Freeeeda

Woho! Nu är växeln stängd och jag går hem. Ledig hela fucking helgen, mer än vad Jässan är. Stackarn. Ikväll kanske det blir fest, kanske inte. Säkert är dock tacos med fam Nilsson.

Nu kommer snart frugan och hämtar mig så det är la bäst man går. Ska fira med ett glas vin så fort jag kommer hem:)

Guds frid!

Välkommen till Luleå kommun.

Jahapp nu var man i luleå efter tio tusen tågresor, semester och studentfirande. Mitt underbara sommarjobb är i växeln på Luleå kommun. 8-4 varje dag, 1 timmes lunch ,två fikaraster och ledig varje helg. I'm in heaven. Donkanstressen känns långt borta. Nu blir det lugnare och lugnare här eftersom många går på semester och spec på eftermiddagarna är det inte mkt att göra. Eller klart det är att göra, men när man är van att springa omkring i 9 timmar med hjärtat i halsgropen är det rena semestern att få sitta framför en dator hela dagarna. Fast jag ska unna mig en veckas semester när jag slutar här.

Idag firar jag och Jässan 3 månader:) Hon ska laga pasta åt mig när jag kommer hem, som en redig fru.




Här är, lite sent men ändå, en fin studentbild på mig, Jässan och hennes kusin. Jag kom hem och överraskade henne på studenten. Kommer aldrig ljuga för henne igen, shit vad jobbigt det var att hålla det hemligt haha!

I only feel gravity, and I wonder why.

Idag har det verkligen varit sjukt varmt. En gäst kom och frågade om jag inte var nära döden och då svarade jag att det var 45 grader i köket, så ja.

Jag är så trött på att jobba. Det känns verkligen tungt. Snart är det över.

Världens sötaste grejj hände mig i hissen idag :) en 13 åring öppnade först ytterdörren och sen hissdörren för mig. Jag smälte och dog. Det finns hopp för karlarna alltså, en sann gentleman!


Working 9 to 5 (på mcd = 9-19.30)

Har jobbat hela helgen men har ändå hunnit med att festa med Olle och brudarna. I fredags var det invigning för gayfestivalen på världskultur. Förfesten var i Olle och Viktors svit på Clarion hotel, och den var najjs. O och V hade kommit hit med några kompisar från sthlm, vi har inte setts på aslänge så det var jättekul. Det var bögigt som fan men trevligt, haha:) Världskultur sög dock rätt mkt. Festen var i ett museum och det var inte den bästa lokalen. Dåligt ljud, dåligt ljus, dålig musik. Jag käkade en kebab med Otto, och den var iaf god:)

Började jobba kl 9 dagen efter och det var hårt. Skulle ha jobbat till 19 egentligen men jag fick sluta tidigare så jag hängde på stan med Sanna, Olle och de andra gäjsen. Vi käkade glass och tittade på luddiga ankungar i kanalen, sommrigt som tusan. Jag skulle ha följt med dom till Gretas på kvällen men jag pallade inte. Jag somnade kl 8 och var stendöd till halv 8 nästa morgon. Då var det till jobbet igen:) Har haft en jävligt jobbig dag. Det har varit FÄÄRSKT folk. Jag hatar söndagar, för dom tar alltid in den billigaste personalen, dvs den nyaste, yngsta och därmed också mest orutinerade.

Imorgon börjar jag kl 07.00. Jag ska inventera. Jippie.



Älskling. Du är det bästa jag har. Jag finns alltid här för dig.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!