Wake up and smell the coffee.

Vaknade idag och mitt huvud vägde 100 kg. Nu stökar mamma omkring i lägenheten och jag sitter mest och väntar. Mamma tyckte jag hade fräcka gardiner och ville köpa likadana till hennes och pappas nya lägenhet. Haha, vad sägs om det Jässan? ;)

Nu ska jag klä på mig och så ska vi åka snart. Vi får se om jag är på fullan ikväll, annars kommer det en uppdatering då, haha.


Mammsen gör utryckning

Detta har varit en lång dag. Stå i kassan under lunchen, med hundraelva nya kampanjprodukter, 5 st 14 åriga praktikanter, tusen mcflurrytack och hjärnskakning var inte att rekomendera. Jag var inte på topp direkt. Sen när en svärm (närmare bestämt 42) tyskar kommer in och ska ha menyer hela högen vill man bara lägga sig under fritösen och gråta. Nåja, jag överlevde, och det gjorde mammsen också. Hon skulle komma till centralen 10 i 1 så jag räknade med att hon skulle vara på mitt jobb strax efter 1. Kvart i två började jag bli orolig. Efter 2 nån gång kommer hon insläntrandes, glad i hågen. Då har hon lyckats gå vilse på den korta sträckan mellan centralen och mitt jobb, tilläggas bör då att hon har varit i Göteborg minst 4 gånger. Meeeen jag var inte förvånad, hon har ju bott i Luleå i typ 35 år och hittar fortfarande inte :) Men nu ska jag inte vara dum med mamma, hon var faktiskt duktig. Sen gick hon på stan i några timmar tills jag slutade och hittade både fram och tillbaka till centralen då hon skulle hämta sin väska.

När jag slutade gick vi till vår favoritrestaurang, Yokohama på andra långgatan. Har Göteborg absolut bästa sushi, litet och mysigt och gulliga japaner. Där satt vi i godan ro och sörplade misusoppa när några ÄCKLIGA, FULA jävla sthlmsbrudar stormar in. Dom skriker och gapar och river upp alla sina shoppingkassar och gapar om allt vad dom har handlat. En av dom sprättar upp ett gigantiskt paraply som tar upp typ halva restaurangen.. Sen är dom otrevliga mot personalen, små söta japaner som är typ godheten själv, specialbeställer en massa jobbiga saker, och det värsta av allt.. En av dom rapar högt! 2 GÅNGER! Eh, va? utvecklingsstörd? Vem gör så liksom? Fy vad oförskämt, jag och mamma höll på att skämmas ihjäl. Där satt dom i sina DG-solglasögon och trodde dom var fräcka. Äckliga, fula, stureplansfittor-wannabees, i Göteborg har ni ingenting att göra. 

Nu sitter jag och mamma i soffan o chillar. Mamma prisar Michels val av kaffe och jag dricker te. Nu blire ingen mer mat för mig förän imorgon kväll för nu ska det fastas, får inte äta någonting innan operationen. Nu känns det mest spännande faktiskt, har aldrig blivit sövd förut, undrar hur det är. Aja, imorgon gäller det. Men nu är mammsen här så nu kommer allt gå bra :)

Tänker lite extra på min favoritsysterson Albin som är i Umeå nu och ska göra en stor koll av nått slag. Han är lite fräckare än mig och har en egen blogg, fast han bara är 4 år. Kolla in den ->http://mukka.bloggagratis.se/
image8

Nu ska jag o mammsis titta på nyheterna och sen ska vi sova. Imorgon får ni hålla tummarna.
Gonatt!


Lilla Engla och älskade mamma.

Fy fan säger jag bara. FY FAAN. Usch att sådana människor finns. Jag mår fysiskt illa när jag tänker på Engla. Vill inte ens fundera över hur hennes mamma känner sig. Första gången hon fick cykla hem själv, stannade bara och skulle köpa godis som vilken 10 åring som helst. Fy faaan.

Jag blir så jävla förbannad på psykvården. Läste i GP  häromdan om hur fullt det egentligen var, och hur många det är som inte får en plats. Man måste utgöra en allvarlig risk för sig själv eller människor i sin omgivning för att få en plats. Det är INTE ok. "Lite ångest och smått självdestruktiv? Diverse skärsår på armarna? Tyvärr, dom är inte djupa nog.. Gå och stryp ett spädbarn så har du en säng. Välkommen åter."
Antalet våldsbrott som utförs av psyksjuka är hög. Onödigt. Jävligt onödigt.

Var på sjukhuset idag. Det drog ut rätt mkt på tiden, men hade väl inte förväntat mig nått annat. Efter 2 läkare och en kirurg konstaterades det att näsan är sne, jag har en hjärnskakning, och jag ska opereras på onsdag. Det kändes rätt läskigt.. Menar, narkos och knivar och knäckta ben och grejjer. Ringde mamma och hon gick raka vägen och köpte en biljett till Göteborg så nu sitter hon på tåget :) Jag har världens bästa mamma! Man är inte så jävla stor och vuxen när det kommer till kritan, även om man är 21 år. Ska bli jättekul att träffa henne imorgon och det ska bli så sjukt skönt att ha med henne på onsdag.

