vara sexig när man diskar är en konst.

Lina hade snott med sig gratisprover på bindor och intimtvål.
Lina tyckte Chrisse kunde få ett prov.

Detta diskuterades flitigt.

Chrisse provade, och tyckte det var bra.

Jag nöjde mig med en glamourtidning.

Ikväll har jag packat för imorgon åker jag till Luleå. På lördag döps ju Alva och klart gudmor ska vara där :) Syster och skruttan kommer och hämtar mig på Kallax imorgon, vilket blir otroligt mysigt. Måste försöka hålla mig borta från att pussa på det lilla livet bara, inte så coolt om hon får influensan.. Kanske har nån bacill kvar.

Dagens tycksyndom:
Sannis som fått samma dödssjuka som jag har haft. Jag ringde henne idag, hon var inte mänsklig. Snuttsnutt.


Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen krypa ner i sängen med min febriga flickvän. Kommer sakna henne som fan.
Sov gott suckers!

<3

Jag är hennes, hon är min.

Majjsiga familjen.

Idag har jag Lina och Chrisse haft en riktig sambodag. Lagat mat, mysmajjsat i soffan och druckit te. En enda lycklig liten familj. Jag och C gick på en liten promenad också för jag kände att jag dör utan frisk luft. Kanske inte världens bästa idé. Kände mig som en 80-årig tant med lungcancer, vi gick aslångsamt och jag var ändå tvungen att stanna 3-4 ggr, haha då är det illa. Här har ni kvällens aktiviteter i bilder:

Lina har måjjsat ner sig i soffan med sitt godnatt-te och en tidning från lush. Så typiskt Lina :)

Vi har pysslat lite här hemma och det mesta är i ordning. Lina förde in lite kultur i huset i form av finafina tavlor och fräcka handtryckta gardiner. Vardagsrummet är grymt snyggt, men det får ni se när det är helt klart.

Chrisse var huslig och hängde tvätt. En redig kvinna.

Lina demonstrerar ganska bra hur läget är i familjen. Jag snörvlar och flåsar.. Chrisse börjar bli snuffsig och glansig i ögonen.. Stackarn. Lina är allmänt trött och ska sova nu. Livat gäng det här. Tyvärr bjuder jag inte på någon egobild idag eftersom jag ser mer död än levande ut efter en vecka av koma. Målle kom förbi idag och det första hon sa var :"vafaan är du sjuk eller?". Wtf, jag kände mig ju iaf någorlunda idag, how the hell såg jag ut för några dagar sen i så fall? Haha :)

Dagens söt: Chrisse som sitter i fotöljen, läser Elvis och gapskrattar för sig själv.

Nu blire nog te och sedan sängen.
Fridens liljor.


En söndag på akuten.

Dagen har spenderats på akuten, många timmars väntan blev det och lite extra eftersom jag fick fel information från början. Morr. Diagnosen lyder bronkit och jag är sjukskriven till på torsdag, jag kommer dö av tristess. Har fått medicin nu iaf så nu kan jag kanske bli en människa igen.

Dagens skratt: Turken som hytte med näven åt mig och C och ropade : "Man ska ha en MAN! EN ENDA MAN!!".


Nu ska jag väcka sötnöten som sover på soffan framför Asterix :)

Bronkitpuss.

Everything.

Jag orkar inte skriva mer om sjukan nu, även om det är den som tar upp min dag just nu. Läget är som vanligt. Thats it.

Ringde Sanna ikväll och hon har antligen pallrat sig hem från Alperna :) FINALLY! Vi ska fika i veckan, så fort jag blivit en människa igen. Vi har miiiicket att prata om :)

Kvällens dåliga film: King kong.


Smell yah!
(skojja bara, har inget luktsinne haha!)

Glää.

Sjukdomsstatusen ligger på ungefär samma nivå. Har fått tillökning i form av en rinnande näsa, not ok. Borde kanske åka till axcess akuten snart för det är inte normalt med feber i så många dagar.. Dessutom är mina lungor totalt fuckade och jag blir anfådd av att gå från sängen till soffan. Får avvakta lite.

Gårdagskvällen spenderades i koma. C gjorde mat och sen gick hon ut, jag däckade på soffan tills hon kom hem. Fan, jag som ville se lets dance. Blev inget med det. Sov hela natten, förutom dom 3000 ggr jag hostade.

