Förlåt är ni lesbiska? Välkommen i min jävla kyrka!


Haha! Sååå bra! :D

Paperwork.

Idag hade jag ju visning på en lägenhet.. Den var jättefin, verkligen. Bra planlösning, fräsht kök, balkong, nymålat.. Men jag vill verkligen inte bo där. Det var lite bortanför Friskväderstorget, och det är noooot ok there. Så det blir inget med det.

När jag kom hem fick jag lite energi så då tog jag mig an ett STOOORT ångestprojekt. Jag rensade i mina papper.. Det senaste 9 månaderna har jag bara samlat alla viktiga papper på hög, jag brukar alltid sätta in dem i pärmar men någonting gick snett och högen har bara växt. Som ni ser var katastrofen total.

But I turned it around, och en timme senare var det mesta slängt och resten sorterat i pärm. Vuxenpoäng. Pappa är stolt.


Annars har det varit en sjukt trevlig, ledig dag. Har hadlat en massa goda saker på Willys, så nu ska jag laga spagetti och köttfärssås och äta gårdagens deluxesallad med en massa avokado. Tvärnajjs.

Hare fett apsvett.

Snärtstjärten.

Idag var det jobb som vanligt. Det gick bra och vi sålde som fan. Efter jobbet var jag tvungen att köpa nya jobbbyxor, för jag kan inte böja mig ner utan att visa hela cracken, byxorna har nämligen blivit för stora. Sommarspäcket är officiellt borta! Halleluja! Välkommen tillbaka till strl 34 Johanna. Tack så mycket, det känns jävligt bra. Och tacken går till McDonalds :)

Håller på att städa lite, för imorgon har jag en visning. En tvåa ganska nära där jag bor nu, hade helst velat byta område men den är ju värd att titta på iaf.


Har precis käkat, och det var sjukt gott. Ruccola och kikärter is tha shit. Det är extra gott bara för att det ser så gott ut:) Var sjukt sugen på pesto, men den hade möglat så det blev inget med det. Tog vitlökspeppar ist, men det smakade fisk typ. Ingen höjdare, men salladen vägde upp.
Imorgon är jag leeedig. Ska sova lääänge, är verkligen genomtrött.

Peace out.

Babysitter.

Nu sitter man på jobbet och väntar på att städaren ska bli färdig så man får åka hem. Han är som rolig.. Han byter om innan han stämplar ut, vilket jag har sagt åt honom hundra gånger att han inte får, för jag stämplat ändå alltid ut honom när han är färdig.. Men likförbannat gör han det så han hänger här en halvtimme i onödan som han inte får betalt för. What the hell is up? Så måste jag sitta här som nån jävla barnvakt, jag får ju iaf betalt.

Imorgon börjar jag 10. Det känns underbart. Har assmöte efter lunch så då känns det lite lättare, gött att få sitta och dricka kaffe i några timmar.

Nu verkar han vara färdig så nu drar jag.
Guds frid.

BAAH

Jag hatar höstlov och äckliga snorungar!

I <3 Götet.

Så var man hemma i Götet igen. Fyfan vad skönt. Grät en skvätt på Kallax när jag skulle skiljas från mamma och pappa men nu känns allt underbart igen. Det är vackert höstväder här och solen skiner och snart ska jag åka in till stan för fika/lunch med Sanna, lika med massa skvaller.

Får alltid lite ångest när jag åker hem till Luleå.. Typ att allting är precis som det alltid har varit. Men det är väl lite charmen också. Det var jättekul att träffa familjen och kompisarna iaf.

Nu blire fika!
Harehej.

Söndagsutflykt till Happis.

Idag har jag och mammsen gjort en roadtrip till Haparanda och gått på IKEA för att umgås lite. Känns lite tråkigt att åka hem imorgon men samtidigt skönt. Längtar hem till mitt liv lite. Nu ligger jag och har paltsvimm.. För er som inte vet vad det är, är det när man har ätit palt och det liksom jäser i magen och man blir så mätt så man blir helt dåsig. För er som inte vet vad palt är borde ni skämmas.

Syster med familj var här på middag och det var kul att träffa Albin. Han har blivit så stor nu när han har fått en lillasyster. Nu dröjjer det till jul innan man får se dom igen men det är ju ganska snart ändå.

På tal om korvkiosk så kommer här lite bilder från igår.

Olle hade några masker vars otäckhet inte visste några gränser. Obehagligt huh?


