Att hosta tarmarna ur sig är inte så bra har jag hört.

Vaknade med feber i morse, var inte alls speciellt roligt. Än mindre kul var det att ringa min tränare och säga att jag inte kunde komma på träningen. Minst roligt var det för att vi har träningsläger med Dynamite Diamonds i helgen och jag därmed missade sista dan. Aja, sånt som händer. Igår var det däremot väldans kul för jag och Mich fick tossa med en av deras minitoppar. Jiises vad högt det var. Det var så roligt att jag nästan kissade på mig.

Tog några alvedon och lyckades kravla mig till Cougars träning. Dom var asduktiga, som dom alltid är. Jag tycker verkligen om mina tjejer, det är aldrig nått gnäll, alla är på träningen och alla gör sitt bästa. Kan man begära nått mer? Det är nog världens bästa tjejer. En coachdröm helt enkelt. <3

image2

Imöra är det måndag, ska bli kul att komma tillbaka till jobbet. (Jag vet, jag är knäpp.) Men jag har frukost den här veckan och det är det bästa. Händer mycket roligt i veckan dessutom. Har hört rykten om Gossip på onsdag och öl/vin/ciderplusenvalfrishotför49kr sviker mig aldrig. Det kommer bli pläsänt.
Men på fredag händer ändå det bästa på hela veckan.

Vet du att vi pratade i över 2 timmar ikväll? Kom nu. Jag saknar dig. 5 fucking days left.

Eh.. ojrå.

Har visst inte skrivit på ett tag. Ett år eller två. Ehum. Det kan bli så ibland. Men nu ska jag skärpa mig, det händer för mycket i mitt liv för att jag inte ska skriva om det.
(Stora) Saker som hänt sedan maj 2006:

*  Jag har flyttat till Gbg.
* Jag har flyttat två ggr sedan jag kom till Gbg.
* Jag har blivit sambo, separerat och blivit kombo.
* Jag har fått ett fast heltidsjobb där jag trivs sjukt bra.
* Jag har fått dom bästa kompisarna man någonsin kan tänka sig.
* Jag har rullat ur garderoben och skaffat flickvän.

Jag är officielt vuxen. Erhm.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!