Denna dag kommer nog med största sannolikhet vara rätt lik gårdagen. Blir inget jobb ikväll heller, pallar verkligen inte. Ska kolla tv tablån, vad man ska sova till ikväll.. Jag lär ju inte orka hålla mig vaken längre än till 7 :P

Nu ska jag snyta min snoriga snok.
Guds frid.

God gracious.

Det här är det värsta jag upplevt på länge. Hade tänkt gå och jobba ikväll, trotsa sjukan och knarka tabletter men när jag vaknade för en halvtimme sen ur min komaliknande frossa vs svettningar-sömn och kämpade med att ta mig till soffan, stapplandes som Quasimodo insåg jag att det aldrig kommer att gå. Hostade tills jag spydde och ringde sen jobbet. Dom kunde lösa det och det var dagens bästa nyhet. Känner mig så jävla dum när jag som arbetsledare sjukanmäler mig på en helgnatt, det betyder att nån av dom andra arbetsledarna som har ledig helg måste hoppa in. Hade jag varit medarbetare hade det inte spelat nån roll. Men jag får ställa upp tillbaka :P

C är så söt och tar hand om mig, så jag får dåligt samvete. Jag ska ta hand om henne när hon ligger däckad, för någonting säger mig att hon inte kommer slippa undan det här.

Dags för nästa omgång ibuprofen och hostmedicin.

Dagens feberdröm: Jag hängde halvnaken i en roterande attraktion på Liseberg tillsammans med mina gamla lagkompisar från basketen (typ 97?), sjöng och gjorde diverse vattengympa-formationer. Det var lite obehagligt.

Pöss.

Fyfan.

Jag mår så sjukt dåligt. Helt otroligt. Synd om mig.


Sjuk.

Jag hade lite ont i halsen i förrgår. Lite. Igår slog sjukan ner dom en sneaky fucking bomb. Totalt däckad, feber och hosta from hell. Jobbig natt med destruktiva drömmar. Frossa och svettningar, not ok. Läget är verkligen inte bättre idag, jag hostar lungorna ur mig och mår totalt ruttet. Tur att jag har en snuttig sak som tar hand om mig, lagar frukost och pysslar. <3

Igår flyttade Lina in. Kl. 01.50 anlände hon till Götet, kvinnan hade kört från Umeå med hela sitt bohag och ett par kaniner. Crazy woman. Hon åt, duschade, powernapade i 10 min och körde sedan vidare till Malmö för nån kaninutställning. Totaly crazy.

Jag är ledig idag och den dagen kommer jag spendera i soffan med te och hostmedicin. Jag är så hög på ibuprofen och noskapin nu att jag har darrningar. Pläsänt.
Nu ska jag gotta ner mig i en skvallerblaska.
Pöss.


Pirr i magen.

How could it be any better than this?

Hihi.

Ny design, klart bättre or what? :) Några småsaker kvar men jag orkar inte mer nu.. Någon som vet hur man får bort presentationsbilden ---->
Den stör mig som fan, den är ju större än menyn.

Aja. Nu ska jag sätta på te :)

Pöss.

Waelot.

Äntligen har jag hittat någon som lagt in årets lagbild på nätet, så här har ni årets uppställning av Wilcats :) Sjukt dålig kvalitet men det skiter vi i ;P Nu är det bestämt att vi ska tävla i tyskland i maj, på en tävling som jag inte minns namnet på, men där har man chansen att kvala till Worlds som går i Orlando Florida 2010 :) Fett najjs! Janne blev lite förundrad när jag berättade detta, hon som många andra hade fattat att jag inte skulle tävla själv i år, och det var tanken också. Meeen tönt som jag är kunde jag inte riktigt hålla mig :) Jag har levt cheerleading i snart 9 år, man kan inte bara lägga av sådär. Btw har jag har blodutgjutningar på mina axlar från gårdagens träning och träningsvärken är inte av Guds nåde. It's good to be back.

Nu ska jag dammsuga i mitt sovrum, när jag letade mina örhängen imorse upptäckte jag att det inte riiiiiktigt var ok under sängen.
Blev du väckt med frukost på bordet och tända ljus imorse? Nä. Känn dig avundsjuk då. Mys.