De burmanska muminmuggarna är nostalgi på hög nivå.

Nu ska jag packa färdigt mina väskor. Jag kommer aldrig sluta frakta grejjer från Lule till Gbg känns det som.. Det är hur mkt som helst. Men har fått slänga en hel del också..

Fridens liljor.

Big spender.

Igår vare loppmarknad på schemat. Jag var smått skeptisk och hängde med mest för att vi skulle göra en nykter aktivitet, som är Fias nya påhitt. Det allra mesta var skit med stort S, typ gamla simmärken och begagnade tygblöjor (whats up with that liksom?!) Men man ska ALDRIG underskatta en redig loppmarknad. Resultatet blev en asfräck skinnjacka, oanvända(!) röda lackpumps i perfekt size and shape och en nostalgi-vhs film, skönheten och odjuret. Summan av kardemumman blev hela 90 kr. Graden av nöjdhet överstiger max.
 

Som ni ser blev resultatet mkt smuckert.


Efter det åkte vi in till stan och hookade upp med Malin och det blev en fika på Royas, det nya it-stället. Det var fräckt.


På kvällen blev det middag på Baan Thai med Fia, Olle, Malin och Karin. Det var trevligt och gott, trots 90tals-4 små rätter. :)

PS. Fia och Malin, synonymer till makaber är: hemsk, ohygglig, gräslig, otäck; kuslig, skrämmande, spöklik, skräckfylld; pinsam, penibel, obehaglig. Så har vi rett ut det.

Amen.

Friday.

Fredagskvällen spenderades i goda vänners lag. Först fika på stan med Fia, sen disneyfilmkväll, tvärnajjs. Olle kan alla repliker till Alladin och Pocahontas. Även till alla sagan om ringen-filmerna. Det är så man blir imponerad:)


Disney is tha shit.


Vi satt som klistrade. Pocahontas dragningskraft är enastående.

Norrland i mitt hjärta.

Så nu var man äntligen hemma i luleå igen. Det känns alltid förvånansvärt vanligt att komma hem, som om man aldrig har varit borta. Det blev inte många timmars sömn inatt, somnade vid 2 och upp vid 4. Så jag har varit lite trött idag men jag och mammsen har ändå hunnit med mycket. Först åkte vi till syrran och käkade lyxfrulle och myste med Alva. Hon var hur söt som helst och luktade bebis som tusan. Sen åkte vi förbi farmor, hem och tog en powernap och sen drog vi en runda på stan innan vi hämtade pappa. Jag har faktiskt shoppat idag, hör och häpna. Hittade en asfin klänning till julfesten, världens finaste kofta (på kappahl av alla ställen, nästan lite pinsamt men den var verkligen sjukt fin), och nya gardiner till köket. Konstigt att man hittar så mycket fint här av alla ställen.

På kvällen vankades det köttsoppa på älgkött, jag ville gråta av lycka. Syrran med familj, minus Albin som var på korttids, kom förbi och vi drack skumpa till efterrätt eftersom husköpet blev klart till 100% idag. Alva fick fiina Hello Kitty kläder av moster idag. Ni får se dem in action nån annan gång, tröjan var lite stor så om nån vecka kanske hon kan ha den:)



Nu ska jag mysa med mamsen. Avslutar med ett citat av min käre far:
"En riktig karl rakar pungen med en vinkelslip!"

Guds frid.


Dan före dopparedan.

Nyss hemkommen från träningen. Det gick rätt bra, är nästan klar med programmet nu så det känns skönt. Men måste nog ändra lite, för som alltid, ser vissa saker så mkt bättre ut i mitt huvud än vad det gör i verkligheten:)

Nu ska jag packa för om ca 7 timmar går mitt flyg hem till Luleå! Mamma kommer och hämtar mig och sen då ska vi hem till syrran för frukost och bebismys. Det var länge sen jag längtade hem så här mkt...

Packning it is!
Guds frid.

Mitt ego växer sig fetare för var dag.

Nu var man hemma efter tidernas bästa stängning. Var klar en halvtimme innan och det hör inte till det vanliga. Hade ju möte med Johanna och Jesper idag. När jag kom in i rummet låg det en present där, till mig! Ledningen hade köpt ett presentkort på Åhlens till mig för att jag har varit så duktig med kursen och gapbustern i fredags :D Ska inte ens säga hur mycket det var på, omg. Fy fan, man blir ju bortskämd. Men jag är värd det för jag har aldrig fått uppskattning från det där stället innan. JÄVLIGT NAJJJJJJJSSS!! Sen fick jag min lönespec idag. Säger bara JÄÄÄÄÄVLIGT NAJJS!! Skönt att saker verkligen går min väg nu.