Så nu blir jag sjukskriven from ons till sön. Ingen träning, inget jobb. Kul att Marie kommer hem i helgen, annars hade jag dött av tristess. Känns inte så bra att det är SM om tre veckor. Får ont i huvudet bara jag tänker på det.

Nu ska jag ringa Jässan.
Goonatt!

Danstävling + Diamond dogs + Mölndals sjukhus

Ringde nyss Mölndal och jag fick en tid kvart i elva så jag ska åka snart. Jag blir sjukt sur om det inte skulle bli operation eftersom jag inte vill gå med en sne näsa hela livet. Fast samtidigt är jag rädd för det också:P

Igår tävlade vi i Just Move It:) En danstävling där vi hade tagit oss till final.. Vi vann inte men det gjorde inget. Vår "stil" var ju lite annorlunda än dom andras haha. Dom som vann vår klass, Blast Off, var så sjuuuuuukt grymma. Jag dregglade sönder mig. Kunde jag dansa så där skulle jag vara så jääävla nöjd.

Sen träffade jag Karin och Skåningen och så gick vi på Birgers spelning på Diamond Dogs. Det var roligt men vi åkte hem ganska snabbt.

Nu måste jag skynda iväg. Wish me luck! :S

Hareheej


Sanna, Näsan och jag.

Sannis har varit här och käkat. Jag bjussade på kyckling med klyftpotatis, café de paris sås o sallad och till efterrätt hallonsorbet och te. Det var smaskens. Nu sitter jag och tittar på körslaget och känner mig som världens nörd. Fan vad tråkigt, jag hade också velat gå ut idag. Men jag ska ju ända jobba imorgon. Jag ska öppna med två deltidare och ingen av dom kan kök. Det betyder att jag måste öppna köket, inventera OCH göra mina vanliga skiftsaker. Det är inte ok. Jag kommer inte hinna det.. Jaja.


Jag är svintrött och funderar skarpt på att lägga mig. Vore jävligt gött faktiskt. Ska nog ringa mamsen först.. Stackarn är helt förstörd av oro. Jäkla näsa alltså, haha.

Jässan är i Pite hos Anna och Malin, kul för henne men mindre kul för mig. Annars hade jag kunnat beklaga mig för henne i flera timmar i telefonen. HALLÅ KVINNA jag saknar ju dig!

Jag börjar få en osund relation till min näsa. Jag får lugna ner mig lite.

Goonatt!


Näsan och jag har haft en jobbig natt.

Update. Näsans tillstånd idag;
- Svullen
- Sne
Förbättring från igår då den inte är röd iaf. Ringde Sahlgrenska men dom som har hand om näsor har inte öppet förän på måndag. MÅNDAG! Jag måste gå här med min snea näsa och se ut som ett mongo. Fan. Jag ska jobba imorgon och dessutom ska vi ju tävla imorgon. Skitskitskit. Sen är jag asrädd att jag måste operera mig eller nått.  Gah.

Nu ska jag gå och handla lite för jag har bjudit Sanna på middag:) Hon ska ut ikväll, ta igen lite från igår. Bitterheten har inte lagt sig. Jag ska INTE ut däremot. Haha!

Hemköp nästa.
Hareheej.


Söt flickvän och Sanna vänner är bra att ha när det går snett.

Nä nu lovar jag på riktigt. Nu ska jag ta tag i bloggen. På riktigt. Japp.
Jässan har varit en söt flickvän och gjort en fin, lila header åt mig. Hon är den finaste. Kolla in hennes blogg.. http://yakamoto.blogg.se/ . Den är mkt fräckare än min och där kan du även läsa en massa snuttiga saker om mig. ;)

Ikväll skulle jag ha gått ut med Sanna. Vi hade planerat det, sett fram emot det, jag hade köpt en söt klänning o allt. Det skulle passa bra dessutom eftersom jag hade träning och hon jobbade till 9. Perfans. Eller inte....
Vad tror du händer på träningen? Jo, jag får en armbåge rakt på näsan så blod, tårar och diverse andra kroppsvätskor sprutar. Smällar på näsan får man ju titt som tätt så jag tänkte väl inte mer på det förän efter ett tag när den förbannade smärtan inte ville ge sig. Efter två timmars bölande och näshelvetet som fortfarande gjorde fittigt ont fick jag inse att något var snett. (observera humorn jag klämde in där, mitt i all bedrövelse.. snett.. haha... ha).

Jag rinde Sanna och grinade och gullig som hon är så åkte hon direkt in till stan och följde mig till Acess akuten. Vi som inte har någon familj här nere får ha varandra som mamma/pappa substitut när sånt här händer. Tacka gud för riktiga vänner. Som tur var gick det rätt snabbt, jag fick en remiss till önh på Sahlgrenska och en påse värktabletter. Efter detta drog vi till Nordstans kebab och tröståt. Vi var inte bittra nej. Jag lägger mkt hellre 200 kr på ett besök på akuten än en utekväll, orka vara bakis liksom.

Nu ligger jag här i min säng, när jag kunde ha dansat röven av mig på Respekt. Men jag är inte bitter. Orka med skavsår av pumpsen. Jag är lite rädd för hur jag kommer se ut imorgon. Min näsa är just nu svullen, röd och sne. Den är lika bred mellan ögonen och hela vägen ner. Det är INTE ok.

Nä, nu ska jag och Näsan gå och lägga oss.
Hare fett.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!