Pöss.
 


Vinkvällen.

Igår var det vinpimplarkväll hos mig. Miiicket trevligt.



Erik kom också och dissade vinet för absolut raspberry. Glamorös som jag är hade jag bara juice att erbjuda som groggvirke men han var nöjd ändå.

Jag har kommit på att Otto känner mig bättre än jag någonsin trott, hon vet saker om mig innan jag vet dom själv och läser mig som en öppen bok, på gott och ont haha. Standardsvaret när jag berättar nått för henne är: "Amen vaFAAN Johanna det har jag vetat länge!" Hon är lite läskig kvinnan ;) Eller så är det jag som är som en öppen bok, who knows.

Schkål fellow K55are!

Mysitt värre.

Chrisse hade jobbat stängning så hon kom lite senare. Vid det laget var vi i fin form.

Trodde aldrig att Erik hade så sjuka historier att berätta, många skratt blev det. Jannika, du får ångra att du inte kom :)

Nu ska jag snart åka på träning, den första för min egen del på rätt länge vilket innebär att Alibaba kommer skratta åt mig i tre dagar när jag går som jag fått en kaktus uppkörd någonstanns, träningsvärken kommer inte vara nådig. Det ryktas om 3-våningspyramider idag.

Smell yah!
Pöss.

Lörda.

Idag loggade jag in på QX, för er oinvigda är det lunarstorm för homogäjjs. Jag hade ett meddelande, självklart ett "Hej, läget med dig idag då? puss" från brud typ 20. Jag raderar och uppdaterar.. WTF ett till poppade upp just då, "Hej söt". Radera. Uppdatera. Popp. "Hej du var fin. Prata?". RADERA. GAAAAH. Logga ut fort som fan. Förr var det bara snoppgubbarna som var desperata, vad har hänt?

Underbar morgon. Mysig frukost. Nu ska jag göra nyttigheter innan det blir dags för vin ikväll :) Najjs.

Jag saknar Sannis.

Helg = gött som fan.

Stängning igår, öppning idag, inte helt ok. Najjs att sluta 5 dock, har hunnit med en välbehövlig fika med Sannis. Imorgon drar skitungen till alperna, men jag är inte avundsjuk. Annars har det varit en bra dag på jobbet.. Det vanliga gnabbet mellan Alibaba, Janne och Otto tog sig till nya höjder. Mycket underhållande.

Igår fick jag höra dom knäppaste rykterna om mig själv jag någonsin hört. Så knäppt att det var komiskt. Flattelegrafens makt fortsätter att förvåna. Nästan så man känner sig hedrar, haha! :) Om man undrar någonting är det faktiskt lättast att bara fråga, tips från coachen.

Dagens Alibaba: När han sprutade chokladsyrup i ögat på sig själv. Hans panik, maniska tvättande, tårar och klagan spädde bara på vårt hånskratt.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Nu vankas ledig helg! Imorran blire vinkväll hos mig med några brudar. Tvärnajjs.
Pussgonatt groupies!
Glad :)

Majmajs Smulis är en bajs.

Jag och Smulis har ringt varandra om vartannat ikväll, tilslut när vi fick tag i varandra utspelades ett mycket intressant samtal. Det handlade om att Smul ville sluta två timmar tidigare imorgon och det var på mitt skift.
 
J - Vafaan jag hör inte vad du säger, kan du lägga av med stockholmskan?
S - Määh, vafan jag pratar ju bara *liiidiingööööö*
J - Va?  Vad säger du?
S - Va? Vad sa DU?
(osamanhängade, förvirrande gapande en stund)
S - Men shitt asså *liiidiiingÖÖÖÖÖÖÖ*, du är helt off ju.
J - Amen VAFAAN, jag är naken och fryser vad förväntar du dig av mig?!
(Smulis avslutar samtalet ganska omgående)

Annars har jag jobbat idag och sen var det träning med Cougars. Den gick bra och jag kände att jag behövde det efter förra träningens dramatik. Har inte berättat om det och det är nog lika väl. Jag hade lovat mig själv att aldrig gråta framför tjejjerna, om det inte var av lycka över ett SM-guld då, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Nog med dramat, palla tjejsporter ;P

Fridens liljor.