Nu har jag bara en arbetsdag kvar innan jag åker hem! Shit vad jag längtar. Jag ska mysa med familjen och i helgen blir det utgång med de gamla hederliga. Bajskorv bara att Marie kommer hit i helgen, när jag är borta. Hon åker från norrland och jag åker dit. Taskigt tajming.

Nu blire sängen.
Fridens liljor.

Höst som fan.

Nu har jag möte med mina chefer och sen ska jag jobba stängning. Gött ändå för nu har vi inga mer gapar så vi kommer nog därifrån tidigt. Najjs.

Idag ska jag ha mina nya stövlar:)
Hare fett!


Trevlig måndag, trots skitväder.

Har städat ikväll, igen. Måste ju vara snajjsigt om det ska komma folk o kika. Här har ni bilderna som ligger på boplats. Fint eller hur?:)



Idag fick jag göra en utryckning till lindholmen. Jasper hade låst in Sanna i lägenheten så jag fick komma och låsa upp, haha! Sen följde en mycket trevlig dag på stan med lunch och shopping. Har köpt ett par asfina gummistövlar, svarta med foder så man kan ha dom när det är kallt. När kommer dom komma till användning? Jo i London! 5 december åker nämligen jag och Sanna dit. JÄVLIGT NAJJS!

En knäpp sak hände när jag och Sanna var på backaplan. En försäljare av nått telefonshit hoppade på Sanna och frågade hur gammal hon var. När hon inte sa nått kläckte tönten ur sig "öööh så du är 12 år då eller?!" Sen vänder sig idioten till mig och frågar om jag också är 12 år. Jag frågade varför han var så jävla otrevlig, sen gick vi. Att inleda med att förolämpa någon är nog inte det bästa sättet att sälja en produkt till den personen.

Nu blir det käka lite och sen sova.
Guds frid.

Ledig måndag.




Dagens låt, så bra.
Ledig dag idag. Så sjukt skönt att äntligen få sova. Naturligtvis regnar det, men det är höst och Göteborg, vad kan man förvänta sig? Nu ska jag till stan och träffa Sanna, käka frulle och kolla på flyg till London! :)

Guds frid.

100% är mitt nya smeknamn.

Woho! Gissa vem som fick en  gap på 100% i fredags?! Och vad innebär det? Jo, en bonus på 1000 kr. Alltså har jag krafsat ihop 2000 kr i bonus denna månad. Jävligt najjs. JÄVLIGT najjs.

Det ringer folk hela tiden om lähenheten, och det är ju kul men jag vill egentligen inte flytta. Jag trivs bra i min lägenhet och jag har fått det så fint nu. Men i längden har jag inte råd att bo kvar.. eller råd och råd. Jag vill inte betala så jävla mycket som jag gör. Aja, jag har inte bråttom iaf.


Dagarna går verkligen sjukt snabbt. Jag längtar verkligen till torsdag, saknar mamma som tusan nu. Mamma kan man alltid lita på, alltid där när man behöver henne. Har bestämt mig för att inte vara ledsen mer nu.. Det går väldigt bra för det mesta, men jag har en dålig dag idag..

Diamond Dogs och goda vänners lag.

Gårdagen blev som förväntat mycket trevlig. Natalie och Jannika droppade av men jag Otto och Anton klarade oss alldeles utmärkt. Fördojja på Diamond Dogs och sedan blev det Gretas. Jag och Anton var fears på dansgolvet. Jag har även kommit till insikt att det mest irriterande och störande som finns är pinnsmala thaibögar med alldeles för korta t-shirtar och en billig 90-talstribal i svanken. Hade en sån som av någon anledning kastade rosa drinkar på oss hela kvällen.



Att kliva upp i morse var intressant. Jag känner faktiskt fortfarande av gårdagen. Men det gick bra idag ändå, och nu är det bara en dag kvar, sen är jag ledig.

Jag har lagt upp en annons på boplats.se att jag vill byta min lägenhet mot en tvåa. Jag har haft två samtal och 5 mail bara idag så det bådar ju gott. Men jag ska ha en jävligt fin lägenhet om jag ska byta bort min.

5 dagar till torsdag:)
Guds frid.