Pirr.


Den utlovade..

Håhååååå här har ni hemligheten. Jag har stört mig på mitt sinnessjukt fula kakel ända sedan jag flyttade in här. Hade det bara varit vitt hade det funkat men nu hade dom lyxat till det med gula och gröna på trekanter i ett av hörnen på varenda fucking platta. Men kakeldekor is tha shitt. Se och njut.

Före. Otroligt FUGLY.

Efter. Frechness för 400 kr. Klart värt det! Vad tycks? :)

Nu kanske ni undrar varför jag lämnat en platta vit. Det kan jag tyvärr inte berätta. But you know why ;) Moahaa.
Nöjd.nu

Städa på en lördagkväll är inte alls patetiskt.

Helt slut. Har städat hela kvällen sen jag kom hem. Tvättmaskinen håller på fortfarande och det gör mig lite orolig, men iof har jag lärt mig betydelsen av förtvätt, smaka på ordet.. fööörtvätt.. visst låter det helt underbart rent och väldoftande.. Så det tar väl lite längre tid då. Det är ok. Har bytt gardiner också, och dessutom håller jag på med en överraskning i mitt kök. Håhååå, som Jannika skulle ha sagt med en fransk brytning. Bilder kommer upp så fort det är klart, mkt smuckert kan jag lova. Känns som jag har en hel del projekt på gång här hemma som jag borde bli klar med innan jag påbörjar nått nytt, men på tisdag ska jag försöka ta tag i allt.
Vem kunde tro att jag skulle bli en sådan pedant? Sån var jag inte när jag bodde hemma, ehum. Jag blir lite likadan när jag kommer hem till mamma, undrar om det finns nån freudiansk förklaring till det? Min förra sambo blev förstummad när vi flyttade ihop och jag gick lös på köket första dan. "Johanna, jag har aldrig sett dig sånhär.." Mitt hem är mitt tempel! Halleluja. Or something.

Jobbet gick bra idag, sjukt lite att göra och mitt största problem var att ingen ville gå hem. Inte så mkt att orda om.

Imorgon är det första träningen med Cougars efter julledigheten. Ska bli kul att träffa brudarna igen, dom kommer inte känna detsamma efter imorgon. Nu ska julskinkan bort, *evil laugh from hell*

Dagens "bordegjortförlängesenmenäntligenfåtttummenur": Rensade ur avloppet i badkaret. Jag är som en hund när det gäller att fälla hår. Eller en perser. En långhårig perser. Tur att jag har så mkt hår.

Nu blire mat och sen sängen.
Pössokjam.


Det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna.

Jag totaldäckade igår och sov 12 timmar, vilken grej. Jag mådde som en prinsessa idag, bitterheten var ett minimum, haha. Jobbade 12-20 idag och det gick smuckert. Imorgon däremot blir det inte lika pläsänt. Jag kör dag och det är gapvarning. lövli, not.

Idag behagade Peter från Heidi Hays tattoo att ringa mig. Jag är mer förbannad nu än någonsin, fy fan vilket skitställe. Hans svar på det hela var att misstag händer och jag borde förstå att det gör det. jag citerar: "Ah men om man kör bil så kan det ju hända en olycka, det är ingenting man kan förutse eller rå för". Eh, ok. Ingen uppriktig ursäkt, ingen kompensation.. Jag kunde EV få en tid i februari. Skit ner er. Jag förväntade mig en jävligt bra ursäkt och minst att dom bjussade på depositionen. Wtf liksom? Det är inte någonting som bara händer, jävla klantarslen. Jag blev asförbannad och sa att jag kommer in och hämtar mina pengar ist och går någon annan stanns. Då blev han sur. Idiot. Någon med ett tips på en bra studio här i Göteborg?

Jag har ju glömt att visa min fina t-shirt som jag fick av Smulis. Hon tyckte den var klockren till mig, men jag kände min liite skeptiskt.. Därav minen. Men tack så mkt Smulis :)


Idag flyttade Målle och Bozco hem igen så det känns väldigt ensamt i lägenheten. Fördelar är avsaknaden av hundmat på golvet och snusdosor strategiskt utplacerade i lägenheten, men det blir onekligen tomt. Miss you.

Jag hälsar min nya läsare Anton välkommen. Jag hoppas att min blogg kommer att göra dig lite mer allmänbildad, stackarn vet inte vem Sissela Kyle eller Britneys lillasyster är. (Inte för att jag skriver om kändisar men ändå).
Duschen nästa.
Peace out.

Ledig torsdag.

Ledig dag som började med frulle på Condeco med Sanna. Lika uppskattat som alltid. Vi träffas flera ggr i veckan men jag har alltid lika mycket att berätta för henne. Skulle jag skriva om allt smaskigt skulle jag vara den nya kenza eller blondinbella. Flatbella. Najjs.

Gick till Heidi Hays idag, sur som fan. Naturligtvis öppnade dom inte när dom skulle, jag gick dit igen efter en kvart och pratade med en kille, förklarade situationen, skällde en del, frågade om det verkligen fick gå till på det sättet och var allmänt förbannad. Han sa att han inte kunde svara på vad som blev fel eftersom han inte hade någonting att göra med de andra tatuerarnas kunder eftersom dom var olika företag under samma tak. Så "min" tattuerare är på semester till den 15de, men han skulle försöka få tag i honom och be honom ringa mig. Jag sa att det nog var en bra ide. Så jag fick inte tillbaka mina pengar och inget blev löst. Om inte han ringer mig inom några dagar och har en jävligt bra förklaring tar det hus i helvete. Norrlänningen is pissed.

Nu har jag köpt biljetter hem i slutet av månaden. Känns bra, känns mindre bra i plånboken. Men jag har sålt mina skidor så jag får 700 kr på fredag, välkommet. Hade säkert fått mkt mer för dom, men skit samma.
Nu ska jag sova.
Over and out.

Majs.

Ännu en odag. Jag har varit sjukt grinig och opepp på jobbet. Att jag fick vänt aplänge med min rast gjorde inte saken bättre. Jag är trött som fan, har ont i huvet och känner mig allmänt hängig. Tur att jag är ledig imorgon. Det bli frulle med Sanna och sen väntar utskällningen på Heidi Hays. Blir spännande.

Jag och Målle tänkte ha en lung och mysig kväll med film och popcorn. Jag fick ansvaret för att hyra film och valde "another gay movie". En rosa komedi med bögar, kan det bli misslyckat liksom? But ooh I was sooo wrong... Det var bara penisar, rövhål, bajs, sperma, buttpluggs stora som en katt och analknull heeeela filmen igenom. Det var så nasty så det inte ens var roligt. Inget att rekomendera med andra ord. Jag känner mig fortfarande illa till mods.


Så jävla dålig film.
Nu måste jag nog gå ut och leta efter kissorvar och hans mami, dom har varit borta ett år typ.
Hareheej.

Antiklimax 2.

Jag skulle laga korvstroganoff. Jag plockar fram riset och då kryper det ett DJUR i det! Ett fucking levande djur! Jag skrek som en tjej och slängde hela mitt skafferi åt helvete. Ok.. Lugnt. Funkar med makaroner också. Skitsamma att jag var sjukt sugen på ris... Jag är lugn.. Jag mår bra..  Då upptäckte jag att jag inte hade tomater till stroganoffen. Det blev plain stekt korv och snabbmakaroner.

Bitterstatus: Enorm.

-------

Antiklimax.

Idag var ju som sagt dagen D, tattueringsdax. Jag var peppad till tusen, tiden bokad sen länge, jag hade tagit ledigt, tagit ut pengar, fixat sällskap och moraliskt stöd.. Vad händer när vi kommer dit? "Vi har julstängt till den 7e januari och önskar våra kunder välkommen tillbaka". Ursäktawtf??!!? Jag hade en fucking BOKAD TID! Dom har mitt jävla nummer, vad är så förbannat svårt med att plocka upp telefonen och ringa. Antar att dom tittar i sin bokningskalender gaanska ofta och någon gång under alla dessa veckor måste dom ju upptäckt detta. Här har jag pungat ut med 500 spänn i deposition som en säkerhet för dom, men själv kan dom bara stänga utan att meddela inbokade kunder. Så fruktansvärt dålig stil. Heidi Hays, ni kan ta er i röven. En redig utskällning väntar er, goddamnit, jag är inte glad. Jag valde den här studion för att dom är väldigt kända och har gott rykte, men detta är ju under all kritik. Sjukt besviken är dagens ord.