Nu blire utgång!

Sitter på jobbet och väntar på Otto & C:O. Nu blir det alkohol i mängder och vi förtränger att jag börjar jobba kl 9 imorgon. Hareheej!

Fräsch lya.

Hade värsta glidar passet idag, 10-18, bara 8 timmar, vilken lyx. Efter jobbet köpte jag en jättefin tavla som jag har varit sugen på ett tag nu. Väldigt nöjd är jag också att jag fick upp den själv, haha.  Har inte riktigt vetat vad jag skulle göra med den väggen, den har bara varit stor och vit men resultatet, som ni ser, blev mycket smuckert.



Har även intjänat ca 150 vuxenpoäng när jag planterade om mina blommor. Mamma höll på dö när hon hörde det.

Om en vecka är jag i Luleå och äter köttsoppa hemma hos mamma. Fyfan vad skönt det ska bli. Det enda som är lite tråkigt är att jag missar världens utgång här. Christian har en kompis som spelar på Gretas nästa lördag och har fixat gratisbiljetter. En massa donkanfolk ska dit, hade kanske tom fått med mig Sanna, vem vet?;)
Nu ska jag lägga mig. Nu när jag kan sova igen efter tre helvetesveckor märker jag hur trött jag är.

Gonatt.

Att inse fakta, se det positiva och börja gå vidare.

Igår städade jag min lägenhet som fan. Det var sjukt skönt. Lite terapi typ. Har faktiskt haft en jättebra dag på jobbet. Jagge, vår bc, skräckens kvinna som får alla att darra, var på restaurangen tillsammans med hennes chef och nån annan snubbe för vi skulle installera bopen. Jag körde skift och i vanliga fall skulle jag ha skitit ner mig av skräck, men det gick jättebra, för nu känner jag mig säker på hur jag ska köra ett bra skift. Sen hade jag träning med Cougars, och det gick jättebra. Nästan. Fick skälla en del men dom gör framsteg och det kommer nog bli jättebra tillslut.

Har funderat jävligt mycket över det som hänt och jag kommer nog aldrig förstå. Men på ett sätt är det skönt att hon beter sig som hon gör, det gör det så mycket lättare att komma över henne. Vem saknar någon som är fruktansvärt elak, dum och totalt känslokall? Det jag inte alls kan förstå är varför man måste vara så jävla elak.. Why? Det finns ingen anledning. Varför bränna alla broar? Totalt onödigt. Om jag hade gjort nått dumt, tex varit otrogen hade jag förstått ett sånt beteende. Men jag har inte gjort någonting. Absolut ingenting. Förutom att älska henne, ta hand om henne, skämma bort henne, resa kors och tvärs över Sverige för henne. Den person som jag älskade över allt annat i världen finns inte, det var en illussion som jag var dum nog att gå på. Jag litade på henne mer än jag gjort på någon annan, någonsin. Jag trodde hon var den finaste, underbaraste mest fantastiska människa jag någonsin träffat, jag hade fel. Men då blir man lite rädd, vad fan är jag för människa om jag kan missta mig så om någon? Jag kommer nog aldrig att fatta, men det känns lite mer ok nu iaf. Mest tack vare älsklingsmamma och min bästa Sanna, det är skönt att få grina, älta och få bekräftelse. Jag har ju gråtit hysteriskt i några dagar nu och jag börjar bli lite trött på det.

Det känns mycket bättre om man tänker på alla bra saker i livet, därför har jag listat de saker som gör mig glad just nu:) :
- Jag fick 100% på BSM'en och fått otroligt mycket cred från alla mina chefer (även de högsta!) och alla arbetsledare och medarbetare, fick tom en lapp i hissen på jobbet där dom berömmer mig så alla kan se. Känns jävligt bra att åka hiss nu.
- Som tack för mina prestationer fick jag 1000 kr i bonus. Jävligt najjs:)
-. Om en vecka åker jag hem till mamma, syster, vänner och framförallt Alva, vår nyaste familjemedlem som jag inte träffat än.
- Har insett, än en gång, att jag har världens bästa vänner och jag älskar dom.
- Jag och Sanna ska åka till London!
- Jag ska ut på fredag med Otto, Natta, Jannika och Sanna och det ska bli sjukt kul!
- Det går jättebra med Cougars, programmet är snyggt och dom är jätteduktiga.