Jag och Stina (from now on forever known as Smulis), mitt moraliska stöd, gick och fikade ist på fröken O och sen gick vi en vända på stan. Jag var fortfarande sur. Har även hunnit med ett möte med två andra tränare i föreningen och sen skynda hem och gå ut med kissorvar. Chrisse kom förbi, jag bjöd på te och hon bjöd på medlidande. Det var trevligt.

Nu ska laga middag. Det blir korvstroganoff, kommer bli pläsänt.

Bitterstatus just nu: Lagom.

Guds frid.


Gah.

Jag ska fucking tattuera mig imorgon. Jag är nervös som fan. Imorgon kommer bilder på skönheten, och då avslöjas också vad det faktiskt är jag ska göra. Spänningen är oliidlig!

Ops I did it again

Sorry för dålig uppdatering, men jag har haft så mkt spännande saker för mig. eller okdå.. En av anledningarna är att jag hoppade in och tog stängningen heela denna helgen så orken har inte varit på topp. Har ju inte berättat om nyår ens.. Det mesta gick i stöpet, men det turned out pretty najjs anyway. Otto kom hem till mig så vi käkade pizza och drack vin och snackade skit. Sen drog vi på flatfest och Otto var helt fascinerad, "jag har aldrig sett så många på samma ställe, det är som en helt ny väärld!". Söt. Sen drog vi vidare till Gretas och dansade som svin. Kort sumering av en rolig kväll, dessvärre glömde jag kameran av nån outgrundlig anledning bilder blir det inga. Jag är en dålig, dålig bloggare, shame on me.

För att sammanfatta året som gått har jag snott en lista av Sanna, hon hatar när man snor saker av henne men jag gör det ändå:) (pussipuss Sannis)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
För första gången kännt att jag faktiskt är vuxen på riktigt.

Höll du några av dina nyårslöften?
Minns inte vilka jag hade :P

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min syster fick Alva:)

Dog någon som stod dig nära?
Nej faktiskt inte. Gött.

Vilka länder besökte du?
Danmark och Finland. Schpännande.

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Bättre ekonomi kanske.

Vilket datum från 2008 kommer du alltid att minnas?
Blubb. Ingen aning.

Vad var din största framgång år 2008?
DM guld och SM silver med Cougars, och BSM och Gap-resultaten på jobbet.

Största misstaget?
Att lita för mkt på människor.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bröt näsan i våras, med operation o shitt som följd.

Bästa köpet?
Tvättmaskinen!

Vad spenderade du mest pengar på?
Fika. Fröken Ohlsson ska vara mig evigt tacksam.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket! Mina vänner, förälskelse, familjen.

Största besvikelse?
Sveket med stort S.

Vilka sånger kommer alltid påminna dig om år 2008?
Rihanna - Umbrella :D

Var du gladare eller mer ledsen i år jämfört med tidigare år?
Jag var mycket gladare i år. Inte att jag var deppig 2007, men då hände så mkt jobbigt. 2008 har varit ett bra år.

Vad önskar du att du gjort mer?
Inget, jag är nöjd.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Inget, nöjd här med.

Hur tillbringade du julen?
Med mamma, pappa, bror Johan och farmor hos farmor. Mycket mysigt.

Blev du kär i år?
Japp. Lite för kär.

Favorit program på TV?
Oprah och Ellen! :)

Bästa boken du läste i år?
Har inte läst nån.. Skandal fan.

Största musikaliska upptäckten?
Coldplay, dom är fan asbra.

Något du önskade dig och fick?
K avskriven från hyreskontraktet så lägenheten bara är min.

Något du önskade dig och inte fick?
En jävligt fin tjej.

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Minns inte? Nått sjukt oglamoröst tydligen eftersom jag inte minns. Jobbade var det ja.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre?
Lite mer supande kanske.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Eh. Som vanligt?

Snyggaste?
Jag såklart.

Sötaste?
Sannis, Karin och Marr.

Vad fick dig att må bra?
Vänner och familj.

Vem saknade du?
Alla där hemma i norr.


Årets kompis:  Sanna!
<3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!