Det gäller att se det positiva i livet:) Läste i metro idag att 80-talister känner efter för mycket, men jag kände mig faktiskt inte träffad, haha. Nu ska jag duscha.

Harehej.

Jag fattar inte.

Hur kan en person som man älskat över allt annat på jorden förvandlas till den mest elaka, kalla, falska och totalt känslolösa människa man någonsin träffat. Vad har jag gjort? Inget annat än varit snäll mot dig och älskat dig, det sa du själv. Du beter dig som om du hatar mig. Om jag hade listat en miljon saker som jag trott att du varit kapabel till hade detta kommit sist. Jag såg dig som världens underbaraste människa, jag hade aldrig trott att du kunnat bete dig såhär. Jag försöker kommunicera, du vänder dig om och säger att du bara vill härifrån så fort som möjligt. Är jag en sån fruktansvärd människa? Trots att du har krossat mig totalt vägrar du göra rätt för dig. Var är moralen?

Jag är alldeles för snäll..

Natten till igår tillbringade jag i fosterställning på mitt köksgolv skakandes i gråt. Idag sitter jag i soffan och tittar på CSI så det är en liten förbättring. Det pendlar mellan förtvivlan och sinnessjuk ilska. Jag känner mig så jävla bedragen.


Det kommer mera.

Det tar aldrig slut. Trodde jag hade nått botten men det fanns tydligen avgrunder jag aldrig i min vildaste fantasi kunde ha föreställt mig. Fyfan. Jag vill kräkas.

Okej. Okej..

Hela veckan har jag pratat om henne, hur mycket jag älskar henne, hur bra hon är och hur mycket jag saknar henne. Jag har drömt om henne och jag tog tom en av hennes tröjor med mig att sova i eftersom jag saknade henne så mycket. Jag är så jävla dum i huvet.

Att vara vuxen lektion 1:
När man har en samborelation med delvis gemensam ekonomi räknas ett förhållande som liiite mera seriöst än vad det gjorde när man var 14 år.

Att vara vuxen lektion 2:
Således "kommer man inte på" att man vill göra slut, helt ut ur tomma intet. Vuxna människor pratar ofta om det innan.

Så tack Jessica, tack för att du dumpar mig en vecka efter att jag kickat ut min inneboende, vilket jag såklart gjorde FÖR DIN SKULL! Nu sitter jag här med min lägenhet och en hyra på nästan 6000 kr i månaden, för din skull. Det är jävligt lätt för dig att bara dra hem till lilla Luleå och leva ditt tonårsliv i ditt flickrum.

Man beter sig inte på det sättet. Jag är inte ledsen, jag är jävligt förbannad. Det var det mest omogna jag varit med om i hela mitt liv. Du kunde iaf ha kläckt ur dig någonting, det är inte för mycket begärt. Du pissar mig i ansiktet när du säger att du älskar mig, då vet du inte vad kärlek är. Så jävla mycket som jag har gjort för dig, offrat för dig, men varsågod. Åk hem till mamma och gå ut på Grace varje helg om det gör dig lycklig.


Det är detta jag inte förstår:
"02.34 2008-09-07
Nu sitter man här i ensamheten o vet inte vars man ska göra av den? älskling. jag älskar dig. du är det bästa som har hänt mig. skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig. Du är så jävla söt. och så jävla go! du bryr dig alltid. Jag kommer stå vid din sida så länge du vill <3 "
Okej. Okej.. Var under dessa 31 dagar gick det till :"Vi måste prata, jag är inte kär, jag vill göra slut?" Vilket jävla hyckleri. Jag är så jälva lurad.

By the way. Jag skrev 100% på kursen, var den enda i klassen som lyckades med det, och fick utmärkelsen "Deans List". Jag var lycklig i 6 timmar iaf. Jag ska gå och byta lakan.

Aldrig mer en tonåring.


ÅNGHÄÄÄST!

Jag sover tre timmar per natt, jag har herpes och finnar och blödande sår i hårbotten, vilket jag inte haft sen gymnasiet.Jag år så jäääävla stressad! Åker på BSMen på söndag och min ångest vet inga gränser. Jag är så jävla uppstresad över att inte vara förberedd eller att jag missat någonting eller att jag inte kommer klara det. Men samtidigt vet jag att jag kan mitt jobb och jag har varit arbetsledare rätt läge så jag lär ju inte vara sämst iaf. När detta helvete är över ska jag dricka mig stup i fyllan och sen ska jag sova i en vecka!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!